fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Bizler, bu savaştaki her ölümü cinayet sayanlar, düşecek her bombayı vicdanına atılmış hissedecek olanlar; 21. yüzyılı barışın yuzyılı kılmak isteyenler, savaşsız bir dünyanın mümkün olduğuna inananlar, ilan ediyoruz ki: Irak’ta savaşa katılan her hükumeti suçlu sayacağız. *Sesimi milyonların sesine katarak ABD’yi uyarıyorum: IRAK’A DOKUNMA! *Kendi hükümetimi, meclisimi uyarıyorum: BU SUÇA ORTAK OLMA! Savaşı durdurmak konusundaki kararlı isteğimi göstermek için 15 Şubat Cumartesi gününden başlayarak, her gece saat 20.00’de ışığımı bir dakika süreyle karartıyorum. Ve tüm dünya vatandaslarını bu savaşı durdurana kadar her gece saat 20.00’de ışıklarını yakıp söndürmeye çağırıyorum. Biliyorum ki, dünya kamuoyu, hükümetlerden güçlüdür. BU CAĞRI TÜM DÜNYADA YURTTAŞTAN YURTTAŞA YAPILMIŞTIR.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 "Yurtta barışdünyada barış"[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Bazi seyleri ne kadar bagarirsan bagir kimse duymaz. Goz gore gore olur bazi seyler. Dunyanin aci taraflari da bunlar iste :( , doga kanunu ne yazikki buyuk balik kucugu yutuyor :(.[hline] ICQ : 5675505 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Yaşayın...[hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Bunu ilk söyleyen sen değilsin.Zaten dünya insanlarının %90 ı bu savaşı istemiyor.Ama gel gör ki derdini anlayacak değerli büyüklerden yoksun bu toplum.Işık söndürmenin bir çözüm getireceğine inanılıyorsa burda bende seve seve katılırım.[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar... Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Audfe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 arkadaşlar istediğinizi yapın bunlara engel olamazsınız.. bu dünyanın düzeni sizi-bizi çoktan aştı.. siz sanıyormusunuzki hükümet "hayır" diyebilsin bu olaya.Bu olayların derinlerinde bir sürü şeyler var bunları hükümeti bile aşar..Biz sadece kuklayız ama kuklalığa mecburuz[hline]My spirit begins to rise into the heavenly skies Just to be shunned away by you Now all I want is to die, no streets of gold in the sky And I wash my hands of you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 http://www.geocities.com/tunaozuak/killinginthenameof.jpg Arcane Arts :=)[hline][b] I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart War, war never changes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Bush angutundan önce TR zaten istekliydi böyle bir şeye. Sanıyo musunuz ki şu güne kadar herşey süperdi Irak'la TR arasında? Bir de haber yaparlar Türk askeri Kuzey Irak'ta diye... Türk askeri 10 yıldır Kuzey Irak'ta... Daha Körfez Savaşı bittiği zaman belliydi ikinci bi savaş olacağı. Kuyruk sıkışınca tabi protestolar başlıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Türklerin bence saten bu savasa katılmama gibi bir şansları yok resmen ABD ne derse onu yapacaz. Adamlar Bm ye savas actık dese biz ABD'nin yanında yer alırız. Zaten sua nda ekonomik olarak şu anda dışa bağlıyız. Biz kendi kültürümüzü vs. koruyalım ki başka konular da da dışarı ya bağlanmayalım. Dp: Konuyla biraz alakasız oldu ama Türkiye'nin durumu budur ( Bence , bu yazım kesinlikle eleştirilere açıktır )[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 yeter artık bu umutsuzluk, yeter artık bu kabullenmişlik. akan bir dereye ufacık bir taş dahi atsanız, o dere artık eski dere değildir, bunu unutmayın. eğer gerçekten bu savaşa karşıysanız, hiç değilse diğer savaşa karşı olanların moralini bozmayın, susun. evet bu barajı yapmak için milyonlarca insan gerekebilir, fakat kimse yok diye neden çekip gitmeyi tercih ediyorsunuz. büyük taş ya da küçük taş, seçim sizin; zaten biri atılacak siz isteseniz de istemeseniz de. yaşayan her varlık dünyayı değiştirir... biraz hayal perest olun, biraz umutlu olun, dünya zaten yeterince gerçekçi ve karamsar. sonuna kadar yanındayım fedaykin. (ha bu mesaja sen gerçeklerin farkında değilsin gibi bir cevap yazacaksanız hiç yazmayın daha iyi. kimin