Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başım ağrıyor..

Necro

Öne çıkan mesajlar

Ya bilgisayarin basına ne zmn geçsem başım uyuşmaya başlıyor sizce fasla bilgisayar basında kaldığımdan mı yoksa başka bir problemmi?
kötü bir şey çıkarda diye doktarada gitmek istemiyorum açıkcası :)
ortalama 9-14 saat arası pc başındayim
aralıksız :|[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki:
kızım

NecrozaN/6X/Ares
Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D)
Sosyal ağlarda paylaş

bana da yapıo aynısını bu bilgisayar ve bölle bi saflık var üzerimde. yani algılarım zayıfladı sanki.
..kapatıorm seni bilgisayar!! yeni yılda da hayatmda bu kdr yer kaplayamıcan..hadi bn gittim...[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN..
Sosyal ağlarda paylaş

agrı kesici alcan duzenli yoksa çekçeksin surekli =)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sephrioth, 30 Aralık 2005 22:43 tarihinde demiş ki:
Benimde bazen sol ön taraf ağrıyo ya.. sanırım üşütmekten ama sen bilgisayara geçince diyosun belki gözden falan yapabilir doktora görün derim böyle şeyler ihmale gelmiyor..

göz doktoruna gittimde :D
oda psikolağa yolluyor bende gitmek istemiyorum. :)[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki:
kızım

NecrozaN/6X/Ares
Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D)
Sosyal ağlarda paylaş

Boyun fıtığı olabilir.Özellikle uyuşmadan yakınıyorsan.Mutlaka doktora git.Sorunun ciddi sanırım.

Annemde de sol arka tarafta uyuşma vardı boyun fıtığı teşhisi kondu.

Bilgisayar karşısında otururken boynunu garip şekillere sokuyorsundur büyük ihtimal o yüzden de fıtığı tetikliyordur.Ama umarım değilsindir çünkü iğrenç bir şey.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...