Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bursaspor-G.Saray

regulus

Öne çıkan mesajlar

Hem Bursa'lı hem G.Saray'lı olarak topici ben açayım dedim..
Merakla bekliyorum sonucu ne olacak?
Bursam bu sene ilk golünu G.Saray karşısında bulacak gibi.G.Saray'ın ağır defansına karşılık Okan Yılmaz gibi bir adam var(adamları ve adamımız arasında gidip geldim :) )
Bana kalırsa G.Saray bu seneki durumunu bozmaz.ilk golü yer arkasından 2 tane atar ve maçı 1-2 alır.
neyse bu maçın güzel yani...
berabera kalmadıkları sürece kazandık diyebilecek olmam :)
maça gidemedim ona üzülüyorum bir sorun çıktı :([hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi,
"O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi.
Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek.
Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek!
Sosyal ağlarda paylaş

Gs alır[hline]In a world where you can be anyone;Who will you be?

Nemesis-Nebula Sargonnas Arqas
Thoraxe The Blackhammer-Europa
Nemesis-Europa

:rock: BİZ KARŞIYAKALIYIZ :rock:
www.ultimatezone.cjb.net
www.sirinler.com.tr.tc

abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum/// FRP olmak icin nereye basvurabilirim
Sosyal ağlarda paylaş

defansta f.de boer ömer oynicak yanyana.. bülentin yerine tamas yok ömer oynicak. forvette adam yok arif de oyniyamicak diyolar bu sabah lig tv'de duydum. hasan şaş şaban şükür ikilisi yer alıcakmış.

hadi bastır bursa!
i love you hagi..(yok bu ciddi harbi seviyorum adamı gs de oynamış olsada)[hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
Sosyal ağlarda paylaş

bursa geçen sezon 5-0 yenmişti sanırım[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir.
Recall06, 23 August 2003 07:07 tarihinde demiş ki:
infernal abi you rule abi senin üstüne kimse tanımam abi sana taparım abi zaten çok da sazanım abi mazur gör abi atladım direk abi küçük emrah tripleri abi
Sosyal ağlarda paylaş

no fear bu arada imzanda hem link yanlışı var hem de çok uzun (ema apla 4 satırı geçmesin diyo)[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir.
infernal abi you rule abi senin üstüne kimse tanımam abi sana taparım abi zaten çok da sazanım abi mazur gör abi atladım direk abi küçük emrah tripleri abi
Sosyal ağlarda paylaş

konu dağılmasın diye yazmıycaktım aslında ama arkadaşınki small olmadan 10 satır ve 1 satırlık mesaj attığı halde 11 satır gözüküyo... faremin scroll düğmesi de yok (3 tuşlu!!) çek indir bitmiyo sayfa bi türlü[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
regulus, 23 August 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
Hem Bursa'lı hem G.Saray'lı olarak topici ben açayım dedim..
Merakla bekliyorum sonucu ne olacak?
Bursam bu sene ilk golünu G.Saray karşısında bulacak gibi.G.Saray'ın ağır defansına karşılık Okan Yılmaz gibi bir adam var(adamları ve adamımız arasında gidip geldim :) )
Bana kalırsa G.Saray bu seneki durumunu bozmaz.ilk golü yer arkasından 2 tane atar ve maçı 1-2 alır.neyse bu maçın güzel yani...
berabera kalmadıkları sürece kazandık diyebilecek olmam :)
maça gidemedim ona üzülüyorum bir sorun çıktı :([hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi,

ulan adama bak bee... ilk golü atarlar dedi attilar.. ilk golü GS ye karsi dedi attilar... bu ne lan ?!?! münnecim poku mu yidin la yigenim ?!?! =))[hline]Imza bilmem... Parmak bassam olur mu ?!!?
Sosyal ağlarda paylaş

do you use all your skill points to increase your sıkability??
(yetti harbiden sıktı :D)[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

ömer'in yerine orhan
volkan'ın yerine sabri diye düşünmüştüm ben
berkant pintonun yerine olabilir
pinto,volkan yatıyor
ömer pek iyi değil[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi,
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Infernal_Reborn, 23 August 2003 19:02 tarihinde demiş ki:
bursa geçen sezon 5-0 yenmişti sanırım[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir.

yok..2 sene önceydi o..
bir senede iki kez fark yemek gibi bir huyumuz yok
her sene 1 defa :D[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi,
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...