Private Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Küfrettim. Nedeni ise kazadık okuyoruz sistem yüzünden calculusten neler çekiyoruz.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 test çözdüm.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 edebiya calıştım kafam bi dunya walla Taaşuk-u talat ile fitnat falan pufff acip sıkıcı bea[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Şemsettin Sami.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Saeros, 25 Kasım 2005 08:37 tarihinde demiş ki: sözelde okumanın inanılmaz hafifliği. :D[signature][hline]Headbangers Rules! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 sözelcilerde ezber yapmıyomu=)[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Elma bu tempoyla 2 sene daha devam edemezsin biraz dusur temponu yoksa sinav yaklastiginde bitmis 1 halde olursun yalan olur tum calisman... En guzeli son 2 3 ay calismak valla ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 5 dolap kitabım var... ayrıca puanlarım 240 - 290 arası değişmekte[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Lexius, 25 Kasım 2005 17:36 tarihinde demiş ki: 5 dolap kitabım var... ayrıca puanlarım 240 - 290 arası değişmekte oha :)[signature][hline]no signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Lexius, 25 Kasım 2005 17:36 tarihinde demiş ki: 5 dolap kitabım var... ayrıca puanlarım 240 - 290 arası değişmekte übersin sen uvv.[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Lexius, 25 Kasım 2005 17:36 tarihinde demiş ki: 5 dolap kitabım var... ayrıca puanlarım 240 - 290 arası değişmekte aglamak istiyorum[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 yagmurda bornovadan cankaya sırf sınavda kaydırma yapıp yapmadıgıma bakılacagı ıcın gıttım(cagırdılar).sonra 1 saat bekletıp tmm sen gıt bız bakar ararız dendı.o kdr.ha bi de halı saha macı yaptım öss ıcın lol. p.s:yrn yine erken çagırdılar.bu sefer mudur goru$ucekmı$ rofl.[signature][hline]death øwnz lìfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 traş oldum[signature][hline]I'm your dream, I'm your eyes, I'm your pain, You know it, sad but true.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 aklıma bile getirmedim moralimide bozmadım :) bu sene gerçi benim öss ama olsun sorun değil[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ares20 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 öss fani bi olay bence (gazi üni. makina müh.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 lise 2 yım sayısal.. hıc bı turlu kasmıyorum..sınavlara calısıorum sadece.. öss ıcın bı cabam yok..ama hedeflerımı tutturmam ıcın başlamam lazm ama bılmıorum:D[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: darko_eowyn, 24 Kasım 2005 17:01 tarihinde demiş ki: başlığa koptum ya :D süpermiş.. de evt bnm de bşiler yapmaya başlamam lazım acilen:D bizim dersanedeki mat hocamız boyle derdi .:) ''her akşam eve gidip yatmadan önce kendinize sorun -Ben bugun oss için kaç soru çozdum -diye.çok baba adam dı ama ,çok severdim kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gunahkar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bu konuda pek net bi yorumum olamıycak.. neden?? elelam kasıyo kasıyo ben haftada 100 soru ya çözerim ya çözmem..(ders nedir bilmem!) bu arada a.öğretmen lisesi son sınıf dil bölümündeyim. son dershane sınavında 1. oldum övünmek gibi olmasın.. ruhumuzda war galiba.. server:dünya char: dil-son level:90/100 yds:90 net rank1 söz:28 net 3o soru türkçe 27 net 30 soru sosyal rank16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 elma bence senn bu kdr çalışma sebebin daha bu yaşta öss den seni birisi çok feci şekilde(ki bu okulunda olabilir)korkutmuş sende bu korkunun verdiği şeyle çalışmışsın hepimizin korkuları vardır ben mesela depremden çok korkarım ama yapabileceğim bişey yok ama sen bu korku karşı bişeyler yapıyosun bende seni kutluyorum ama annemlere hiç gözükme bence:D[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 vallah Öss bana kafayı yedirtecek lise sonum sayısalım ve hiç bi çalışma yok daha soru asla çözmüorum puan olarak 185lerde sürünüorum hadi bakalım hayırlısı annemlerde temmuzda evlatlıktan reddetçek.. özel okul özel ders dershanee =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 okuldan çıktım, hocaya gittim, testleri aldım çözerim die, (grup dersi yapıo, lise 2 dersine gittim ama girmedim derse yani) ordan çıkıp nevizadeye gidip 2 bira içtim. sonra çıktım taximde 2 saat yağmur altında sırılsıklam oldum, en sonunda dolmuşa binip eve geldm. birazdan geo veya bio çalışmayı düşünüorum ama muhtemelen yalan olcak.[signature][hline]Silent dance with death... Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki: Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 2 soru çözdüm.[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Okul açıldığı günden beri kitab açmadım defterlerimde ilk günkü kadar temiz kazanırmıyım?[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Kazanırsın ama çok iyi bir yer değil tabii ki, ben de öss yılı test bile çözmedim, sadece dersaneye gidip geldim itü jeoloji'ye girmiştim. Öyle girmek için gireceksen girersin. (cümle süfer oldu :).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 tarih sınavında kopya çekerek güzel bi kağıt verdim mesela D:[signature][hline]I am the Hitokiri that makes the bloody rainfall.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar