Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

stajyerler neden hep ezilir????

darkness87

Öne çıkan mesajlar

said:
dory, 28 Aralık 2005 22:07 tarihinde demiş ki:
[spo1=içimdeki haykırısın spoileri]@Misskickass & kickass

[li][/li]
[li][/li]
[li][/li]
[li][/li]
[li][/li]
[li][/li][/spo]

[Bu mesaj dory tarafından 28 Aralık 2005 22:11 tarihinde değiştirilmiştir]

+[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki:
Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim
Sosyal ağlarda paylaş

stajerler ezilmek için vardır :P[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Küselmiş hihi
Ardacım ve Aykjan sayenizde neşelendik gece gece hihi.
Arda bu asla unutmican bir olay olur artik hihi =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani / Gizli Ninja2

Diablesse [Eclipse] Burning Legion
Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki:
accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun
Sosyal ağlarda paylaş

Herşeyden önce kendin için çalışırsın
Arda gayet te esprili yaklaşmış olaya bence sen yanlış anlamışsın.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani / Gizli Ninja2

Diablesse [Eclipse] Burning Legion
Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki:
accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun
Sosyal ağlarda paylaş

Göründüğü gibi deil gayet (babacan) bir tavırla yaklaştı..
Ama atmasyonlarınızdan bıktım açıkcası.[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı

[Bu mesaj Aykan tarafından 29 Aralık 2005 08:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

stajyerler dogaldir ezilmesi abicim.. adam isin uzmani kesilir basinda senide daha cocuk gorur.mesela benim bi abim var Murat abi diye =).Adam Bursa Casper Teknik Servisinin tek adami..Stajyerlere bi dayiyo Casper ev kurulumlarini cocuklarin iflahlari daralio.bu bole gelmis boyle gidio demekki =)[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

* msn
Sosyal ağlarda paylaş

Nefr admin bölümüne yazmasa hayatta ilgimi çekmezdi bu konu, Nefr yazdıktan sonra da baktım çok uzun okumadım ama Zed msn'de mutlaka oku deyince hayatımın hatasını yapmaktan döndüm

teşekkürler :D[signature][hline]Halatsız A3

.:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

stajyerler direk "ehhehe" diye işe girdiği için eziliyorlar,diye düşünüyorum.

biraz ciddi olup sınırlarını dışarıya belli etseler,kimse onlarla uğraşmaz,hatta işi de çok rahat kapabilir.[signature][hline]valandil ownz j0o!
arkadaşım bi dakka ya.
WoW - Retired,getting a life now.
Sosyal ağlarda paylaş

off sabah sabah gene basladım yarılmaya usenmeden okudum hepsını ahh thalion ah aykan bu patıcıktekılerı ole bole guldurdunusya cennetlıksınıs olglum sız yasayın bee
eeee thalioncum sabah aykandan kahve ıstedınmı daha dogrusu onun getırdıı cay kahveyı ıcıcekmısın artık[signature][hline]hayallerimi nehirlere bıraktım çoktan denizlere karıştılar! yok olup gittiler...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...