elma Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 selam.. öss ye 2 senem olmasına rağmen öss ile yatıp öss ile kalkıyorum.. aobpm yüksek gelsin diye günde en az 3 saat çalışıyorum . lise 2 yim KAL 'de sayısal bölüm okumaktayım.. ufak bir kitapçı açmaya yetecek kadar da soru bankam , konu anlatımlı kitabım var .. her gece yatarken öss ye bir gün daha az kaldığını hissediyorum telaşlanıyorum . uyanırken bugün öss için ne yapacağımı ve yatarken öss için ne kadar yol aldığımı düşünüyorum ... bilmiyorum ben mi kendimi çok kasıyorum. benim gibi olan şahane kişiler var mı?[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Ne kadar kasarsan yararına.Zararını görmezsin.Sadece "iiinek iinek" diye sesler gelir arada bir o kadar.[signature][hline]İnternete resim yüklemek Why can't you see that I try; When every tear I shed, is for you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 elma hiç bozma,asla hemde..güzel gidiosun nazardan saklasın Allah.[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yapma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 valla senin gibi olmak için herşeyimi verirdim ama malesef senin gibi deilim =( sen nası sıkılmadan çalışıyosun ya okadar???[signature][hline]For Tomorrow... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 başlığa koptum ya :D süpermiş.. de evt bnm de bşiler yapmaya başlamam lazım acilen:D[signature][hline]~wish you were here~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 pueee!!1 evde annem burda bu topicler, zitrese sokmayın beni!!1haytohbir[signature][hline]Please try to understand Take my hand Be free of all the pain You hold inside.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 stressiz öss kazanan mı var =] nerde?[signature][hline]İnternete resim yüklemek Why can't you see that I try; When every tear I shed, is for you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ben lise son olmama ragmen dershaneye gitmiyorum.gitsemde pek bi etkili olacagımı dusunmuyorum cunku.o yuzden seneye okula gider gibi dershaneye giderek daha fazla şansım olacagını dusunuyorum.kime anlatsam hak veriyo.o yuzden ben ole strese fln gelemem.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bugun sabah 8 den aksam 5 e kadar ders calıstım :)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Kafalar ÖSYM'ye =) Kasmayın ya :P, Puanlar ürkütmesin 2. Dönem ortalarında ancak yükselir.[signature][hline]Güzel Sözler Arşivi karala bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fohat Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Ya oss yı arkadas bıraz abartmıs galba ban a ole geldı cunkü sonucunda eğer bi seyin üstüne bukadar düşersen kötü olabilir ama şu yandan takdire şayan en azından kendisi için kaygılı neyse yaa bende geçen sene girdim şu anda kocaeli üniversitesi tekstil okuyom yüksekokul kandırada :) inşallah kazanır arkadaşımız Bütün öss'cilere başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Asgard, 24 Kasım 2005 17:11 tarihinde demiş ki: bugun sabah 8 den aksam 5 e kadar ders calıstım :) izninle bogmak istiyorum seni :P[signature][hline]Please try to understand Take my hand Be free of all the pain You hold inside.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: dory, 24 Kasım 2005 17:13 tarihinde demiş ki: said: Asgard, 24 Kasım 2005 17:11 tarihinde demiş ki: bugun sabah 8 den aksam 5 e kadar ders calıstım :) izninle bogmak istiyorum seni :P tabi ztn kafa fln kalmadı bende belki yerine gelir bole:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Senelerim olduğunu hesapladım...Bu nedenle bikaç dönem takmıcam ÖSS yi...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge [Bu mesaj Bungala tarafından 24 Kasım 2005 17:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 öss yılımdayım çalıştığım yok ama sınıfın 3.süyüm..ama bu gidişle kazanırmıyım bilmem ..:([signature][hline]Headbangers Rules! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hiçbir şey yapmadım çünkü 2 yıl öncede kaldı öss hehe. kolay gelsin size.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 yapmalıyım ama maalesef bugün pek bişi yapamadım.. artık akşama.. anaa akşam olmuş yaa.. neyse yarına artık..[signature][hline][b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Stres yapmadan devam et. 2 sene sonunda var ya böyle devam et , stres yapıcak zerre bişeyin kalmaz çünkü tamamıyla hazır olursun. Ben sondayım hedef odtü ama gel gör ki puanım 40 puan aşağıda ve öys konularını geçtim daha öss konularından bir sürü eksik var bence stres yapması gereken burda benim ama hiç öyle bi stresim yok bi şekilde yapıcağıma inanıyorum. yapıcağına inan yeter[signature][hline]Babam sevdi annemi aldı , Mecnun sevdi Leyla'yı aldı , ben sevdim Babayı aldım. Bi kısır döngüdür gidiyo bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Hadi koçum be göriim seni. Paticikten niye bi öss birincisi çıkmasın ki. yürü be ..[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Silphatos, 24 Kasım 2005 17:33 tarihinde demiş ki: hiçbir şey yapmadım çünkü 2 yıl öncede kaldı öss hehe. kolay gelsin size. Valla benim durumda arkadasla ayni yani gecti o donemler ama calisan arkadaslara cidden sabir ve istikrar diliyorum calismalarinda,hayatimin en zor donemlerini yasadim o siralar neyse ki hersey bitti simdi :) iyi calismalar aman ihmal etmeyin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 aslında iyi yapıyorsun zamanın azaldığında biyerlerin uçuklamadan ayın tempoyla çalışıp başarılı olabilirsin[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 3 kez "ben bu sistemin" diye başlayan küfrettim. [spo1=dip not]Dip not : Universite ögrencisiyim yinede ediyorum meezun oluncada edicem.[/spo][signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Ucretsiz Blog Hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 öss mi? oda ne?[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki: kadınlar çiçektir en kaktüsünden ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 küfür ettim ehueue.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Lise sonum ve puanlarımdan memnun değilim. Yeteri kadar çalışmıyorum. İçimden gelmiyor.. Beni gaza getirecek bir etmen lazım. Morallerim boktan..[signature][hline]M"etket"oonZ Yenemezsin onları Kıyamete kadar Ezer durur seni insanlık adına... Bir tek sen mi kaldın bu dünyada? Uyansana.. Bir tek sen mi varsın bu dünyada? Defol! Defol! Defol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar