ChenZhen Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Bu komutu Serverden Kaldırmanın en kısa ve kolay yolu nedir arkadaslar bilgi verirmisiniz[signature][hline]SlayerTr [Bu mesaj ChenZhen tarafından 29 Aralık 2005 09:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mr_Magget Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Commands.scp de orda plevel xx deki ADD komutunu sil plevel 07 ye ekle ownerlar kullansın hiç olmadı add satırını bul sil geç :P[signature][hline]A.A.K.O.C Shadows in the life !
Kortez Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Shelp.scp dende sanırım ıkıncı sırada olması gfereklı orda Gm yı ADMIN yada OWNER yap[signature][hline]http://fantastic.phpbb3.net
ChenZhen Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Yanlız şöyle bi durum var arkadas dediginiz sekilde yapsamda gm ve üstü add kullanabiliyor nasıl diyceksin nokta koyup bosluk bırakıp add yapabiliyosun[signature][hline]Ultima Burda oynanır
bilgehan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 speech.scp ye on=*.add* src.sysmessage @33 bu komut kaldirildi return 1 diye dusunuyorum
Albert Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Mr_Magget, 29 Aralık 2005 12:18 tarihinde demiş ki: Commands.scp de orda plevel xx deki ADD komutunu sil plevel 07 ye ekle ownerlar kullansın hiç olmadı add satırını bul sil geç :P add komutu hardcoded'dir. scripti yok yani :P[signature][hline]Vikont De'valmont, trustworthy animal tamer
Chernobel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 56b sürüm kullanıyorsanız sphere ini den CommandTrigger=f_oncommand bu satırı açın. Sonra [function f_oncommand] if !(==7) var.command if (strmatch('>','add') src.sysmessage @026 yanlis komut return 1 endif endif bu komutu ekleyin.
ChenZhen Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Tsk ederim deniycem arkadaslar Bu ara Albert adas sayılırız :)[signature][hline]Ultima Burda oynanır
Chernobel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Yalnız tekrar söyleyim 56b için geçerli verdiklerim.. Ayrıca speechde on=.add gibi bir şey yapamazsın.. speech adı üstüne konuşulanlar içindir komutlar için değiLL.
Albert Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: ChenZhen, 29 Aralık 2005 18:43 tarihinde demiş ki: Tsk ederim deniycem arkadaslar Bu ara Albert adas sayılırız :) dogrudur ;) ayrica spheresrv.exe editlenerek add komutu yerine 3 harfli baska birsey yazilabilir, bununla add komutu manuel script edilerek degistirilmis olunabilir. ben bir ara bu sekilde yapip add'i script haline getirmistim, staff'lerin cikarttigi her item'a bir tag verdirip edit kontrolu yapmistim.[signature][hline]Vikont De'valmont, trustworthy animal tamer
ChenZhen Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Bende oyle yapıcam sanırım artık[signature][hline]Ultima Burda oynanır
bosphorus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 tek cozumu var.. spheresrv.exe yi hex editor ile acacaksiniz.. oradan add komutunu bulup mesela asd die deisceksiniz. ardindan [Function add] if !(strmatch('','')) asd /// s miydi ? emin deilim else sysmessage Yok menu artik id yazacan... endif bu sekilde denemedim ama bi 5 dk falan bakmistim. mantikli gozukuo :D Hem istenirse plevel bile kontrol edilir.. bosluk falan da islemez :D[signature][hline] What does not kill you will make you wish it had..! |Visual Basic 6.0||ASP||Uo Scripting| a.k.a numberøne
Albert Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 eh benim yukarida yazdigimla ayni sanirim ? :p[signature][hline]Vikont De'valmont, trustworthy animal tamer
Furby Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 if ( < 6) on= .add on= *.add* src.sysmessage @55 yasak anam!!(hadi kocum sen 2 gun dınlen bakem) src.kick return 1 endif [eof] --- kımse add kullanaz olzamn d:
ChenZhen Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 hic biri olmuyor deneyingorun isterseniz tek fixi usenmeden tek tek bosluk bırakıcaksınız:)
Kortez Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bır arkadasında söledigi gibi .add komutunu kaldiramazsin sphere.exeden komutu degistirebilirsin. . add yazıncada calısır yanı arada bır bosluk bırakırsın noktadan sonra yıne add menusu calısır. hex edıtorle sphere.exe de komutu değiştir.
Öne çıkan mesajlar