pandaalf Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 christmas die bişileri var adamların, yılbaşının 1 hafta öncesinden tatile başlayıp, we wish you a merry christmas, we wish you a merry christmas diye şarkı söleyen cocuklara güler yüzle bakıp bide alışveriş yapıolar. Filmlerde gördüüm kadarıyla nar gibi kızarmış hindiyi de evin babası kesiodu. sölemeyi unutmuşum, christmas tatilinde senditte [Bu mesaj pandaalf tarafından 28 Aralık 2005 06:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 I wish you a merry christmas..[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 fak ya[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evans Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 arkadaslar oyun elime dün ulastı 15 inde sparis verdim 17 sinde shipped dedi ve dün aksam üstü geldi :D mutluyum huzurluyum.. dipnot:bana trail gönderen oktay arkadasım saol traile devam edecegim beleşi sende tatmalısın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 benimkinide dün shipmişler[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ben 26'sında sipariş verdim. hala acquired from stock. ne iştir çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Gelir gelir arkadaşlar sakin olun =P Selam bu arada[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ya bende sipariş verdim acquired from stock bu arada fiyat yine 34 pound olmuş. ya fiyatımı deiştirmezler dimi? ya cok önemli. bi help pls. kthxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 şu an geçici olarak stoklarda yok diyor onun için 34 pound olarak gözüküyor fiyat. toplamda 20.50 pound a geliyor.[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 benim konum hala acquired... sinir katsayım yükseldi. mail attım cvp yok. acaba stoklarda kalmadı da böyle bir yöntem mi uyguluyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Bende sendit.com dan oyunu sipariş ettim, şimdi kart ekstreme baktımda ilginç bir durum var önce 1pound çekip sonra tekrar 1pound yatırmışlar hesabıma,bunun dısında herhangi bir çekim yok. Ayrıca sendit.com 1-3 Ocak arası Xmass için tatilde olacagından işlemler baya bir süre daha askıda olabilir. Bu arada dipnot eğer işlemizin 48saat geçtiği halde acquired from stock modunda ise bizimle irtibata geçin diyor.Ben irtibata geçtim fakat hâla bir cevap yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 eheh ben 25 ve 26 sında sipariş verdim (pazar pazartesi) 28 inde shipped oldu (çarşamba) şimdi bekleme moduna girdim[signature][hline]res pls Satılık orjinal Warcraft 3 + Frozen Throne Satılık WOW EU açılmamış paket satılık domain: guild.gen.tr msn: [email protected] Thias [Venture Co.], Undead Priest Fahrettin [Chromaggus], Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ben de dün mail atmıştım bugün cevabı geldi. ilk kez alışveriş yaptığımdan dolayı bankaları inceleme yapıyormuş. orda tatil olduğundan inceleme uzamış dolayısıyla siparişe cvp veremiyorlarmış. 3 ocakta durum düzelir dediler. [Bu mesaj Androner tarafından 30 Aralık 2005 18:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar