Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bugün öss için ne yaptın?

elma

Öne çıkan mesajlar

5 dolap kitabım var... ayrıca puanlarım 240 - 290 arası değişmekte[signature][hline]Viva La SémiH
irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki:
EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !!

bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki:
kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık

Sosyal ağlarda paylaş

yagmurda bornovadan cankaya sırf sınavda kaydırma yapıp yapmadıgıma bakılacagı ıcın gıttım(cagırdılar).sonra 1 saat bekletıp tmm sen gıt bız bakar ararız dendı.o kdr.ha bi de halı saha macı yaptım öss ıcın lol.

p.s:yrn yine erken çagırdılar.bu sefer mudur goru$ucekmı$ rofl.[signature][hline]death øwnz lìfe
Sosyal ağlarda paylaş

lise 2 yım sayısal..
hıc bı turlu kasmıyorum..sınavlara calısıorum sadece..

öss ıcın bı cabam yok..ama hedeflerımı tutturmam ıcın başlamam lazm ama bılmıorum:D[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir
ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir..

Sosyal ağlarda paylaş

said:
darko_eowyn, 24 Kasım 2005 17:01 tarihinde demiş ki:
başlığa koptum ya :D süpermiş.. de evt bnm de bşiler yapmaya başlamam lazım acilen:D
bizim dersanedeki mat hocamız boyle derdi .:) ''her akşam eve gidip yatmadan önce kendinize sorun -Ben bugun oss için kaç soru çozdum -diye.çok baba adam dı ama ,çok severdim kendisini.
Sosyal ağlarda paylaş

bu konuda pek net bi yorumum olamıycak.. neden?? elelam kasıyo kasıyo ben haftada 100 soru ya çözerim ya çözmem..(ders nedir bilmem!) bu arada a.öğretmen lisesi son sınıf dil bölümündeyim. son dershane sınavında 1. oldum övünmek gibi olmasın..

ruhumuzda war galiba..

server:dünya
char: dil-son
level:90/100
yds:90 net rank1
söz:28 net 3o soru türkçe 27 net 30 soru sosyal rank16
Sosyal ağlarda paylaş

elma bence senn bu kdr çalışma sebebin daha bu yaşta öss den seni birisi çok feci şekilde(ki bu okulunda olabilir)korkutmuş sende bu korkunun verdiği şeyle çalışmışsın hepimizin korkuları vardır ben mesela depremden çok korkarım ama yapabileceğim bişey yok ama sen bu korku karşı bişeyler yapıyosun bende seni kutluyorum ama annemlere hiç gözükme bence:D[signature][hline] estranged
I knew the storm was getting closer
And all my friends said i was high
But everything we've ever known's here
I never wanted it to die
Sosyal ağlarda paylaş

okuldan çıktım, hocaya gittim, testleri aldım çözerim die, (grup dersi yapıo, lise 2 dersine gittim ama girmedim derse yani) ordan çıkıp nevizadeye gidip 2 bira içtim. sonra çıktım taximde 2 saat yağmur altında sırılsıklam oldum, en sonunda dolmuşa binip eve geldm. birazdan geo veya bio çalışmayı düşünüorum ama muhtemelen yalan olcak.[signature][hline]Silent dance with death...
Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim.
Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki:
Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu
Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki:
Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...