TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 said: BonePART, 18 Şubat 2003 20:23 tarihinde demiş ki: bushun aciklamasini gorsen anlardin bisiler adamin lafi su gosteriler beni etkilemedi savas son tercih korku bu iste az kaldi[hline]Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART Losthope of Hun - Kay Server - Level 42 Drunken Friaa -(Back to business) eer bana yazdıysan (ve bunu duymadım doorudur) ve az kladı dediin adamın silah denetçilerine ve ıraka zaman tanıyacağıysa (ki bu !/2 barış demektir...) UMARIM... ama maalesef elimizden bişey gelmez...[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 Uncle Sam wants you ![hline] Intercom: Welcome to Vault 13! If you want to talk to the Overseer, press '1'. If you want to return a Water-Chip, press '2'. If you don't want to go into the Wastelands and start a village callled Arroyo, press '3'. If you are accompanied by a Mutant, press '4'. If you are the Vaultdweller, go away. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 dur tahmin edeyim; fedaykin'in mesajı çok uzun geldi, değil mi? said: TiReSiAs, 18 Şubat 2003 19:55 tarihinde demiş ki:...haa duymak istiosanız söliim evet benden de savaşa hayır ama bunu söledim de noldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 acaba millet bosna katliamları sırasında nerdeydi yada daha önceleri bu savaş olacak afedersiniz ama sike sike olacak istediğiniz kadar çıkın bağırın ışıklarınızı kapayın ama bilin ki savaş çıkacak, pek de canlı kalkan takacaklarını zannetmem Ama tabii ki eylemlere devam, elimizden başka şey gelmez çünkü saddam sonrası hakkında 16 ayrı seneryo var durum o kadar belirsiz(zil çaldı yaa)[hline]"Milletin güvenliği tehlikeye düşmedikçe savaş bir cinayettir."- M. Kemal Atatürk. Tarih Irak Savaşını hiçbir zaman unutmayacak. (bu arada şuna bir ara tıklayıverin.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 ehe, hayalperest berber işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 ehue süpermiş[hline] Intercom: Welcome to Vault 13! If you want to talk to the Overseer, press '1'. If you want to return a Water-Chip, press '2'. If you don't want to go into the Wastelands and start a village callled Arroyo, press '3'. If you are accompanied by a Mutant, press '4'. If you are the Vaultdweller, go away. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 bu savaşın savunulacak bi tarafı olabilir mi acaba yahu!? orda bilmemkaçyüzbin kişinin öldüğünü duymak-görmek hoşuna mı gidicek bu savaşı savunanların? savaşın ne olduğu belli bişey.. orda belki türkler de ölecek.. tamam insanın bi amacı vardır ve o amaç uğruna savaşta ölür.. ama işte bunda bi amaç da yok.. hem bi kere karlı çıkabileceğimize inanıyo musunuz gerçekten bu savaştan? bana saçma geliyo biraz.. önceden de denmişti 1 koyup 3 alcaksınız diye.. neyin alındığı belli.. en azından savaşa hayır diyin ve saat 20:00'de ışıklarınızı kapayın bi dakikalığına.. hem size bişey kaybettirmez bu.. tepkisiz kalmayın en azından bu duruma.. neye yarayacak diye düşünmeyin.. belki bişeye yaramayabilir ama en azından bi çabanız olsun..[hline] O biiir Icq kullanıcısı! O biirSazan avcısı O biiiiirkolordu komutanı! veeee o biir Pepelek Saplar Birliği® üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Öncelikle bazı insanların kullandığı kelimelere dikkat etmesi lazım.Bir insan hakkında birşey bilemden saygısızca konuşmak ne kadar büyük hata ise başkalarının fikirlerine saygı göstermermek de öyle bir hatadır.Bu hatayı ancak çeşitli evrimlerden geçmemiş insanlarda ve diğerlerinde görülmektedir.Ayrıca savaş karştılığı gösterileri ne oldu ! Terror eylemlerine döndü Türkiye 'de ! Bu ülkede savaş karıştılığından yararlan bir takım saygısız,burada yaşmayı hak etmeyen,zavalı bir etnik grup var.Savaş karşıtlığı yapıcaksınız abartmadan yapın yok ışık söndürmeler yok yürüşler! Hepisinin sonucu kargaşa ve çeşitli olayalar dönüyor.Ayrıca savaş karıştı o süper üçlüyi ne oldu ? hemen destek veririz triplerine sarıldılar.Ne hikmetsede bir roket değişitrilerek savaşı meşrutiyet kazanılması sağlandı.En başta savunduğum gibi yaptığı savaş karıştılığınu saygı ile karşılıyorum ama amacınıza ulaşmak için çeşitli şeyler yapıcağınıza direk olarak savaşa hayır diye bir kağıt yazın yeter işi fanatikleştirmeye,diğer insanlara çataşmaya ve onların mallarına zarar vermeye hiç mi hiç hakkınız yok.Toplum bir günde oluşmadı ama çeşitli kafalarla ile bir günde yok edilebilir..[hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Zamanın birinde çok büyük bi savaş çıkmış....binlerce kişi ölmüş....sawaş bitmiş...sawaş meydanı na ak saçlı ak sakallı yaşlı bir bilge gelmiş...orda bulunanlara binlerce cesedi göstererek: bunlar nasıl öldü? demiş... adamlar da... hepsi birbirlerini öldürdüler...sawaştılar... bilge adam...: -Hah! Yazık olmuş..biraz daha sabretselerdi kendiliklerinden öleceklerdi zaten...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 said: Brad, 20 Şubat 2003 01:05 tarihinde demiş ki: Zamanın birinde çok büyük bi savaş çıkmış....binlerce kişi ölmüş....sawaş bitmiş...sawaş meydanı na ak saçlı ak sakallı yaşlı bir bilge gelmiş...orda bulunanlara binlerce cesedi göstererek: bunlar nasıl öldü? demiş... adamlar da... hepsi birbirlerini öldürdüler...sawaştılar... bilge adam...: -Hah! Yazık olmuş..biraz daha sabretselerdi kendiliklerinden öleceklerdi zaten...... Bir laf vardır önemli olan ne kadar yaşadığın değil,nasıl yaşadığındır.. Ayrıca eğer savaş karışıtlığı yapmak için o kadar can atıyorsanız.. 1.Neden mcdonalsları protesot etmiyorsunuz gitmeyerek! Arkadaşlarınızı uyararak? 2.Neden İnglizce isim kullan mağzalar ve dükyanlara gitmemeyek protesto etmiyorsunuz? 3.Neden amerikan malları kullanmayarak protesto etmiyorsunuz ? 4.Neden dilekçe toplayarak büyük alışveriş mağzalarında(migros-carefour-metro gibi) amerikan ürünlerinin satışlarının kaldırılmasını taleb etmiyorsunuz ? Işık söndürüceğinize,mitingler yapıp ortalığı savaş alanına çeviriğceinize,karşıtlarınızı dövüceğinize,laf atacağınıza?[hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Barışı korumanın en iyi yolu, savaşa hazır olmaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Goarth icq da da dedim burda dadiyeceğim o zaman Taksimde ayağında bufalolarla üzerlerinde lacostelarıyla komunist dergisi satan genç abi ablalarımızdan farkları olur.. dediklerini yaparlarsa bi laf vardır.. neyse..[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 said: Goarth, 20 Şubat 2003 01:13 tarihinde demiş ki: 1.Neden mcdonalsları protesot etmiyorsunuz gitmeyerek! Arkadaşlarınızı uyararak? 2.Neden İnglizce isim kullan mağzalar ve dükyanlara gitmemeyek protesto etmiyorsunuz? 3.Neden amerikan malları kullanmayarak protesto etmiyorsunuz ? 4.Neden dilekçe toplayarak büyük alışveriş mağzalarında(migros-carefour-metro gibi) amerikan ürünlerinin satışlarının kaldırılmasını taleb etmiyorsunuz ? Işık söndürüceğinize,mitingler yapıp ortalığı savaş alanına çeviriğceinize,karşıtlarınızı dövüceğinize,laf atacağınıza?[hline yapma goarth bunu uygulayacak bi türk bile bulamazsın.. 1- hahaha mce gitmicekmişiz (tmm 3-4 aydır gitmiorum aam savaşla alakasız... fastfood baydı) 2- yorum yapamıorum herkesin maddi geliri farklı olduu için de... buna başka bi yorum yapmak istiorum : kimn arabası anadol?? (yani hiç mi bmw,peugeot,vs vs kullanan yok) 3- yapma allahını seversen her sektörde türkiye ekonomisinin %10u bu malların komisyonlarıyla gelişme kazanıo... 4- bütün alışverişi carrefour, migros, metrodan yaparız... 5- ve hala bağırmalar arasında yaşarız.. ya geçen gün ark.ın arabasının camları indirmişler kadıköyde... buna kimin hakkı var?? kardeşim tmm miting düzenliosun baarıp çaarıosun da başkasının malına nası zarar verebilirsin sen sen kimsin ki? edit: başta goarth sana yazdıım için bütün mesajı kendine alma bu arada yannış ta annama canımızsın:) [hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 [Bu mesaj TiReSiAs tarafından 20 Şubat 2003 01:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 said: Nukem_Verite, 20 Şubat 2003 01:49 tarihinde demiş ki: said: Goarth, 20 Şubat 2003 01:13 tarihinde demiş ki: 1.Neden mcdonalsları protesot etmiyorsunuz gitmeyerek! Arkadaşlarınızı uyararak? 2.Neden İnglizce isim kullan mağzalar ve dükyanlara gitmemeyek protesto etmiyorsunuz? 3.Neden amerikan malları kullanmayarak protesto etmiyorsunuz ? 4.Neden dilekçe toplayarak büyük alışveriş mağzalarında(migros-carefour-metro gibi) amerikan ürünlerinin satışlarının kaldırılmasını taleb etmiyorsunuz ? Işık söndürüceğinize,mitingler yapıp ortalığı savaş alanına çeviriğceinize,karşıtlarınızı dövüceğinize,laf atacağınıza?[hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah yahu mcdonalds'ın amerikan mağzalarının ne suçu vaR? onlar destekliyolarmı savaşı boş kafalı olmayın Biraz düşün laf atmadan önce mcdonalds ve benzerleri nerden gelmektedir ve bunların sadece isim haklarından ödenen onca para hangi ülkeye akmaktadır ? Bana söylermisin etrafı mitinglerle dağıtıklarında mı daha çok zarar edilir yoksa amerikan kültürü olan resturantlar yemenmediği zaman mı ?[hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Amerikaya senin orda yemek yemenden neee yememenden ne. Ordaki tüm mamüller türk. Ayrica sen mclere gitmesen adam ne kadar kaybeder ki?[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 said: Estel_Anorien, 20 Şubat 2003 02:01 tarihinde demiş ki: Amerikaya senin orda yemek yemenden neee yememenden ne. Ordaki tüm mamüller türk. Ayrica sen mclere gitmesen adam ne kadar kaybeder ki?[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Fransızların geti atmasını sağlayan bir durumda Amerikalıların yemeklerine ve şaraplarına karşı yapacakları boykotu.Belki fazla bir para değil ama ekonomisi durmaya başlamış bir ülkeyi etkileyecek birşey.Hem sadece resturantlar değil burada önemli olan onlardan biri bu sadece! Elbiseler olsun ayakabı olsun yeterki amerikan malları kullanmayın o zaman görürsünüz ne kadar etkili bir boykot olduğunu.En kötüsü Amerika yine tınlamaz ama Türkiye Cumhuriyet'i geri adım atmak zorunda kalır..[hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Arkadaslar biraz uzun ama okuyun Avrupa atesler içinde... Evet, Bagdat'a bombalar yagacak ve siz de tipki 12 yil önceki gibi ayaginizi uzatmis, oturdugunuz yerden seyredeceksiniz, misir gevregi ve bira esliginde... Yani sunu bir de "yesil isikli" vermeseler kardesim, ne o öyle... Filmlerde ne güzel "orijinal" rengiyle veriyorlar... Canim pek pek Saddam da iki tane sallar menzilinin yettigi yere kadar, Adana falan yikilir, korkmayin, istanbul'u tutmaz o füzeler! Amerikali da seyredecek... Çünkü siz de bombalanmadiniz, Amerikali da bombalanmadi hiç... Babaniz Kibris'a çikti ama o uzaktaydi, amcaniz Kore'de savasti ama o daha da uzaktaydi, dedeniz ikinci Dünya Savasi'na hiç mi hiç bulasmadi, dedenizin babasi ilkine girmisti ama o zaman da istanbul "dogru dürüst" bombalanmamisti ki. Çift kanatli pirpir ingiliz "tayyaresi" alt tarafi Beyazit ve Aksaray üzerinde iki tur atmis, çivi serpmisti... Canim Kurtulus Savasi'nda