gerçekleri daha iyi bildiği çoğu zaman belli olmaz) SAVAŞA HAYIR!!![hline]kingsofchaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Kendini hiçbir şey yapamayacak kadar güçsüz hisseden arkadaşlar, lütfen şu kısacık öyküyü bir okuyun. http://www.pepelek.com/edebiyat/syf.php?id=1563[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Savası Durdurmak İcin Canlı Kalkan Olmaqh Lazım[hline]†‡†UO SphereServer Scripting Sharing†‡† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 canlıkalkan sen ben 5000 kişi olsayta farketmes bush 2. hitler şuan ya ünlü kişiler gidip canlı kalkan olduk biz dicekler yada başka yolu yok iraka amerikadan bile insanlar gidiyor canlı kalkan olmaya amerikanın politikası deişmez ünlü kişiler gidince ozm bi geri adım atarlar anca[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıkla çekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Dünya bir günde bu hale gelmedi, değişmeside bir günde olamaz. Bütün büyük değişikliklerin kökeninde ufak değişiklikler vardır. Bir değişim yapmanın da birinci kuralı önce kendini değiştirmektir. Hiç kimse inanmadığı bir şeyi gerçekleştiremez.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 türkiye savasa gırmıyormus bugun abdullah gül acıklama yaptı...[hline]†‡†UO SphereServer Scripting Sharing†‡† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mayhem_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 o yüzden 4-5 tane üssümüzü istedikleri gibi kullanabilecekler dimi zaten heh.. savaşa girmemiz için illa asker göndermemiz gerekmiyo ki adamlara bariz lojistik destek verecez.. daha ne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Savaş karıştılığı yapıyoruz da ne oluyor? Basına bakıyorum herkes savaşa hayır tripleri yapıyor önce sonra nedense hemen bu tripler örtbas ediliyor hemde kendileri tarafından..Bunu yapan bir ülkede neye itiraz edeceksiniz? Ayrıca savaş karşıtlığı yapan 3 tane ülke yüzünden biz savunmasız kalıyoruz potansiyel saldırılara karşı..Bence artık savaş karşıtlığının hiç birşeye yaramıyacanı anlamak lazım boşa zaman ve enerji harcıyacağımıza savaştan elimizden geldiği kadar uzak durup yararlanmamız gerekir.. Ya o 3 ülkeye arka çıkmamız lazım yada Amerikalılara kuzey ırakta kurulması gereken geçici üstlerden destek verelim kendi topraklarımızda durmasın amerikalılar[hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mayhem_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 çünkü bi şekilde içinde olacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 hmmm 11 eylülde kulelerde 4000 canlı kalkan vardı, fazla işe yaramadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 gunn diosun ki şimdi sen ölsün pis araplar ? eheh[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Hımm evet Gunn haklısın canlı kalkanları Irak'a değilde esas Amerikaya yollamak lazım. Amerika bu şekilde küresel terörist rolünü oynamaya bir süre daha devam ederse 11 Eylül onlar için sadece sıradan bir gün haline gelecek, hangi bir günü anacaklarını şaşıracaklar.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Eğer aksini düşünen varsa 1. Pepelek Ayaklanmasını başlatalım sonrada 1. Pepelek Dünya Savaşı olur... Bilemiyorum ama Saddam da biraz deli adam yani Amerika ile kafa tutuyo...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Saddam deli değil umutsuz bir adam.Kafa tutması yerinde bir karar çünkü eğer sussa evet kardeşim ben terroistlere yardım ediyorum kimyasal silahlarla demek gibi bişi olur.Kafa tutarak ayrıca sepmati de kazanıyor..... Şu savaşta en büyük korkum durumdan istifa etmek isteyen ülkeler olucak (Bknz:Iran,Kürtler ve Kuzey Kore)[hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Bilemiyorum ama amerika bence bu sefer devirecek gibi ama saddamda bayagı inatçı...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Amerika geçen sefer neden deviremedi ? Çünkü Dış tepkilerden korktuğu için bence yine fazla bişi yapamaz en fazla denetim altına alır oda yetkilerini falan kısıtlar o kadar..[hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar