Gallant Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Kebapçı=Fatih Dürüm=Bambi Büfe=Konak>McDonald's>Burger King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CagRi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Cız burger[signature][hline]Paylaşmanın asaletini hiç bir zaman bencilliğin çirkinliğine tercih etme,ve öyle bi arkadaş seçki sen onun için ölümü düşündüğünde o senin için çoktan ölmüş olsun..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 antepe getirmek lazım hepinizi.[signature][hline]freeeeeeeeeeeeeeeedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ya neden bilmiyorum burgerking in hamburgerleri daha guzel gelio etleri dahamı pişiriorlar ney mc inkiler çiğ gibi burgerın eti daa lezzetli bence[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki: pardon sen nerenle karıştırıodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 burgerın çiz burgerlerini iyice çiğneyin kemikleri fark ediceksiniz ıyy kemik cıktı bana 3 kere burgerdan mc yemezdedim. mce döndüm[signature][hline]Bleda, 26 Aralık 2005 00:27 tarihinde demiş ki: ...böyle yalan yanlış yalanalr sölüosun .. Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: ..selam yeniyim, muyluyum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 her türlü burger king son zamanlarda ne kadar zorla mcdonalds a gitmek zorunda bırakılsamda... mcdonalds dan daha doyurucu ve daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 hepsinden 1 er tane =)[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 :)))))) MEK DONALTAS WİT NO KEMİK[signature][hline]Bleda, 26 Aralık 2005 00:27 tarihinde demiş ki: ...böyle yalan yanlış yalanalr sölüosun .. Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: ..selam yeniyim, muyluyum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 nedense br tek sana kemik çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ikiside sağlıksız bağımlılık yapan şeler var içinde ve kilo yapıor...o yüzden ikiside deil.. mc donals ve burger king sux ev yemei rulz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bugün burger da bi big king xxl yapmışım o yeter beaa![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 çünkü bir tek ben çiğneyerek yiyorum, siz oburlar çiğnemeden yutuyorsunuz bu arada, benim aklımdaki ideal menu burger sarmısaklı mayonezi , soğan kalkaları ve kolası + mc patatezi ve hamburgeri YEMEDE YANINDA YAT yada yiycem ya uff[signature][hline]Bleda, 26 Aralık 2005 00:27 tarihinde demiş ki: ...böyle yalan yanlış yalanalr sölüosun .. Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: ..selam yeniyim, muyluyum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 mc in patatesi kadar irenç patates yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 zevkler ve renkler tartışılmaz.balon sana çok yakışmış :))))))[signature][hline]Bleda, 26 Aralık 2005 00:27 tarihinde demiş ki: ...böyle yalan yanlış yalanalr sölüosun .. Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: ..selam yeniyim, muyluyum.. [Bu mesaj kickass tarafından 26 Aralık 2005 02:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: kickass, 26 Aralık 2005 02:02 tarihinde demiş ki: :)))))) MEK DONALTAS WİT NO KEMİK kemigi bulana bir tane hambumger bedava biliyorsun deil mi ?[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 burger king big king xxl double, double onion rings, tavuk hedenesi adını unuttum, sonrada mc ten mc fulary[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Zergling, 26 Aralık 2005 02:07 tarihinde demiş ki: said: kickass, 26 Aralık 2005 02:02 tarihinde demiş ki: :)))))) MEK DONALTAS WİT NO KEMİK kemigi bulana bir tane hambumger bedava biliyorsun deil mi ? AHHAHAHAHA yok abi :))[signature][hline]Bleda, 26 Aralık 2005 00:27 tarihinde demiş ki: ...böyle yalan yanlış yalanalr sölüosun .. Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: ..selam yeniyim, muyluyum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 unutma senin de balonun vardı ayrıca ben balonumu çok seviyorum!! hiç patlamasın daha iyi olur anca balonla ezebilirsin... zevkler ve renkler tartışılmassa niye zorla mcdonalds ta yemek yediriyorsun??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 hadi be uff fake :))))))[signature][hline]Bleda, 26 Aralık 2005 00:27 tarihinde demiş ki: ...böyle yalan yanlış yalanalr sölüosun .. Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: ..selam yeniyim, muyluyum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 kemigi getir bana ben yerim =)[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ya böle cok sinir bişi dişin kırırmış gibi hissediyorsun gidip kasiyere ne diyceksin bi düşün ?[signature][hline]Bleda, 26 Aralık 2005 00:27 tarihinde demiş ki: ...böyle yalan yanlış yalanalr sölüosun .. Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: ..selam yeniyim, muyluyum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 macdonalts: daha 2 hafta önce 2 arkadaş gidip 35 milyonluk yemek yedik.. sonra da akşam hemencecik acıkınca "oha biz çok hayvanmışız, naaptık" dedik.. o paraya başka yerde ne yemek yenirdi yaaa :([signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası [Bu mesaj Dragonmax tarafından 26 Aralık 2005 02:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 big macsiz hayatmi olur :)[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 1 tane jumbo ekstra peynirli doublecheeseburger menu yanina bi tane tek ekstra peynirli doublecheeseburger[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Quatzal, 24 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Artık bakir değilim..Bu sene seksi hayvanca yaşadım..Ama keşke kız arkadaşımdan ayrılmasaydım ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ayda yılda bi kez.. Burger king elbette :-) Yoksa para mı dayanır.[signature][hline]U-D-O-R-K ":)" Garbage Dep dep diyon depemiyon ayayekokocambo, 29 Kasım 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Ne oluyo değil, Ne oluyor. Alıyomuş değil alıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar