Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

stajyerler neden hep ezilir????

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Düpedüz iftira.

Gerçeklik boyutu olan tek kısım şu ki, stajerlerim işten kaytarmak istedikleri zaman en keyifli olacağım bölge olduğunu gayet iyi bildikleri Perith'in ofisine kaçarlardı, üstelik nedense izin isteme, erken çıkma talebi gibi konular da hep ben Perith ile kahve molası vermişken falan gündeme gelirdi zaten. =]
Mesaj tarihi:
*! Stajerlik hakkımız engellenemez*
not : yazı yazmayı öğrenecem az kaldı.[signature][hline]Ride... die... sacrifice!
Along the river of bloody tears
the mighty steel shining in my hands

Garbage =o= FM@ wj Zergling

[Bu mesaj Zergling tarafından 28 Aralık 2005 15:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
o_0 :)[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı

Mesaj tarihi:
Ölmemmi gerekiodu¿[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı

Mesaj tarihi:
iide sanane?[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
İşiniz Yokmu sizin ya [signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj Aykan tarafından 28 Aralık 2005 16:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya hala aklıma geldıkce kopuyorum ya
patıcıe gırdıkce tekrar tekrar okuorum aykan muthıs malzeme cıkarttın bıse oglum supersın ya sen bısı gulmekten geberttın allahta senı guldursun
buarada hala tukuruk ısını dusunuonmu hanı demıstınya notumu alım sonra yapıcamı bılırım dıe off abı off ne dıyeyım ya hala guluorm =))))[signature][hline]hayallerimi nehirlere bıraktım çoktan denizlere karıştılar! yok olup gittiler...
Mesaj tarihi:
aykan bosulmus gordum senı olanlara bosulma abı patıcıın en gozde elemanı oldun leyynnn herkes senı konusucak artıkın puahaha[signature][hline]hayallerimi nehirlere bıraktım çoktan denizlere karıştılar! yok olup gittiler...
Mesaj tarihi:
thalion ya bu aykancık senı gorunce kısarıp bozarıyomu abı merak ettımde[signature][hline]hayallerimi nehirlere bıraktım çoktan denizlere karıştılar! yok olup gittiler...
Mesaj tarihi:
eheh super 1 olay ya bende tam wowdaki cocuktan bahsedcektim soylemissniz zaten :(
Arda bey ? kopardi zaten =)[signature][hline]WoW EU - Frostwhisper
Synthia, Undead Mage
Mesaj tarihi:
Dimi nerden tahmin etsin müdürünün pati olduunu :) ya nicki Aykan olmasa uyanmiycam, yine tahmin etmiyordum da bi sorayim dedim, sirketi de bodoz söliyince zaten höh oldum ! :)
  • Yeni Oluştur...