arenda_duwcal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 burda olacağım... sensizliğin her kalp atışında..burda..bu küçük kuytu köşedeki kutuda olacağım.. hiç bilmeyeceksin..hiç bilmeyeceksin bekle dediğimi..zaten..bekle demedin sen bana..ben bekliyorum... bu kutu mikroplu..her mikrobu sensin..sensizlik.. her nefes alışımda..sen varsın...sensizlik var.. bilmiyoruzki bekleyişin ölüm olduğunu..ve kanların donduğunu...zamanın uçtuğunu ve hayatın boşluğunu.. çok garip akıyor yaşlar artık gözlerim...acıma duygusu hissetmiyorum artık üstümde...daha kötüsü...çok daha kötüsü bu ve iç yakıyor...kan kusmak nedir...kan ağlamak...içim yanıyor.. ateşle oynamak çok garip...tıpkı...hmm..evet tıpkı sensizlik gibi..buzun içinde hapsolmak...çok iç yakıcı ama dondurucu br şey.. hmm evet..evet sensizlik gibi... yapmacık duygular kullanmak istemiyorum...sahte gözyaşları ve kullanılmış kelimeler .istemiyorum...sensizlik istemiyorum..içimi yansıtmak ve tir tir titremek istiyorum...gerçeklikle dolu bir acı ..hüzünle dolu bir gözyaşı...ve temsilci kelimeler istiyorum...kendimi istiyorum...seni istiyorum... sensizlikte yaşıyorum...kurtulmak istiyorum..
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 yorum?[signature][hline]sen bu lağamdaki en büyük boksun..:P bembeyaz pati güsel pati =))
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 3 noktaYI daha az kullanırsan daha ii olası var[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy"
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ewet 3 noktayı biraz daha az kullanırsan daha iyi göz tırmalıyo.. ama fena diilmiş..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 yazının yarısı üç nokta, diğer yarısı da ham olmuş.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
emre2372 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 belki seviglisi 3 harflidir..[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin....
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: emre2372, 31 Aralık 2005 01:49 tarihinde demiş ki: belki seviglisi 3 harflidir.. ahhaha :) Buarada güzel tebrik ederim[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod
Öne çıkan mesajlar