c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 herkesin bi arkadaş grubu vardır.yani normal arkadaşlardan farklı olan arkadaşlardan oluşan gruptan bahsediyorum. evet bugün en yakın iki arkadaşımdan birisi artık sinirlerimin sınırını denemeye kalktı...sonuç:berbat! saçma sapan işler yapıyor alıp karşımıza konuşuyoruz öteki arkadaşla bunda tık yok!o evin şımarık kızı bizde ana baba rolü oynayan tipler olarak karşısında...bunu farkettiğim anda zaten orayı terkettim.ve yarın ben yine bu insanla yüzyüze gelicem:( çok seviyorum tabikide arkadaşımı ama onunki saçmalıktan başka bir şey değildi. bide başka bir sınıf arkadaşım bugün bana gelip "sen beni hiç sevmiyorsun,hep tersliyorsun"dedi.hadeeeeee!!!!buyrun burdan yakın şimdi.ben bu kızı severim,iyidir cicidir falan filan...durduk yere canı sıkılmış heralde.töbe töbe...üzüldüm tabi onu sevmeme rağmen böyle düşünmesine sonra dikkat ettimki benimle pek muhabbeti olmayan bu arkadaş ben ne zaman gerginsem elinde fizik kitabı çıkagelio! şimdi niye anlattım ben bunları?bilmiyorum.sanırım dolmuşum biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Kesinlikle dolmuşsun :)[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: c_a_p_t_a_i_n, 27 Aralık 2005 22:35 tarihinde demiş ki: sanırım dolmuşum biraz... biraz O_o[signature][hline]ben hiç mutlu olamıyacakmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 isyan etmiş artık[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bende patlama noktasındayım açıkcası, ama daha öncedende olmuştu ortam falan değiştim bi süre. başkalarıyla takıldım biraz sonra tekrar eskiye döndüm.[signature][hline]Voic3 Wendigo, 10 Aralık 2005 tarihinde newdonis'e demiş ki: birsey biliyorsan soyle alim desinler bilmiyorsan sus adam desinler... newdonis, 10 Aralık 2005 tarihinde Wendigo'ya cevap olarak demiş ki: Çelik Ayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 olur okul zamanları öle şeyler hepsi geçer[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 gecicektir.. zamana birakmak lazim bazen..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Bu arkadaş durumları insanı çok kötü boğuyor zaten ya. Kaçsan kaçamıyorsun, yalan söyleyemiyorsun offf of..[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ben patlayalı çok oldu.. artık bişe rica etmeye bile korkuyor operler benden :) baskaları aracılığıyla gelio istekler.. ehehe :) tatile girince düzelirim inşallah.. :([signature][hline]impossible is ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: c_a_p_t_a_i_n, 27 Aralık 2005 22:35 tarihinde demiş ki: o evin şımarık kızı bizde ana baba rolü oynayan tipler olarak karşısında... bu sanada olabilir. arkadaşlar bööle günler için vardır..[signature][hline]böhüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bana olduğu zaman ben karşımdakileri dinliyorum.bu konudada üstüme düşeni yaptığıma inanınyorum bir arkadaş olarak.sonrası pekte benimle alakalı olmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 zor durum be[signature][hline]Maverick(NerfMe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: AthleT, 27 Aralık 2005 22:44 tarihinde demiş ki: Kesinlikle dolmuşsun :) aynen .. boşver ya insanları memnun etmek zor bşy zaten..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 zor bişi deil imkansız[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 :) det geçer geçer...[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: c_a_p_t_a_i_n, 27 Aralık 2005 22:35 tarihinde demiş ki: sanırım dolmuşum biraz... Basibüyük mü abi?[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki: Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar