0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Sanırım seninde knıght k2 network yazısından sonra takılıkalıyordu sen o problemi nasıl cozdun ben oyunu silip teqrar yukledim ama gene aynı yerde takılı kalıyor neden olabilir ?[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Baslık deişmiş önemli deil ama murtaza o sorunu nasıl cözdün[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bilgisayarım>özellikler>gelişmiş>ayarlar>Data execution Prevention Turn on diyoruz. DAha sonra buraya ADD diyerek, KO client ını browse ediyoruz. BEnde SErvice pack2 olduğu için bu ayarı yaptım. Tekrar oyuna girdim. Bilemiyorum, ben bu şekilde çözdüm.[signature][hline]PwnagE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ok saol thx[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 peki murtazacım bunlardan hangisi ? burdan ileirye gidemedim farip garip seyler war[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Murtaza gormedin herhalde[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Alo murtaza abi yeni topic acmadım gormen için gordunmu şimdi ne yapmam gereq orda senin soyledigini bulamadım[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BALTA Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 aynı sorun bendede vardı. hackshieldi update et,ben öyle yaptım düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 performanS a girip En sağDaki Data yürütme Engelleyicisi MurTaza da inGilizcesi Görünüyor Sende TürkçeSi bu olcak[signature][hline]They Cant Know they Cant See Who we Are.. Fear is the Enemy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 saol lucifer ugrastım ama bu seferde launcer den stard dedikten sonra mawi hack shield gelmiyo ------------------------------------------------------ BALTA sen nasıl update yaptın heckshiledti anlatırmısıjn bide seni dinleyeq[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: 0ttavio, 30 Aralık 2005 20:22 tarihinde demiş ki: saol lucifer ugrastım ama bu seferde launcer den stard dedikten sonra mawi hack shield gelmiyo ------------------------------------------------------ BALTA sen nasıl update yaptın heckshiledti anlatırmısıjn bide seni dinleyeq Sen Saol Ben SadecE SorDun soruya Cevap verDim olayı biLmiyorum ;)[signature][hline]They Cant Know they Cant See Who we Are.. Fear is the Enemy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar