laverda Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 350 tane soru çözdüm daha ne yapayım ?[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Ne mi yaptım?? Hiiiiç![signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum. "Senin baban Superman oldu" In Rock We Trust K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Şimdi siz öss'yi kazanıp hayatınız boyunca olmak istediğiniz yere geldiğinizde nirvanaya ulaşacağınızı bütün dertlerin biteceğini ; babanızın arabayı annenizin ise gece 2 de gelme iznini vereceğini snıyorsunuz değil mi?Daha doğrusu buna benzer şekillerde kandırılıyorsunuz... Ben kazandım istediğim yeri türkiye de en yüksek puanla orası alıyordu hem de. X fakültesi Y kampüsündeyim.Hazırlığı atladım vs. Şu an tüm arkadaşlarımdan ayrıyım, sadece bir kaçıyla görüşebiliyorum.O lisedeki tatlı telaş düzen , sevecenlik ,kardeş gibi olma , nerdeyse herkesin kafa denginiz olması gibi bir durum söz konusu değil.İkinci öğretimde okuyorum uyku düzenim şaştı gündüzleri 2'de kalkıyorum ; gece 4te yatıyorum.Sürekli bir şeyleri kafama takıyorum. Z hocasına bözuluyorum vs. Ben 100lük kağıt veriyorum 54 alıyorum hocam diyince "daha mı iyi bilecen" diyor.Dilekçe yazsam gene hocaya gidecek dilekçe. evremde hoşlandığım şeylerden hoşlanan (müzik zevki resimden hoşlanmak. fk'yla ilgilenmek ya da ortak bir hobi paylaşmak) tek bir allahın kulu yok.O tipteki insanlar zaten kendi kabuklarına çekilmiş bastırılmış oluyorlar. ÖSS stressinden kurtuluyorsunuz anne ve babalarınız kırbaçlarını kemerlerine doluyorlar tamam.Peki size ne oluyor...En çok gitmek istediğiniz yerde sefil oluyorsunuz.Canınız sıkılıyor tüm iştahınız kaçıyor.İnasanlardan tiksiniyorsunuz. Ya 20 küsür yaşında adam WCde sifonun üstüne boxerını koymuş oha dedim Bence bırakın çalışmayı harıl harıl da -bir güncük bile olsa- o günü arkadaşlarınıza harcayın...Onlarla vakit geçirin kendinizi mutlu edin.Aptalca şeyler yapın.Müdürle kavga edin.Anılarınız olsun okulunuzda arkadaşlarınızı hatırlayacağınız tarzda.İnanın üniversiteye başladığınız ilk zamanlarda yaşadığınız hayal kırıklığı döneminde sizi tek teselli edecek şey lise anılarınızdır. Babalarınız anneleriniz abileriniz ablalarınız ; hiç biri üniversite anılarından bahsetmez hep liseden bahsederler sebebi gerçekten eğlendikleri mutlu oldukları yerin orası olmasıdır. Keşke sınıfta kalsaydım diyorum bazen.Keşke bir gün daha lisede kalabilseydim arkadaşlarımla.İnanın matematik hocamdan azar işitmeyi bile özlüyorum. Son günlerinizi iyi değerlendirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
classgirl Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Cintonik, 24 Kasım 2005 17:08 tarihinde demiş ki: ben lise son olmama ragmen dershaneye gitmiyorum.gitsemde pek bi etkili olacagımı dusunmuyorum cunku.o yuzden seneye okula gider gibi dershaneye giderek daha fazla şansım olacagını dusunuyorum.kime anlatsam hak veriyo.o yuzden ben ole strese fln gelemem. +1[signature][hline]belki üstümüzden bir kuş geçer kanadından bir tüy düşer iner döne döne gökyüzünden hiçbir yüz güzel değil senin yüzünden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 TekradanDüşündümSınavaGirsemmiGirmesemmiDiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 lise 2'den össye calışmaya başlamak kötü.sıkılırsın bir zaman sonra not:bende lise 2'yim.[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar