Sailor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 vay güzel bi haber bu :)[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 askla bekliyorum albumu, samplelari dinlemistim gayet guzel buldum...[signature][hline]"The fact that we live at the bottom of a deep gravity well, on the surface of a gas covered planet going around a nuclear fireball 90 million miles away and think this to be normal is obviously some indication of how skewed our perspective tends to be..." - [b]Douglas Adams[b]
Utterable Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Çok güzel keşfetmişsin grubu[signature][hline]Norolim Asfaloth! www.antipopvideos.com A Elbereth Gilthoniel, silivren penna miriel o menel aglar elenath! Na-chaeredpalan-diriel o galadhremmin ennorath, Fanuilos, le linnathon nef aear, si nef aearon!
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Bugün dayanamadım, paticikteki arkadaşlarım da benimle birlikte bu müzikal ziyafeti yaşamalı dedim ve grubun yeni albümünden 2 şarkıyı yükledim. On The Morning Dew - müthiş bir şarkı, yılbaşı gecesi başka birşey dinlemeyin :D The Wander Albümün genel havasını yansıtan nefis bir şarkı 2 haftadır başka birşey dinlemiyorum, olağanüstü bir çalışma. Şu Slovenya'daki arkadaşım ne yapıp edip bulsa da albümü ben de burada acıdan kıvranmasam :D.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Epeydir bekliyorum yorum yapan yok, kimse dinlemedi mi acaba? :D[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 çok güzel bi şarkı. elvenking resmi sitesindeki 1 er dakkalık deneme şarkılarıda dinleyip beğenmiştim. yani grubu sevdim. albümünü bekleyenlerdenim :)[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: pekaziz, 14 Ekim 2005 21:24 tarihinde demiş ki:'klasik power metali folklorik öğelere katarak zenginleştirmek ve eşsiz bir tür yaratmak' ateşle yaklasmayalım o zaman,hatta koşarak uzaklaşalım[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
dogu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 abi bi ara brutal diye bi konuşma geçti şimdi brutal mi bunlar yoksa dinlediklerim mi denk gelmedi???
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Power dediğine göre yoktur Brutal sanmam..Bende bikaç şarkı dinledim fakat[signature][hline]D'akmor so 80's Haklıyım tabi!
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Dinlediğim şarkılar içinde 2 tanesinde brutal vokal var, o da çok kısa bir bölüm.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 güsel elvenking biara dinliordm melodileri hosuma gidio.[signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine..
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 güzel grup vallahi. dinledikçe daha çok sevmeye başladım.[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Çok hoş grup, en çok sevdim.Vokali ilgimi çekti, müzikler de hoş =) Celtic müzikleri de var bikaç tane.
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 en çok sevdim... vay be ne cümle :D
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Biraz daha kasarsam elemanları Türkiye'ye çağıracağım da para yok işte ;). Elvenking gelecek vaadeden en baba gruplardan birisi ve 3 albümüyle de folk metal listesinde sağlam bir yer edindi.
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Evet sonunda beklenen Elvenking albümü torrente düştü (orijinal alacağım efendim kızmayın :p). The Divided Heart videosuna zaten hasta olmuştum, iyi birşeyler çıkacağından emindim. Ama beklentilerimin de ötesinde güzel bir çalışma olmuş. Hemen kapağı görelim önce: Açıkçası son yıllarda gördüğüm en "anlamlı" kapak olmuş, çizen kimse ellerine sağlık. Şarkılar da şu şekilde: 01. The Scythe 02. Lost Hill Of Memories 03. Infection 04. Poison Tears 05. A Riddle Of Stars 06. Romance & Wrath 07. The Divided Heart 08. Horns Ablaze 09. Totentanz 10. Death And The Suffering 11. Dominhate Favorim yok henüz çünkü favori seçecek kadar anlayamadım henüz albümü ama The Divided Heart dediğim gibi çok güzel, en azından klibini izleyin (Elvenking Anasayfası) Kısaca diğer 3 albüme göre daha olgun bir çalışma olmuş, elemanların büyüdüğü yalnızca tonlamadan değil şarkı adlarından da kolayca anlaşılıyor. Kısaca dinleyiniz efem ;) (Ha bu arada albüm resmi olarak 14 Eylül'de çıkıyor)
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 albüm kapağı harbi başarılı,sevdigim bir grup zaten cıksın cıksın hatta türkiyeye gelsinler hatta suan dinliyorum the divided heart ü http://youtube.com/watch?v=Od4_L35hUTo [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 16:29 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ]
tunca Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 oo yeni albüm mü çıkmış imba edit: asgardın verdigi linke baktım da berbat bir şarkı elvenking değil bu olamaz. elfler nerde arkdaşım ? emo olmuş adamlar =/ [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 17:29 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ]
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Burda da the scythe dinlenebiliyor...
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 hehe bir arkadaş sayesinde bende dinlemeye başladım eğer müzik bölümüne sık sık baksaydım daha önce keşfedebilirmişim bu harika grubu :) 2 gündür durmadan dinliyorum,bayağı iyi geldi.Full diskografisini çektim artık 1 ay aralıksız dinlerim :)
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 ilgiyle takip ediyoruz pek seviyoruz.. yeni albüm de eskisi gibi kanıma girer umarım=)
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 klibi izledim eh.. hayalkırıklığı benim için.
fenris Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 ya albümü dinledim bi kaç kerede ne biliyim...yani "life is a whore" "death death hede hödö" şiir giişleri filan.benim bildiğim elvenking e pek benzetemedim.bi kaç kere daha dinliyim daha sonra tam fikrimi yazarım.
Fly Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 fanları değilim ama çok sevmiştim önceki üç albümlerini. bu pek olmamış gibi ama.
Öne çıkan mesajlar