Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 DAU dur bahsedecegim konu.. Ben Ogrencilik hayatimda bu kadar rezil bir duzenege sahip bir okul daha gormedim...Birincisi Yurt lardaki rezilliklere deginicegim.. -Her Yurt tamamen yalan bir tanitima hakim ve turlu sorunlar var lakin en buyuk Sorun!Kürt öğrencilere gösterilen özveri.. İnanamayacağınız derecede saygı görüyorlar..TÜrk gördükleri yerdede hakir ve eziyet sunumlu buketlerle cileden cıkarıyorlar.. Yurtların çoğunluğu yine Kürtlerin elinde ve hemen hergün kavgalar cıkıyor hemde hergün.. --Bugun daha Rektorun yanındaydık..Uyruğum soruldu.TC vatandası dedım pekı ALt kımlıgın ne dendı..Bende TC dıye dırettım..AMa yanımdakı Kürtler dakıka gecmeden buyur aldılar Rektorun odasına.. --Burada bır arkadasımız Askerıye Kulelıden oldugu ıcın dıplomasını kabul etmeyıp denklık dıretmesınde bulunuldu tam 2 ay boyunca.. --Yurtları ele gecıren bu Kürt milisleri tüm kafelerede konuçlanmış durumdalar hemde sadece MAgusa degıl LEfkose ve GIrneye de hakım durumdalar..Heryerde Kürt agırlıklı muzıkler ve Kürt konusanlara rastlıyorsunuz.. --Polisler TC oldugunuzu anladıgı anda tüm ne zorluk varsa yaratıyorlar canınızı yakarcasına sözleri ile.. --Tum personel TC Oldugunuzu anladıgınızda yıne aynen ugrastırıyorlar.. --Muhaceret konusunda Kürtlere sağlanan kolaylığın haddı hesabı yok.. --Daha nedıyeyım burada şöyle bir hiyearşi var 1 Kürtler 2 Yabancılar 3 TC vatandası olanlar Bu sıralamaya yalan dıyene belge ve kanıtlar hatta tatbıkı analız yaptırabılırım.. Dun bır ogrencı belgesı ıcın tam tamına 7 saat tuttular benı.. Ama Kürt bir öğrenci tam tamına 10 dk icinde aldı.. Bu kadar lakayıt ve saçma bir düzene sahip bir yer.. Bu sözü söyleyen orada çalışan asimile olmamış bir güvenlik memurunun sözleri ''Burası üc yıl önce güzeldi..Ne zaman EURO hadisesi patlak verdi belalarda çoğaldı..Sakın TC oldugunu kimseye söyleme üzerler..'' Bölüm konusu = KÜRTLERİ HUKUK bölümünü Kapatmış durumdalar..TÜRK TEN COK KÜRT VAR!! Bakın hic bir okul bünyesinde M.KEMAL. ATATURK e rastlayamazsınız!!burada cok buyuk kavgalar sonucu bazı sınıflarda rastlayabılırsınız ATAMIZIN resımlerıne.. Koskoca Ogrencı Konseyı bınasında Bır. Atamızın Nutuk derlemesını bıle koymamıslar..Derlemesını bıle DUSUNUN GERISINI!Muhendıslık Bınasının orada KOCAMAN BIR PIRAMIT VAR ve PIRAMITTE Orta cagın tum MASON Ilım Uzmanlarının resımlerı var..Ve ALtta Mustafa KEmal ın bır sozu var Sadece..Acıkca Bu SEREF YOKSUNLARI GOSTERE GOSTERE YAPIYORLAR bu ADILIKLERI Daha ne dıyeyım..Acıkcası 74 te burası kazanılmamıs!! DENKTAŞ DAHI BURDAKI DURUMDAN MUZDARIP! Burası bıtmış ınanın buna! Eger ınanmıyorsanız gelıp kendı gozlerınızle gorun!! Kalın Sağlıcakla!! Diyebileceğim tek şey.ELbet bir gün O şehit kanlarında boğulucak bu Vatan Hainleri!![signature][hline]Sırlar aldatır. AA [Bu mesaj Soulbringer tarafından 27 Aralık 2005 14:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 evet bi arkadaşımda bunlara benzer şeyler anlattı TC den gelenleri sevmiyolar diye..anlamadığım şu bıraksaydık da geberselermiydi? kızdıkları nokta ne mantık arıyorum ama yok yani..[signature][hline]-Cleglaw-, 05 Aralık 2005 20:59 tarihinde demiş ki:[/b] oha ciddi ciddi gay mi bu dela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Kıbrıs, Türkiye değil ki...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazetul Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 97 de bende ordaydım , Lefkoşa Near East te .. Fakat bizim zamanımızda farklıydı biraz . Ruslarla birlikte olup eziyorduk kafalarını kürtlerin, demek çark dönmüş.. Ama üzün sürmez .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 orası türkiye değil ama türk cumhuriyeti. rumlar olsa anlayacam.ilginçmiş[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hud31 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Bende daü ögrencisiyim ilk senem sık olmamakla rağmen bu tarz olayları bende yaşıyorum ilk olarak kıbrıs esnafı türk öğrenciye köpek muamelesi yapıyor sipariş veriyorsun dinlemiyor bile karınları tok çünkü yabancı uyruklu kişilere çok iyi gözle bakılıyor ancak türksen potansiyel tecavüzcü ırz düşmanı hırsız durumuna düşüyorsun bu nedenle kıbrıslı bir kıza vurulsan o senden hoşlansa bile reddedilyorsun neden Türkiyeli olmak.Kıbrıslı bir arkadaşımla uzun uzun tartışıyoruz neden diye soruyorum savaş sırasında ve sonrasında bi çok cinayet tecavüz oldu diye cvb veriyor ardından türkiyeden göçlerle beraber suç oranının arttığından bahsediyor.Daha bir çok örnek verebilirim ama şunu söyliyim burası yavru vatan değil 100de 80i nefret ediyor Türkiyeden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 zaten evet demelerinden belliydi daha geçenlerde. o dğil de bu türk milleti her yerde her zaman dış etkilerin oyununa bu kadar çabuk gelmek genlerinde var heralde kafasızlar.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Kız arkadaşım, kıbrısda ve DAU'de okuyor ve kendisi de kıbrıslı, sanıldıgının aksine okadar abartı turklere kotu davranma gibi bi durum soz konusu olmadıgını soyluyor, Kürt konusunada oldukca şaşırdım yani okadar kürt oldugunu bılmıyordum acıkcası kıbrısda. Ama yinede biraz abartılmış diye dusundum yazıları okurken kendi fikrimdir tabi[signature][hline]We've had our share of hard times but that's the price we paid and through it all we kept the promise that we made I swear you'll never be lonely... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Ucak paranızı ben verıcegım..Buyrun gelın bır alan analız tatbıkı yapalım abartı paylarında bır hemfıkır olun..[signature][hline]Sırlar aldatır. AA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Kürt konusuna bişey demiyorum haklı olabilirsinde Öz kıbrıslıların t.c'den gelenlere okadar aşırı bi nefret beslemesi biraz garip geldi[signature][hline]We've had our share of hard times but that's the price we paid and through it all we kept the promise that we made I swear you'll never be lonely... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hud31 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Black nefret dediğim 100de 80 gibi bir oran 10 kıbrıslıdan 8 i sevmiyor türkleri hepsi demedim senin kız arkadaşın o 10da 2lik kısımda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 O dediginiz nefretin daha cok rumlara karsı var diye biliyorum yani rumlardan nefret ediyorlar. Turklere okadar aşırı bi nefret beslemelerini anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 hahah kesinlikle öyle birşey olduğuna inanmıyorum. kıbrıslı türkler rum hastası çoğu. evet dediler daha geçende rumlar hayır dedi yahu.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Valla acaipgeldi kürt sorunu kıbrıstaki.... belki sadecesenin cevrende öledir komikyani kıbrıslı türklerin kürtlere daha fazla hak tanıması .:)[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ben anlayamıyorum bu kıbrılsı türkleri, ha pardon onlar türk değildi di mi kıbrıslıydı. talat öyle diyor.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 [Bu mesaj elesso tarafından 29 Aralık 2005 14:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Sly-One, 29 Aralık 2005 09:49 tarihinde demiş ki: kıbrıslı türkler rum hastası çoğu. . yok artık daha neler[signature][hline]We've had our share of hard times but that's the price we paid and through it all we kept the promise that we made I swear you'll never be lonely... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 referandumda neden çoğunluk evet dedi o zaman bunu açıklar mısın bana?[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 İyide referundumdakı oyla Rumlara hasta olmayı nası bagdastırdınkı, evet demeleri biz rumlara hastayızmı demek oluyo? Benim tanıdıgım kısıler var oz kıbrıslı orada ve rum dusmanı hepsi hatta milliyetçi faşist denilecek kadar nefret ediyolar rumlardan. Hemde az kısıde degıller, yani oyle rumlara hasta olma gıbı bı olay oldugunu zanletmıyorum[signature][hline]We've had our share of hard times but that's the price we paid and through it all we kept the promise that we made I swear you'll never be lonely... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 siz merak etmeyin bügün Vanda baya bi kürtle kavga ettik (pek baya sayılmaz, biz baya idik ama onlar azdı) 150 metre dövdük(okulun önünden 150 mt ötedeki markete kadar) işallah bidahaki sefere 1 km dövcez :D (siyasi bi kavga değldir lise kavgasıdır) yaptığımla övünüyomuyum EVET, adamların yaptıklarını bilseniz 150 metreye az derdiniz. nese burdan çıkacak sonuç : kanınız yerde kalmadı :P (gaza geldim)[signature][hline] [Bu mesaj anartheelf tarafından 29 Aralık 2005 17:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Sly-One, 29 Aralık 2005 09:49 tarihinde demiş ki: kıbrıslı türkler rum hastası çoğu. . ben 2 yıl kıbrısta yaşadım ve katılıyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drop Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 slm arkadaşlar.Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ben K.K.T.C vatandaşıyım ve daü de okuyan bi hukuk öğrencisiyim. Bu yazıları okurken yabancı olsam ben dahi kıbrıs ve kıbrıs halkından nefret ederdim fakat bence bu yazılarda kişisel bazı sorunlar var gibime geliyor. soulbringer: önce size şunu söylemek istiyorum.Biz kıbrıslı türkler olarak kesinlikle kürt,Türk,alevi şu bu gibi bi ayrım yaptıgımızı sanmıyorum bu tür bi ayrım varsa da mutlaka ordaki öğrencilerin guruplaşmalarından meydana gelen bi olaydır bu tür olayları dile getirerek rektörlüğü yada kıbrıs türk halkını eleştirip yargılamanız bana tuhaf geldi açıkcası. bakın kardeşim kimse bizim türklüğümüzü ve müslümanlığımızı eleştirip ordakiler türk degil diyebiliyorsunuz.Siz hiç savaş yaşadınmmı hiç tanıdığın insanlar diri diri toprağa gömüldümü? kesinlikle butür bi kelimeyi kullanma hakkına sahip değilsin sen.Bu ülke nice şehitlerin kanları ile yıkanmış özgürlük mücadelesi vermiş bi ülkedir ve şunu cok rahatlıkla söyliyebilirim bilimiyorum en az sizinkadar TÜRK' üz biz ve de elhamdüriillahh müslümanız kardeşim. ağzınızdan cıkanı kulağın duysun bence cünkü boş konuşanı Allah dahi sevmez. sky_one: kardeşim evet tabiki kıbrıs bi türk cumhuriyeti ve bu cumhuriyet öyle sözlerle boş laflarla anlatılacak kadar kolay kolay kurulup ayakta durmuyor.Sahsım adına ben referandumda hayır diyenlerdenim fakat evet diyenler de kesinlikle farklı sebeplerden dolayı evet demişlardir.Şunu da ayrıca belirtmek istiyorum kıbrıs tek başına hiçbir olayı onaylayıp uygulayan bi cumhuriyet değildir kesinlikle T.C den gelen emir ve görüşlerle yönleniyor.Kıbrıs bi cumhuriyet olabilir fakat tam olarak incelendigi zaman tamamen T.C ye bağlı ve T.C cıkar ve amaçları ile ilerleyen bi cumhuriyettir. Talat türk degil de kıbrıslı diyorsa o onun sorunudur.Çok farklı vaatlerle insanların oylarını alıp iktidaya geçmiş ve hiçbir vaadini yerine getirmeyen aciz bi insandır benim icin.Ayrıca şunu da söylemekte yarar görüyorum Talat bi daha seçime gidilirse atmosferden tepetaklak yere çakılacak. arkadaşlar hepimiz Türk ulusu gençleriyiz ve bu tür eleştiriler ancak biz türk gençligini bölüp birbirine siper almasını sağlar sionizim oyunlarına kapılmıyalım ve hepimiz Türk oluşumuzla gurur duyalım birlik olalım diyorum ben. BLACK:verdigin destekten dolayı cok teşekür ederim canım. Ben K.K.T.C li yim sen ise T.C li fakat bizim aramızda bi sorun olduğunu sanmıyorum:) hani bi arkadaş demişti ya kıbrıslı bi kızı sevip hoşlansam da yaklaşamıyorum diye iyice bi araştırlılsa kıbrıslı ailelerin %95 gibi bi oranında T.C uyruklu gelinler damatlar vardır. Tekrar söylemekte fayda görüyorum arkadaşlar biz kıbrıs türkleri TÜRKÜZZZZZZZ.ve lütfen eleştirilerinizi birkaç kendini bilmez kişinin burda kıbrıs türküyüm diye söyledigi boş ve bilinçsizce sözlerle tüm kıbrıs Türklerini yargılamayın. [Bu mesaj Drop tarafından 30 Aralık 2005 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 türkiye de kürt sorunu bitti şimdi de kıbırısa sıçrattık. mal mısınız abi, aranıyo musunuz yani belaya? nedir yani türk, kürt, kıbrıs türkü, çerkez, nijeryalı, kamboçyalı hede hödö. bir insan öküzse (sözüm meclisten dışarı) heryerde dışlanır. kürtler tü kaka türkler çok mu iyi burda? akşamdan sabaha barlarda sağda solda, öğrenci konseyi seçilirken takım elbiselerle yumurta topuk ayakkabılarla gezip seçimden sonra kulakta küpe dolanan adamlar çok mu dürüst, çok mu adam??? ben de daü de okuyorum. ilk senemde sabancı yurdunda kaldım ve de ordan edindiğim en sağlam dostlar kürt asıllıydı. bu konuyu başlatan arkadaş gibi tiplere de uyuz oluyorum. sen kimsin kardeşim, türklüğü kullanarak başkalarını eziyosun? adamlar hukuğu kapamışmış. eee, ne var bunda, biz doğu insanının eğitimsizliğinden yakınmıyor muyuz? nedir yani adamlar okumasın mı, senin burda okumak hakkın da onların değil mi? kıbrıslıların da arkadaşlar arasında hiç öyle bir ters bakış durumu yok. ben hazırlık okudum ilk senemde ve de hazırlık sınıflarımdan kalan çok sağlam kıbrıslı arkadaşlarım var. başkalarını eleştirmeden önce bir aynaya dönüp bakalım. - di mi baran? - evet abi dogru diysen - sizden için diyolar, hukuğu fethetmiş diyolar. - akli melekelerinde teşebbüsler oluşmuş abim onların. - doğru diyosun, salla şu örümcek kafalıları. - eywallah abi sallamışım. - aferin... [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 17:22 tarihinde, shimana tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 eğer okul yönetimi türkleri süründürüp kürtlere ayrıcalık yapıyorsa, eğer türk öğrenciler orda eziliyorsa,yabancı uyruklu ve kürt kökenli öğrenciler gruplaşıp türklere kötü davranıyorsa. işte durrr derim burada ben. en azından demesi lazım birilerinin. ama eğer öyle birşey yoksa sorun da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ha bi de şu var, sen zamanında kürtleri otobüslerin en ücra köşelerine gruplaştırt, ez kafalarını kötü davran.eğitim götürme, bütün parayı cebe indir. sonra allah allah bunun beyni neden bu kadar çabuk yıkandı yahu de. sonra 2005-2006 yılında çıksın başbakan desin ki evet kürt sorunu var. yaratırsanız olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar