Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kompleks

_ClymoR_

Öne çıkan mesajlar

1. si sitenin yaş ortalaması gerçektn çok büyük deil
2. si patide yaş için dışlama yapan 3-4 kişi gördm topicte yazdkları zehir oldu yaşla ilgili ( en baştada ben saldırdım:D )[signature][hline]Nick:Rodrigueztr
Level:60
Server:Ares
Karakter:Ezik mage:D
Irk:Human
( bilen emir diye bilir )
Sosyal ağlarda paylaş

kaç yasındasın[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cintonik, 27 Aralık 2005 21:23 tarihinde demiş ki:
kaç yasındasın
bide arada bunu sorarlar küçümsemek için cevap verme[signature][hline]-Cleglaw-, 05 Aralık 2005 20:59 tarihinde demiş ki:[/b]
oha ciddi ciddi gay mi bu dela?
Sosyal ağlarda paylaş

Genelde hafif politik içerikli tartışmalarda falan yaşı koz olarak kullananlar olabiliyor. Fazla takma, gerekirse şikayet et. Ben de büyük değilim öyle. 15 yaşındayım. Karşılaştım bunlarla ama onlarda pati, iki gün sonra başka bi topicte birbirinizi kollarsınız...[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum.
"Senin baban Superman oldu"
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Sosyal ağlarda paylaş

yok ben okadar kucuk deilm dermishim hehe
yaf yaş konusu warya benim iiçn hayatta umrsamadıgım şelerden biridir umrsayanlardan da nefret ederim eski sewgilm 89ludu bense 90lıyım kız benden çekiniodu gorenlere 89lu demeye başlamıştı bu iş burda biter dedim[signature][hline]ben hiç mutlu olamıyacakmıyım?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...