kertenqele Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 valla ben areste sonuna kadar düpe var diorum başka bişi demiyomrum kim ne derse desin..düpe olmassa areste shard +7 ve mirage +7 nin fiyatı bu kadar düşük olmazdı.....valla cyper için o kadar diosunuz ama cyperda bile fiyatlar bu kadar düşük olmazdı... iii ce bi düşünün...[signature][hline]Nick: Kertenqele(Warrıor) Level: 6x Np: 1xxxx Clan: canım nereye isterse :D Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 yanlış hatırlamıyosam maykoda serverlar arası ve acc.lar arası geçiş yapılıyodu.o da 2000 kc istiyodu.tabi maykoda olmasının senin durumuna bi çare getirmiyceği ortada sanırım :)[signature][hline]Nîn o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo n^n Bruinen dan in Ulaer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: kertenqele, 30 Aralık 2005 18:26 tarihinde demiş ki: valla aresi bırakalı bayağı oldu ama dieceğim şu bu sıralar areste düpe almış başını gitmiş..mirage dagger +7 120m olur da bu kadar olmaz ..cyper için düpe dionuz orda bile mirage dagger +7 500m den aşağı deil..geçen gördüm shard +7 pazarda yazık dedim ...bence areste saman altından su yürüten çok var geçin o ayakları.. areste düpe yoksa hiç bi serverda düpe yoktur bu kadar diorum dupeyle alakası yok sadece fiyatlar düştü +1 mirage dagger 5m... +7 si 120 olsun bunda bişey yok.[signature][hline]K.Mltn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas_sw Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 lol +7 mirage bu kadar ayak altına dustu ha bosverin gitsin areste dupe var arkadaslar az yada cok ben boyle dusunuyorum[signature][hline]nick: Arthas_sw Level: nOOb Np:Çooook :D Clan: arada değişir... Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar