c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Ne kadar sevilen bir insanmışımda haberim yokmuş.malum yarın yeni yıl falan.o yüzden hediyeleri bugün verdik.servisten bir arkadaşım bana çok ama çok şeker bir gece lambası almış.sınıf arkadaşlarımdan birisi metal bir cdlik almış(1tane 17lik doldurmuştum ikinciyi almayı düşünüyordum zaten).ve iki tane arkadaşımda bana süpriz yapıp HIM in dark light ını almışlar.haftaya çarşamba doğum günüm,okula gitmezsem diye bu günden verdiler.yani bu cd aslında doğum günü hediyemmiş:)annemlerde anladığım kadarıyla süpriz yapıp bir ıbanez alacaklar doğum günümde.yani benim tahminime göre:)bide teyzemler süpriiiiiiiizzz diye çıkıp gelince ben iyice mutluluktan köşe oldum:):)ben yarın geleceklerini sanıyordum. neyse işte.çok mutlu oldum.umarım hepiniz benim bugün geçirdiğimki gibi güzel bir gün geçirmişsinizdir(geçirirsiniz). :):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ne mutlu :) benim de günüm çok güzel geçti twistedemo ile birbirimize verdik hediyelerimizi. ha bu arada şuna bak sonra bir ara heh.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 oh ii ne gusel ben de mutluyum huzurluyum... herkese mutluluklar ne dıyelım hhahahah =)))[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar