Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 :D.:dDDdktnxbye ... oyununa dönermisin sen..dolaşmayın forumalrda ya[signature][hline]Gloomy sunday, with shadows I spend it all My heart and I have decided to end it all Soon there'll be prayers and candles are lit, I know Let them not weep, let them know,that I'm glad to go.. [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 29 Aralık 2005 10:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nogay Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ahaha arkadaş oraya geçti clan dağıldı bahtsız defe :D[signature][hline]nogay 62 lvl warrior 55k np clan _sie_ 23 Ocak'a kadar yokum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: nogay, 29 Aralık 2005 11:19 tarihinde demiş ki: ahaha arkadaş oraya geçti clan dağıldı bahtsız defe :D hangi arkadaşın nicki ne ?[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : ... Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nogay Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 yaf adamın ismini öyle bi sordunki sanki clanın dağılmasına o sebep olmuş gibi oldu :D (gerçi olabilir uğursuzdur azcık) sizde de maaşallah 50 adam vardı yaf..cidden disbant mı oldu clan ?[signature][hline]nogay 62 lvl warrior 55k np clan _sie_ 23 Ocak'a kadar yokum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 o yüzden sormadım sadece merak ettim kim oLduğunu o iş bana düşmez zaten ...[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : ... Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 slm arkadaslar ; patıcık den banlandıgım için angelus artık ange ; 256 arkadasım naber ske nın ss i war mı?kosp kullandıgına dair..rıddıck yaklasık 2 aydır clanımızda degıl..256 senı sevıyorum :D..clanı dısbanlarım yenı clanı yıne bırıncı yaparım haven yakında gelır ılk 2 oluruz onlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 sen neden ban yedin ?[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : ... Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 naber alper adamın bırı özel msj dan kfur edıp duruyodu ben de dayanamadım sen benı tanırsın cok bende yuklendım buna sonra dedım sıkayet edeyım sunu sıkayet ettım :( ben de banlandım kufur ettıgım için . yanı kuralları ıhlal ettım ama keske uyarılsaydım saglık olsun ne yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 iyiyim saoL sen nasıLSın ? Bilirim ondan sordum zaten . SağLık oLsun Ne diyeLim bazen öLe yarası olanlar çıkıOr...[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : ... Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: pckopat, 29 Aralık 2005 11:26 tarihinde demiş ki: o yüzden sormadım sadece merak ettim kim oLduğunu o iş bana düşmez zaten ... ßekle Sen ßen Seni ßi Düşürücemde Düşmüyosunki Mubarek :D :D [Bu mesaj KILIC tarafından 29 Aralık 2005 15:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: ange, 29 Aralık 2005 11:31 tarihinde demiş ki: naber alper adamın bırı özel msj dan kfur edıp duruyodu ben de dayanamadım sen benı tanırsın cok bende yuklendım buna sonra dedım sıkayet edeyım sunu sıkayet ettım :( ben de banlandım kufur ettıgım için . yanı kuralları ıhlal ettım ama keske uyarılsaydım saglık olsun ne yapalım. ßoşver İyi Yapmişsin.. Karaktersize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Banned_Me Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 şu ixenondaki angelus bu topicemi takılıyor? takılıyorsa nasıl 70 oldu 66 mı 64 mü neydi 1 ay once kosp kullanıyorsa solesinde bizde yapalım :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 :D macrosuz cz istiOz GüzeL şimdiLik 3k kastım çıktım bu zmnları iyi değerlendirmek lazım dimi KLC :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : ... Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Suyu Isıt Geliorum :) Scrol Lazimmi :D [signature][hline]KLC Cypher Rogue 6x 3x.xxx HELiX [Bu mesaj KILIC tarafından 29 Aralık 2005 15:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Çıktım şuanda iş yerindeyim işler aksıordu Çıktım :D ŞuanLık Lazım değiL :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : ... Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) [Bu mesaj pckopat tarafından 29 Aralık 2005 15:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Ok.. O Zaman Suyu ßen Isıtıyorum Soğumadan Gel :D :D[signature][hline]KLC Cypher Rogue 6x 3x.xxx HELiX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 gece gelirim kurtlar vadisi var :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : ... Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Muhahah :D[signature][hline]KLC Cypher Rogue 6x 3x.xxx HELiX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 alper ben senın su clan: ..... durumunu aksam bı duzeltem bari angelus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ange sen angelus musun.eğer angelus isen sana ne oldu böyle :D.Sağ tarafından 3 harfi silmişler.[signature][hline]Nick : FulongFei LVL : 60 (Nihayet :D ) Nat. : Karus Clan : ( xD) NP : ( xD) Kasmaya devam ediyoruz..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Yeni Clan Yeni İmaj :D[signature][hline]KLC Cypher Rogue 6x 3x.xxx HELiX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Ben halimden memnunum.Yeni imaj bana zarar veriyor :D 256 > 128 > 56 O_o.[signature][hline]Nick : FulongFei LVL : 60 (Nihayet :D ) Nat. : Karus Clan : ( xD) NP : ( xD) Kasmaya devam ediyoruz..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 eheheh nefr kestı o kısmını angelus ange oldu :D.. canı sagolsun haklılardı ne yapalım.256 bu arada ske = rıddıck deıl haberın olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Yaw geçen gün gelip burada _ske_ = RiiDiiCK dedi. Yanlış hatırlamıyorsam " Efsane geri dönüyor " diye bir konu açmıştı.Neyin efsanesi olduğunu bilmiyorum.:D[signature][hline]Nick : FulongFei LVL : 60 (Nihayet :D ) Nat. : Karus Clan : ( xD) NP : ( xD) Kasmaya devam ediyoruz..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 hayır degıl... hatta daha da tuyler urpertıcı bı sey soyleyeyım ..:D _ske_ =dark_mare=ceza_yagbu=me2_u ehehehe ske işte bu charların sahıbı.rıddıcle alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar