fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Onur, namus gibi şeyler dışarıdan gözüktüğü kadar basittir. Bu ya vardır ya da yokdur, ortası olmaz. Değişen şartlar altında değişen onurlar olmaz. Bir kez taviz vermeye başladığında zaten o da senden çokdan uçup gitmiştir. Kimi insanlar diz çökerek yaşamaktansa ölmeyi tercih ederler... Kimileri yaşamak için diz çökmeye razı olurlar... Birçokları ise diz çöktüklerini bile farkedemezler...[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 hoca halkın seçtiği meclis olayı apayrı bi olay zaten ona girilmesin bence burda :)[hline]Fist in the air, in the land of hypocrisy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 said: Estel_Anorien, 20 Şubat 2003 02:01 tarihinde demiş ki: Amerikaya senin orda yemek yemenden neee yememenden ne. Ordaki tüm mamüller türk. Ayrica sen mclere gitmesen adam ne kadar kaybeder ki?[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] bi de şöle düşün... bu dünyada bütün boykot yapanlar, mtinglere katılanlar (milyonlardan bahsedioruz) mc donalds a gitmezse ne olr?[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 çok fazla kişi işsiz kalır[hline]Fist in the air, in the land of hypocrisy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Senin orda yemedigin yemekten amerikan ekonomisi fazla etkilenmez fakat senin yemedigin yemekten o magazalarda calisan turk kasiyerlerin ve gorevlilerin butceleri sarsilir issiz kalabilirler. O yuzden mcdonaldsin pek fazla bir sucu yok. Mc donalds diilde bok donalds olsa bile fark etmezdi yani.[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Türk işçiler dışarda kalır diyoruz ama şu an pek çok Türk lokantası sinek avlıyor oradaki işçiler napıyor acaba? Tommy olsun,nofear olsun onlar kapanırsa Türk işçiler açıkta kalır ya peki Anadoluda teksilçilikle uğraşmış ama kriz yüzünden iflas etmiş ve açıkta kalmış pek çok vatandaşımız ?[hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Mallari zaten tercih edilmemisse bir problem vardir ortada demektir. Bu bir kalite yarisi. O adamlar daha iyi üretiyorlar ki oradan aliniyor. Sonuçta cok iyi satis yapan türk markalarida var damat tween gibi[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Şimdi basit bir mantık yürütürsek, elimizde 500 insan olsun. Bu insanlar bir şekilde günde 3 öğün yemek yemek zorundalar. Kahvaltıyı evlerinde, öğlen yemeğini dışarıda, akşam yemeğini ise yarısı evde yarısı dışarıda yiyecek diye bir varsayımda bulunalım. Bu durumda dışarıda yenilen toplam 750 öğün yemek mevcut demektir. Her yenilem 250 öğün için bir restoranın varolması gerektiğini varsayalım. Bu şartlar altında 3 adet restorana ihtiyacımız var. Her restoranda da 5 kişi çalışsa toplam 15 kişi için çalışma alanı demek. Şimdi olayın can alıcı noktasına gelirsek, sorumuz aşağıdaki şıklardan oluşmaktadır a-) Bütün restoranlar Amerikan menşeili olsa toplam kaç kişi bu iş kolunda çalışırdı, geçimini sağlardı. b-) Bütün restoranlar Fransız menşeili olsa toplam kaç kişi bu iş kolunda çalışırdı, geçimini sağlardı. c-) Bütün restoranlar Türk menşeili olsa toplam kaç kişi bu iş kolunda çalışırdı, geçimini sağlardı. d-) Restoranlardan birisi Türk, diğeri Amerikan, diğeride Fransız menşeili olsa toplam kaç kişi bu iş kolunda çalışırdı, geçimini sağlardı.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 said: Estel_Anorien, 20 Şubat 2003 21:38 tarihinde demiş ki: Mallari zaten tercih edilmemisse bir problem vardir ortada demektir. Bu bir kalite yarisi. O adamlar daha iyi üretiyorlar ki oradan aliniyor. Sonuçta cok iyi satis yapan türk markalarida var damat tween gibi[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Yapma Allah aşkına isimleri duyulmamış markalar popüler olmayan bir sürü kaliteli marka patıyor..[hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 said: fedaykin, 20 Şubat 2003 21:43 tarihinde demiş ki: Şimdi basit bir mantık yürütürsek, elimizde 500 insan olsun. Bu insanlar bir şekilde günde 3 öğün yemek yemek zorundalar. Kahvaltıyı evlerinde, öğlen yemeğini dışarıda, akşam yemeğini ise yarısı evde yarısı dışarıda yiyecek diye bir varsayımda bulunalım. Bu durumda dışarıda yenilen toplam 750 öğün yemek mevcut demektir. Her yenilem 250 öğün için bir restoranın varolması gerektiğini varsayalım. Bu şartlar altında 3 adet restorana ihtiyacımız var. Her restoranda da 5 kişi çalışsa toplam 15 kişi için çalışma alanı demek. Şimdi olayın can alıcı noktasına gelirsek, sorumuz aşağıdaki şıklardan oluşmaktadır a-) Bütün restoranlar Amerikan menşeili olsa toplam kaç kişi bu iş kolunda çalışırdı, geçimini sağlardı. b-) Bütün restoranlar Fransız menşeili olsa toplam kaç kişi bu iş kolunda çalışırdı, geçimini sağlardı. c-) Bütün restoranlar Türk menşeili olsa toplam kaç kişi bu iş kolunda çalışırdı, geçimini sağlardı. d-) Restoranlardan birisi Türk, diğeri Amerikan, diğeride Fransız menşeili olsa toplam kaç kişi bu iş kolunda çalışırdı, geçimini sağlardı.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Amerikan yeri diye gitmeyeceğimiz yerleri kıyasala geri kalanları düşün hem bu sonsuza kadar değil hükümetin durumu anlamasın için bence yeterli olur! eğer bu kadar dışarda miting gibi boş işler yapmaya niyetliysen tabii bişi diyemem 2 milyon insan yürüdü ne oldu ! HİÇ kocA BİR HİÇ sadece amerika bir basın açılaması yaptı ama harıl harıl silahlarını indiriyor ülkemize.. Acaba bu 2 milyon kişi amerikan mallarına karşı protesto yapsaydı ne olurdu ?[hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Goarth sonuçta serbest pazar ekonomisi. Kaliteli olsan bile reklamini bir sekilde yapip yayilmak zorundasin. Atiyorum tommy mesela reklamini o kadar iyi yapmis ki türkiyede bile kapis kapis gidiyor. Ha o açIdan katILIyorum sana tabiki batan bir sürü magaza var ama soylemek istedigim onun ürünlerini alanda zaten türkiyede cogunlukta olan grup degil. Zaten o grubunda yukarida yazdigim uzun yazidaki islerden baska ilgilerini ceken birsey yok.[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 amerika nın ırak üzerinden elde edeceği kazancı aşabilecek ve şimdiye kadar yaptığı harcamaları boşa çıkarabilecek, amerika ya uluslararası alandaki karizmasını resetleyerek yaptığı yığınağı geri çektirebilecek bir amerikan malları protestosu yaratılabilirse evet amerikan mallarını protesto ederek savaş engellenebilir ..[hline]Fist in the air, in the land of hypocrisy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Ben bu fikrimi bir köşe yazarına yollamayı düşünüyorum ama kararsızım sizce?[hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 saddam diktatördür, indirilmelidir.[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Saddami oraya koyan kimdir? Amerika Oraya ikinci bir baska kisiyi koyacak olan kimdir? Yine Amerika Bunun sonu yok arkadaslar.[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Goarth zaten benim yazdıklarım senin söylediklerini destekler nitelikdeydi (Mc donalds konusunda). Orada anlatmak istediğim olan orada çalışanlara olur vah vah diyenlereydi. Sonuçda aynı miktarda yemek yenecek, aynı miktarda kişi çalışacak ha Amerikan olmuş ha Türk işsizlik konusunda bu bir şey değiştirmez. Hatta kazanılan para yurt dışına gitmeyeceğinden başka alanlarda da yeni iş kaynakları yaratabilir. Ancak eylemler olduda ne oldu sözüne katılamayacağım. Bu tür eylemlerde esas olarak 3 tür kazanım vardır. Bu durum özelinden konuşacak olursak 1-) Amerika psikolojik savaşı çokdan kaybetti. Bundan sonra herhangi bir ülkeye savaş ilan etme aşamasına gelmeden önce bir kez daha düşünmek zorunda. Bunu da ilk savaş gibi kolay zannediyordu arkasında en azından belli bir destek bekliyordu ama bu destek yok denecek kadar az. Artık dünyanın bir çok ülkesinde en çok nefret edilen ülke olma onuruna erişmiş durumdalar(Kazanım bir, artık işler ABD için çok daha zor) 2-) Blair ülkesinde çok zor bir durumda. 1 milyon kişini katıldığı gösteriler sonunda bakanı bile sokağın sesine kulak vermemiz gerekir dedi. Bir sonraki seçimlere hemen hiç şansı kalmadı. Artık savaşın çıkıp çıkmaması, kazanıp kazanmamları hiçde önemli değil, savaşı Blair çokdan kaybetti. Hele birde ülkeye ölü askerler dönmeye başlasın siz o zaman görün gümbürtüyü. 1 milyon kişinin çok üstünde kişi her gün yürür. 3-) En önemli kazanımda insanların artık zalimliğe karşı bir birlik olduklarını görebilmeleri. Ben tek başıma neyimki diyen insanların, kendini soyutlanmış yalnız hisseden insanların gerçekde yalnız olmadıklarını görmeleri oldu. Aynı gün Dünyada 10 milyonun üzerinde insan tek bir amaç için yürüdü. Bundan büyük bir güç olabilirmi. Artık insanlar çok daha güçlü. Bunu buradan hissetmemeniz çok normal çünkü bu söylediklerim ne yazıkki bu ülke için geçerli değil. Ancak olaylara global perspektifden bakarsanız artık hiç bir şey eskisi gibi değil. Seattle ile başlayan bu süreç çok daha güçlenerek gelişmeye devam etmekde. Daha öncede söylediğim gibi Dünya bir günde bu hale gelmedi, değişmeside bir günde olamaz. Bütün büyük değişikliklerin kökeninde ufak değişiklikler vardır. Bir değişim yapmanın da birinci kuralı önce kendini değiştirmektir. İnsanlar artık bu değişimin arifesinde, ilk kıvılcımlar çokdan görülmeye başlandı, önemli olan da bu.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 said: Nefr, 20 Şubat 2003 11:20 tarihinde demiş ki: "Hemen yanıbaşımızda komşumuzun ırzına geçiliyor ama bizim yaptığımız muhabbet acaba tecavüzcüyü desteklesek bizde bir kez işimizi görebilirmiyiz düzeyinde" Bayıldım buna. [hline]Guns don't kill people. Stupidity does [Bu mesaj Nefr tarafından 20 Şubat 2003 11:24 tarihinde değiştirilmiştir] Walla Nefr tam benim diceeemi demişin! (bkz: Helal olsun!)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Boykot ile ilgili daha önce bana ulaşan bir yazıyı size yolluorum ****************** Sevgili Arkadaşlar, Savaş karşıtı gösterilere gidiyoruz, akşamları ışıklarımızı söndürme, gürültü eylemleri yapıyoruz – ama bir yandan da ABD nin giderek artan savaş çığırtkanlığını izliyoruz. Üstelik Amerikan yöneticileri, savaşı erteleme yanlısı olan Fransa ve Belçika’nın ürünlerinin boykot edilmesini buyurdular. Biz de Amerikan ürünlerini boykot ederek mesajımızı duyurabiliriz. Ama yaşamımızda o kadar çok Amerikan ürünü var ki hepsini birden kesmek bazılarımıza zor gelebilir. İşte bir başlangıç önerisi: Coca Cola ve Pepsi Cola (ve Coca Cola ürünü olan Turkuaz suyu) tüketmiyelim. Yakınlarımıza da bu ürünlerden uzak durmalarını hatırlatalım. Marketlerde, lokantalarda da Irak’ta savaşa karşı olduğumuz için bu ürünleri almayacağımızı söyleyelim. Bu boykotu yaygınlaştırabilirsek etkili olacağımız kesindir. (Daha dün, fotoğrafçıya Kodak almayacağımı, Fuji kullanacağımı söylediğim zaman, tepkisi beni şaşırttı: “Haklısınız, keşke herkes bunu düşünse...”) Hatırlarsınız, İtalya Abdullah Öcalan’a sığınma hakkı tanıyacak gibi göründüğünde ülkemizde İtalyan ürünleri pek çabuk boykot edilmişti. Bu kez, evrenin geleceği söz konusu. İyi dilekler ve barış umuduyla. Üstün B.Reinart ODTU Modern Diller Bolumu[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 said: fedaykin, 20 Şubat 2003 22:57 tarihinde demiş ki: Boykot ile ilgili daha önce bana ulaşan bir yazıyı size yolluorum ****************** Sevgili Arkadaşlar, Savaş karşıtı gösterilere gidiyoruz, akşamları ışıklarımızı söndürme, gürültü eylemleri yapıyoruz – ama bir yandan da ABD nin giderek artan savaş çığırtkanlığını izliyoruz. Üstelik Amerikan yöneticileri, savaşı erteleme yanlısı olan Fransa ve Belçika’nın ürünlerinin boykot edilmesini buyurdular. Biz de Amerikan ürünlerini boykot ederek mesajımızı duyurabiliriz. Ama yaşamımızda o kadar çok Amerikan ürünü var ki hepsini birden kesmek bazılarımıza zor gelebilir. İşte bir başlangıç önerisi: Coca Cola ve Pepsi Cola (ve Coca Cola ürünü olan Turkuaz suyu) tüketmiyelim. Yakınlarımıza da bu ürünlerden uzak durmalarını hatırlatalım. Marketlerde, lokantalarda da Irak’ta savaşa karşı olduğumuz için bu ürünleri almayacağımızı söyleyelim. Bu boykotu yaygınlaştırabilirsek etkili olacağımız kesindir. (Daha dün, fotoğrafçıya Kodak almayacağımı, Fuji kullanacağımı söylediğim zaman, tepkisi beni şaşırttı: “Haklısınız, keşke herkes bunu düşünse...”) Hatırlarsınız, İtalya Abdullah Öcalan’a sığınma hakkı tanıyacak gibi göründüğünde ülkemizde İtalyan ürünleri pek çabuk boykot edilmişti. Bu kez, evrenin geleceği söz konusu. İyi dilekler ve barış umuduyla. Üstün B.Reinart ODTU Modern Diller Bolumu[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ +1[hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 bugün kuzey kore-güney kore arasında bir jet uçağı sınır ihlali meselesi olmuş; 20 senedir ilk defa. ilginç geldi bana... yakın zamanda kuzey kore nükleer programa devam edeceğini de açıklamıştı. hayırlısı :)[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Bugün Türkiyenin cikartmasi istenen tezkerenin son günü. Insallah cikartamayiz ki büyük ihtimalle oyle olacak. Meclis kapali cünkü :)[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Up![hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Şayet milletvekillerine tepkinizi bildirmek istiyorsanız e-posta adresleri aşağıdadır. Örnek olarak aşağıda verdiğim mesajı atabilirsiniz. Hiç birinizin hakaret içerikli mesaj atmayacağına eminim. Not: Aşağıdaki bilgiler gizli değildir milletvekili e-posta adresleri 50'şer kişilik gruplara ayrılmıştır. Bu mesajın daha gitmeden silinmesini önlemek içindir. **************************** SMS / e-posta mesaj örneği Sayın Milletvekili, Dünya kamuoyunun desteğini artık tümüyle yitiren ABD’ye Türkiye’den en ufak bir destek, bizlerin ve çocuklarımızın utancı olacaktır! Irak’a ahlaksız, haksız ve acımasız bir saldırı planlayan işgalci Amerikan askeri Türkiye’ye sokulmamalıdır! Onurumuzu ve Iraklı çocukların yaşamını, dolar karşılığında satmaya kimsenin hakkı yoktur. Meclis’in benim adıma bu insanlık suçuna ortak olmasına izin vermiyorum. Saldırıyı hep birlikte durdurabiliriz. Barış kararınızı bekliyorum! İsim - Şehir **************************** Grup-1: [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] Grup-2: [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected], [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected], [email protected], [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] Grup-3: [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected], [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] Grup-4: [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 şunu bir yukarı alalım[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Bu topici son kez henüz göndermemiş olan ama göndermeyi planlayan olabilir diye uplıyorum, çünkü artık fazla zaman kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar