Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SENDIT ten oyun söyledim ama...

nereladis

Öne çıkan mesajlar

christmas die bişileri var adamların, yılbaşının 1 hafta öncesinden tatile başlayıp, we wish you a merry christmas, we wish you a merry christmas diye şarkı söleyen cocuklara güler yüzle bakıp bide alışveriş yapıolar. Filmlerde gördüüm kadarıyla nar gibi kızarmış hindiyi de evin babası kesiodu.

sölemeyi unutmuşum, christmas tatilinde senditte

[Bu mesaj pandaalf tarafından 28 Aralık 2005 06:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bende sendit.com dan oyunu sipariş ettim, şimdi kart ekstreme baktımda ilginç bir durum var önce 1pound çekip sonra tekrar 1pound yatırmışlar hesabıma,bunun dısında herhangi bir çekim yok. Ayrıca sendit.com 1-3 Ocak arası Xmass için tatilde olacagından işlemler baya bir süre daha askıda olabilir. Bu arada dipnot eğer işlemizin 48saat geçtiği halde acquired from stock modunda ise bizimle irtibata geçin diyor.Ben irtibata geçtim fakat hâla bir cevap yok.
Sosyal ağlarda paylaş

eheh ben 25 ve 26 sında sipariş verdim (pazar pazartesi) 28 inde shipped oldu (çarşamba) şimdi bekleme moduna girdim[signature][hline]res pls
Satılık orjinal Warcraft 3 + Frozen Throne
Satılık WOW EU açılmamış paket
satılık domain: guild.gen.tr
msn: [email protected]
Thias [Venture Co.], Undead Priest
Fahrettin [Chromaggus], Human Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

ben de dün mail atmıştım bugün cevabı geldi. ilk kez alışveriş yaptığımdan dolayı bankaları inceleme yapıyormuş. orda tatil olduğundan inceleme uzamış dolayısıyla siparişe cvp veremiyorlarmış. 3 ocakta durum düzelir dediler.

[Bu mesaj Androner tarafından 30 Aralık 2005 18:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...