Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sensizlik böyle birşey

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
burda olacağım... sensizliğin her kalp atışında..burda..bu küçük kuytu köşedeki kutuda olacağım.. hiç bilmeyeceksin..hiç bilmeyeceksin bekle dediğimi..zaten..bekle demedin sen bana..ben bekliyorum... bu kutu mikroplu..her mikrobu sensin..sensizlik.. her nefes alışımda..sen varsın...sensizlik var..

bilmiyoruzki bekleyişin ölüm olduğunu..ve kanların donduğunu...zamanın uçtuğunu ve hayatın boşluğunu..

çok garip akıyor yaşlar artık gözlerim...acıma duygusu hissetmiyorum artık üstümde...daha kötüsü...çok daha kötüsü bu ve iç yakıyor...kan kusmak nedir...kan ağlamak...içim yanıyor..

ateşle oynamak çok garip...tıpkı...hmm..evet tıpkı sensizlik gibi..buzun içinde hapsolmak...çok iç yakıcı ama dondurucu br şey.. hmm evet..evet sensizlik gibi...

yapmacık duygular kullanmak istemiyorum...sahte gözyaşları ve kullanılmış kelimeler .istemiyorum...sensizlik istemiyorum..içimi yansıtmak ve tir tir titremek istiyorum...gerçeklikle dolu bir acı ..hüzünle dolu bir gözyaşı...ve temsilci kelimeler istiyorum...kendimi istiyorum...seni istiyorum...

sensizlikte yaşıyorum...kurtulmak istiyorum..
Mesaj tarihi:
ewet 3 noktayı biraz daha az kullanırsan daha iyi göz tırmalıyo.. ama fena diilmiş..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
  • Yeni Oluştur...