yanip yikilan da alt tarafi Manisa, izmir gibi sehirlerdi yani tasra!... Amerikali da kendi topraklarinda savas görmemis 138 senedir... iç savasta 650 bin kadar Amerikali ölmüs ama Kuzeyli (Yankee) savasi kendi sehirlerinde yasamamis... Yakilip yikilan sehirler hep Atlanta, Richmond falan, Güney'in merkezleri... Bunun için iki kulesi, iki sokagi, üç bin de sivil vatandasi gidince çileden çikti. Simdi de zivanadan çikmaya hazirlaniyor. Bunun için Mogadisu'da hepi topu 19 askeri ölünce tutuyor 2.5 saatlik film yapiyor (ayni çarpismada binden fazla Somalili gariban da gitmis)... Oysa Avrupa savasin da, bombardimanin da ne oldugunu çok daha iyi biliyor. Avrupa diyorum, siz gönüllü Amerikan yardakçisi ingiltere degil, "Dördüncü Reich" önderi Almanya ve onun kuyrukçusu diger ülkeleri anlayiniz tabii... Tabii sizin Hülya Avsar'i, Sibel Can'i ve Petek Dinçöz'ü seyretmekten haberiniz olmamistir, Almanya son aylarda ikinci büyük savasin o korkunç yikimini yeniden hatirliyor... Tarihçi Jörg Friedrich'in yazdigi "Der Brand" (Yangin) adli eser Almanya'da satis rekorlari kiriyor ve bu nedenle Alman yöneticileri açik seçik söylüyorlar: "Irak savasinda biz yokuz hemserim!..." "Der Spiegel" dergisi kapak yapti: "Als Feuer vom Himmel fiel" (Gökten ates düstügü zaman) basligiyla ama Alem dergisi varken onu kim okuyacak, resimlerine kim bakacak?... Bunlar "kismen" de olsa "Savasan Dünya" gibi muhtesem televizyon dizilerinde, belgesellerde gösterilir ama Ally McBeal seyretmek varken kim size onu oynatacak da kim bakacak? TRT'de yayinlandigindan beri 30 yila yakin zaman geçti, yepyeni kusaklar geldiler ama hangi feraset sahibi müdür tutup da yeniden yayina koyacak, özel kanallarla asik atabilmek için hiçkimsenin izlemedigi boktan boktan yerli diziler yaptirmak varken?... Canim demiyoruz ki örnegin "The Big Lift" gibi ya da "A Foreign Affair" gibi eski siyah-beyaz filmleri alin da seyredin (birinde Montgomery Clift, ötekinde Jean Arthur ve Marlene Dietrich), Berlin yikintilarini olanca korkunç görkemiyle, o müthis ve vahsi siiriyle görün. Bunun için önce bir DVD Player almak lazim, gereksiz masraf! Filme para verilir mi, film dedigin televizyonda oynarsa belese seyredilir. Yani ünlü Alman yazari Hans Magnus Enzensberger'in de "Avrupa Yikintilar içinde" adli müthis bir derlemesi varmis, birkaç yazarin kaleminden savas sonrasi Avrupasi'nin sefaletini anlatiyormus, kim tercüme edecek kim yayinlayacak da kim alip okuyacak böyle kitaplari?... Siz Ahmet Altan okuyun ya da dostuyla nasil düzüstügünü anlatan manyak karilarin yazilarini... Ki bu dünyaya esek gelin, esek gidin. Korkmayin lan, sizin tepenize düsmez Saddam'in füzeleri, menzil tutmuyor, korkmayin, gönül rahatligiyla Dolar biriktirip cip falan alir, Laila'ya gidersiniz...[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 goarth haklı bence.... sonuçta savaşa karşı tepkimizi göstermeliyiz..ama bu kadar aşırıya kaçmak niye?...adam gibi elle tutulur eylemler yapsak şu an yaptıımız kargaşadan çok daha medeni bi şekilde sesimizi duyurmuş oluruz.... Amerikan ürünleri kullanmamak da bu yolda atılmış medeni bi adımdır...etrafı yakıp yıkıp camları kırmaktan da çok daha mantıklıdır bence..... Ayrıca herkes de birbirlerinin görüşüne fikirlerine saygılı olmalı... Şöle bi söz wardır: Herkes benimle aynı şeyi düşünüyosa yanlış yaptıımdan şüphe ederim die.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Brad kaldir bakiim o atasözleri sözlügünü yanindan.[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 o laf atasözü deil koçum....zaten aklımdan söledim bi yerden bakarak deil ...adam gibi konunun da içine ettin yane böle slk bi laf atarak...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Tebrik ederim sende espriyi anlamayip ortami gererek forumun icine ettin. Neyse atismayalim konu sapmasin.[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Estel hiç ümitlenme okumazlar. Bu ülkedeki insanların, özellikle yeni neslin büyük kısmı düşünme özürlü. Senin yazında da geçtiği gibi hayatlarının tek amacı kendileri, yiyip içip sıçmakdan başka hiç bir şey düşünmeyen abuk bir nesil geliyor. Özal'ın Türkiyeye en büyük hediyeside bu saçma nesil oldu. Bu ülkede yaşamakdan dolayı cidden utanç duyuyorum. Hemen yanıbaşımızda komşumuzun ırzına geçiliyor ama bizim yaptığımız muhabbet acaba tecavüzcüyü desteklesek bizde bir kez işimizi görebilirmiyiz düzeyinde. Türkiyede olmakdan dolayı utanıyorum; Roma'da 1 milyon kişi, Bush'un köpeği (MTV'de bile bu şekilde klipleri çıkıyor) Blair'in başkentinde 1 milyon kişi sokaklara dökülüyor bizim ülkemizde ise sokaklara ancak 3-5 bin kişi çıkıyor. Sokaklara çıkmayanlarda zaten 2 parargrafı geçen yazıları okumak konusunda cidden özürlü, sıkılıyorlar, daral geliyor. Hele hele uzun uzun düşünüp bir fikir üretmek filan ne hadlerine o iş teröristlerin işi. Bu ülkede iyi vatandaş demek düşünmeyen sadece yiyip içip sıçan kişi olduğundan onlar iyi birer vatandaş görevini yerine getiriyorlar. Siz gidin Lailalara, gitmiyorsanızda bu alınmadığınız için olsun. Siz gidin Lailalara, en azından gitme hayalleri kurun. Her kez hayalleri kadar büyükdür, sizde büyütün hayallerinizi, Laila'ya Deniz Akkaya ile birlikte gitmeyi hayal edin, yakışır... Düşünmeyin daha fazla, düşünmek size para kazandırmaz. Okumayın, okumak size Laila'ya giriş bileti sunmaz. Sokaklara çıkmayın, sokaklar size Amerikan bayraklı montlar sunmaz. Okumayın uzun yazıları, bu yazılar size eğlence sunmaz... Aşağılık bir nesil geliyor, savulunnnnnn.... Not: Daha uzun ve daha ciddi bir yazı yazmak isterdim ama ne yapalım o şekilde okunmadığı belli. Belki bu şekilde birileri okur ve rahatsız olur. Zaten o kişilerin oturup uzun uzun düşünmesini beklemiyorum, onları taciz edeyim bu bana yeter. Yetti artık bu az gelişmiş ülkenin az gelişmiş insanı ve az gelişmiş muhabbeti. said: Estel_Anorien, 20 Şubat 2003 02:08 tarihinde demiş ki: Arkadaslar biraz uzun ama okuyun ............ Ki bu dünyaya esek gelin, esek gidin. Korkmayin lan, sizin tepenize düsmez Saddam'in füzeleri, menzil tutmuyor, korkmayin, gönül rahatligiyla Dolar biriktirip cip falan alir, Laila'ya gidersiniz... [hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 "Hemen yanıbaşımızda komşumuzun ırzına geçiliyor ama bizim yaptığımız muhabbet acaba tecavüzcüyü desteklesek bizde bir kez işimizi görebilirmiyiz düzeyinde" Bayıldım buna. [hline]Guns don't kill people. Stupidity does [Bu mesaj Nefr tarafından 20 Şubat 2003 11:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 bayılıyorum forumdaki politik tartışmalara halkın seçtiği meclisin haftalardır çözemediği olaylar 10 mesajda çözülüyor hiçbirşey dışarıdan göründüğü kadar basit değil[hline]Headshot Studios Resmi Sitesi SBGG! Geçici Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 bir söz var, "soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." şeklinde. şimdi düşünüyorum da, sanırım biz büyük bir gaflet içindeyiz. çevremize bakmadan, içinde bulunduğumuz toplumun durumunu düşünmeden, umutlara kapılmak gibi gafletler... bu toplumun da, bu gençliğin de ne olduğu belli arkadaşlar. istediğiniz kadar aşşağılayın beni ama, ben artık savaşa karşı yazılar yazmaktan bıktım; kimsenin anlamaya niyetlendiği dahi yok çünkü. bırakın, gezsinler, dolaşsınlar, eğlensinler. biz de abesle iştigal etmekten vazgeçelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar