regulus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Hem Bursa'lı hem G.Saray'lı olarak topici ben açayım dedim.. Merakla bekliyorum sonucu ne olacak? Bursam bu sene ilk golünu G.Saray karşısında bulacak gibi.G.Saray'ın ağır defansına karşılık Okan Yılmaz gibi bir adam var(adamları ve adamımız arasında gidip geldim :) ) Bana kalırsa G.Saray bu seneki durumunu bozmaz.ilk golü yer arkasından 2 tane atar ve maçı 1-2 alır. neyse bu maçın güzel yani... berabera kalmadıkları sürece kazandık diyebilecek olmam :) maça gidemedim ona üzülüyorum bir sorun çıktı :([hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
No_FeaR Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Gs alır[hline]In a world where you can be anyone;Who will you be? Nemesis-Nebula Sargonnas Arqas Thoraxe The Blackhammer-Europa Nemesis-Europa :rock: BİZ KARŞIYAKALIYIZ :rock: www.ultimatezone.cjb.net www.sirinler.com.tr.tc abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum/// FRP olmak icin nereye basvurabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 defansta f.de boer ömer oynicak yanyana.. bülentin yerine tamas yok ömer oynicak. forvette adam yok arif de oyniyamicak diyolar bu sabah lig tv'de duydum. hasan şaş şaban şükür ikilisi yer alıcakmış. hadi bastır bursa! i love you hagi..(yok bu ciddi harbi seviyorum adamı gs de oynamış olsada)[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 maç kaçtaydı?[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 bursa geçen sezon 5-0 yenmişti sanırım[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir. Recall06, 23 August 2003 07:07 tarihinde demiş ki: infernal abi you rule abi senin üstüne kimse tanımam abi sana taparım abi zaten çok da sazanım abi mazur gör abi atladım direk abi küçük emrah tripleri abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 no fear bu arada imzanda hem link yanlışı var hem de çok uzun (ema apla 4 satırı geçmesin diyo)[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir. Recall06, 23 August 2003 07:07 tarihinde demiş ki: infernal abi you rule abi senin üstüne kimse tanımam abi sana taparım abi zaten çok da sazanım abi mazur gör abi atladım direk abi küçük emrah tripleri abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 infernal seninkide 5 satır. önce iğneyi kendine sonra çuvaldızı..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 konudan sapmayalım ama şu uyaran arkadaşın imzası 5 satır olsa da göze batmıyo çünkü small fontta yazılmış.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 konu dağılmasın diye yazmıycaktım aslında ama arkadaşınki small olmadan 10 satır ve 1 satırlık mesaj attığı halde 11 satır gözüküyo... faremin scroll düğmesi de yok (3 tuşlu!!) çek indir bitmiyo sayfa bi türlü[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir. Recall06, 23 August 2003 07:07 tarihinde demiş ki: infernal abi you rule abi senin üstüne kimse tanımam abi sana taparım abi zaten çok da sazanım abi mazur gör abi atladım direk abi küçük emrah tripleri abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 bursa 1 gs 0 dakika 6 gol okan yılmaz..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 said: regulus, 23 August 2003 18:37 tarihinde demiş ki: Hem Bursa'lı hem G.Saray'lı olarak topici ben açayım dedim.. Merakla bekliyorum sonucu ne olacak? Bursam bu sene ilk golünu G.Saray karşısında bulacak gibi.G.Saray'ın ağır defansına karşılık Okan Yılmaz gibi bir adam var(adamları ve adamımız arasında gidip geldim :) ) Bana kalırsa G.Saray bu seneki durumunu bozmaz.ilk golü yer arkasından 2 tane atar ve maçı 1-2 alır.neyse bu maçın güzel yani... berabera kalmadıkları sürece kazandık diyebilecek olmam :) maça gidemedim ona üzülüyorum bir sorun çıktı :([hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! ulan adama bak bee... ilk golü atarlar dedi attilar.. ilk golü GS ye karsi dedi attilar... bu ne lan ?!?! münnecim poku mu yidin la yigenim ?!?! =))[hline]Imza bilmem... Parmak bassam olur mu ?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 arkadaşımdan duyduğum kadarıyla okan yılmaz gol atmış. onun yalancısıyım şu anda maçı takip edecek durumda değilim[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 +okan yılmaz atar dedim o da tuttu ben bu işi biliyorum....:)[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 do you use all your skill points to increase your sıkability?? (yetti harbiden sıktı :D)[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir. Recall06, 23 August 2003 07:07 tarihinde demiş ki: infernal abi you rule abi senin üstüne kimse tanımam abi sana taparım abi zaten çok da sazanım abi mazur gör abi atladım direk abi küçük emrah tripleri abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiLgriM Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 ilk yarı bıttı bu macı gs 3-1 alır 2.yarıya kesın berkantı alarak basşlar alması şart[hline]Eğer öküzlerle domuzlar konuşabilseydi, yemden başka şey düşünenlerle alay ederlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 ömer'in yerine orhan volkan'ın yerine sabri diye düşünmüştüm ben berkant pintonun yerine olabilir pinto,volkan yatıyor ömer pek iyi değil[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiLgriM Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 ömer cok top kaptırdı pinto etkisiz pinto yerıne berkantı alıp hasanı cızgıye cekmesı lazım ömerin yerıne de tamas ı alabılır.[hline]Eğer öküzlerle domuzlar konuşabilseydi, yemden başka şey düşünenlerle alay ederlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 said: Infernal_Reborn, 23 August 2003 19:02 tarihinde demiş ki: bursa geçen sezon 5-0 yenmişti sanırım[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir. Recall06, 23 August 2003 07:07 tarihinde demiş ki: infernal abi you rule abi senin üstüne kimse tanımam abi sana taparım abi zaten çok da sazanım abi mazur gör abi atladım direk abi küçük emrah tripleri abi yok..2 sene önceydi o.. bir senede iki kez fark yemek gibi bir huyumuz yok her sene 1 defa :D[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 gol! fabio![hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiLgriM Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 hll pinto mukemmel bı gol attı :tebrikz:[hline]Eğer öküzlerle domuzlar konuşabilseydi, yemden başka şey düşünenlerle alay ederlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Bu Galatasaray'ın yenilmesi müstahaktır...[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 o ne demek şimdi?[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 bu arada 2-1 gol okan[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 gol! sabri beah aslan! 2-2 hadi atalım bi tane daha![hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 spiker şaşırdı gs bursada 2 puan kaybediyo yazdı asıl gs 1 puan kazanıyor dicekti böle oynucaksa gs öhöm pardon oynamıcaksa ben kombine kartını boş yere aldım .[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar