MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 RiiDDiiCK çarın sahibi hem hem insan hemde orc çarı var insan olarak : Riiddick orc olarak :wicked bende orc oldugum için wicked kendi söylemişti benim die[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx CLan : __DarKRoaD__ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Yemek Yedim aranızdayım buyrun :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : ... Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 riiddiick ske diil.. benden clan istedi aldim... ikinci dakikasinda item istedi.. cikardim.. tanimam etmem kim oldugunu butun muhabbetim bu...[signature][hline]KLC Cypher Rogue 6x 3x.xxx HELiX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Evt o adam banada aynısını yaptı aldım diğer gün item istedi ben küfür ettim :d ______________________ NicK:Night_Stalker LvL:61(of 62 olmadık bi türlü) Np:15x.xxx Clan:Go2HeLL [Bu mesaj Jean_Ali tarafından 29 Aralık 2005 16:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mottatoni Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 angelus un clanı kosptan ve dupeden başka birşey değildi. çok nadir bir kaç kişi var içlerinde saglam oyuncu olarak. gerisi yalan..[signature][hline]LvL : 6* Nps : 24*.*** Clan : UnderWorld Srvr : Cypher ----------------- Czde kosp kullananların canı çıksın ;Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mottatoni Çok seversin beni dimi :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : ... Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mottatoni Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ehehe ne demezsin bayılırım :P[signature][hline]LvL : 64 Nps : 24*.*** Clan : UnderWorld Srvr : Cypher ----------------- Czde kosp kullananların canı çıksın ;Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 465456 tane kişi var gelir bana dalarsın :D Ama Sonun ben kestim yine seni ks ms ama ben isim geçti :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : ... Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mottatoni Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 pckopatlara karşı zaafım var ondan sanırım :Pp gündüz oynamaktan nefret ediyorum :P lag bana denk geliyor hep ;)) ee lag demek siz magelerin kesmesi demek :PP[signature][hline]LvL : 64 Nps : 24*.*** Clan : UnderWorld Srvr : Cypher ----------------- Czde kosp kullananların canı çıksın ;Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Mottatoni, 29 Aralık 2005 17:00 tarihinde demiş ki: angelus un clanı kosptan ve dupeden başka birşey değildi. çok nadir bir kaç kişi var içlerinde saglam oyuncu olarak. gerisi yalan.. kanıt ????? saçmalıyosun ama neyse salla[signature][hline]angelus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Bende de Çok Lag vardı Novam inmiordu Havada KaLıordu :D Doğru Bana karşı zaafın var :)[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : ... Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Beyler ne zaman gelcek doğru dürüst su gm yaw adamlar kospun kralını yaptı adamın 0 np si varken oldu 100k ayıp yaw ______________________ NicK:Night_Stalker LvL:61(of 62 olmadık bi türlü) Np:15x.xxx Clan:Go2HeLL [Bu mesaj Jean_Ali tarafından 29 Aralık 2005 17:14 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Jean_Ali tarafından 29 Aralık 2005 17:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mottatoni Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 saçmalama diyorsun ?? sen bunları gerçekten görmüyormusun ????? ben clanımızda czde kosp kullananları barındırmıyorum assist olmama rahmen bunları görüyorum sen clan lideri olarak bunu görmüyormusun?? aferdesinde sen bu oyunu oynuyormusun??[signature][hline]LvL : 64 Nps : 24*.*** Clan : UnderWorld Srvr : Cypher ----------------- Czde kosp kullananların canı çıksın ;Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mottatoni Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 şuan ki gm tam belli değil diğer serverlerin gmsi belirli saatlerde geliyor.. yakında cypher içinde kalıcı gm gelir umarız.[signature][hline]LvL : 64 Nps : 24*.*** Clan : UnderWorld Srvr : Cypher ----------------- Czde kosp kullananların canı çıksın ;Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nogay Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ahaha arkadaşlara bu clan disbant edilecek demiştim :D araya hızlı yazim derken - koymuşum (ss var) o sohbette clan yokoldu ehuehu[signature][hline]nogay 62 lvl warrior 55k np clan _sie_ 23 Ocak'a kadar yokum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 cok mu hosuna gıttı ?? senın clanınıda dısbanlayayım mı?[signature][hline]angelus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: ange, 29 Aralık 2005 17:09 tarihinde demiş ki: said: Mottatoni, 29 Aralık 2005 17:00 tarihinde demiş ki: angelus un clanı kosptan ve dupeden başka birşey değildi. çok nadir bir kaç kişi var içlerinde saglam oyuncu olarak. gerisi yalan.. kanıt ????? saçmalıyosun ama neyse salla Boşve Ya.. Takma.. Sen Yürümeye Devam Et.. Yolunda.. Arkandayım.. :D ßu arada.. İlgin Ve Alakan İcin Tesekkur Ederim Gercekten[signature][hline]KLC Cypher Rogue 6x 3x.xxx HELiX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Mottatoni, 29 Aralık 2005 17:14 tarihinde demiş ki: saçmalama diyorsun ?? sen bunları gerçekten görmüyormusun ????? ben clanımızda czde kosp kullananları barındırmıyorum assist olmama rahmen bunları görüyorum sen clan lideri olarak bunu görmüyormusun?? aferdesinde sen bu oyunu oynuyormusun?? Gercekten Bu Sekildeysen Tebrikler...[signature][hline]KLC Cypher Rogue 6x 3x.xxx HELiX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Night_Stalker senden az 5li ok yemedi benim warrior :D[signature][hline][b]Nick : FulongFei LVL : 60 (Nihayet ) Nat. : Karus Clan : ( xD) NP : ( xD) Sonunda 256'ma kavuştum mutluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: 256, 30 Aralık 2005 15:04 tarihinde demiş ki: Night_Stalker senden az 5li ok yemedi benim warrior :D Bu arada Dun CZ de Sana Pm Atan Bendim Ama Irk Farkından Okuyamadin Sanirim Gerci Sadece " :) " Yazdim :D[signature][hline]KLC Cypher Rogue 6x 3x.xxx HELiX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 KLC ben o mesajları "Ben de seni" diye yanıtlıyorum.Yani kötüye kötü cevap iyiye iyibir cevap olarak yanıtlanmış oluyor :D[signature][hline][b]Nick : FulongFei LVL : 60 (Nihayet ) Nat. : Karus Clan : ( xD) NP : ( xD) Sonunda 256'ma kavuştum mutluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Mottatoni, 29 Aralık 2005 17:16 tarihinde demiş ki: şuan ki gm tam belli değil diğer serverlerin gmsi belirli saatlerde geliyor.. yakında cypher içinde kalıcı gm gelir umarız. umarız :D walla 2 ay daha macro oLmasın yeter sonra askere gitcem :)[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : ... Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: 256, 30 Aralık 2005 15:58 tarihinde demiş ki: KLC ben o mesajları "Ben de seni" diye yanıtlıyorum.Yani kötüye kötü cevap iyiye iyibir cevap olarak yanıtlanmış oluyor :D Valla Bana Sadece %( Geldi :D :D[signature][hline]KLC Cypher Rogue 6x 3x.xxx HELiX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: pckopat, 30 Aralık 2005 16:30 tarihinde demiş ki: said: Mottatoni, 29 Aralık 2005 17:16 tarihinde demiş ki: şuan ki gm tam belli değil diğer serverlerin gmsi belirli saatlerde geliyor.. yakında cypher içinde kalıcı gm gelir umarız. umarız :D walla 2 ay daha macro oLmasın yeter sonra askere gitcem :) Pm den Adres At... Geliorum Guzellikten Anlamiosun Sen :D[signature][hline]KLC Cypher Rogue 6x 3x.xxx HELiX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 :D Açık Açık Verim BeLki Başkada gelmek isteyen oLur :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : ... Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar