Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

200k euro yu sahibine iade etti

forgiver

Öne çıkan mesajlar

said:
Nostredamus, 25 Aralık 2005 23:52 tarihinde demiş ki:
said:
kickass, 25 Aralık 2005 23:49 tarihinde demiş ki:
yaş gerçekten 14 mü ?

said:
Bleda, 25 Aralık 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
evet yaş 14 bu bir. ikincisi matama anne babaya laf yok ana baba onurdur laf edilmez.

Ulan hayla laf koymaya calışıyor ya :)))))) auhauhauhauhauh lol

aileyi korumak ne zamandır laf sokmak nostredamus?simdi laf sokma kısmına gelince: matama insan oalrak ne at familyasına dail oldugumda ned einorganik bileşiklerden oluşan homojen bir karışım olmdıgıma göre ana babama gene laf edemessin.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever,
Kim ki canın için cananın sever, canın sever."

[Bu mesaj Bleda tarafından 25 Aralık 2005 23:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bleda, 25 Aralık 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
said:
Nostredamus, 25 Aralık 2005 23:52 tarihinde demiş ki:
said:
kickass, 25 Aralık 2005 23:49 tarihinde demiş ki:
yaş gerçekten 14 mü ?

said:
Bleda, 25 Aralık 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
evet yaş 14 bu bir. ikincisi matama anne babaya laf yok ana baba onurdur laf edilmez.

Ulan hayla laf koymaya calışıyor ya :)))))) auhauhauhauhauh lol

aileyi korumak ne zamandır laf sokmak nostredamus?simdi laf sokma kısmına gelince: matama insan oalrak ne at familyasına dail oldugumda ned einorganik bileşiklerden oluşan homojen bir karışım olmdıgıma göre ana babama gene laf edemessin.

said:
matama, 25 Aralık 2005 23:52 tarihinde demiş ki:
topragin iyiligini verdigi urunden, tay in iyisini anasindan anlarsin. o yuzden sen ana baba geyigi yapmaya devam et ben anlicagimi anladim.

+1[signature][hline]Imposible Is Nothing...

Palantis Mod
Sosyal ağlarda paylaş

bence o anda ihtiyacım varsa, ki bkz okuyorum, banag erekli kısmını alır geri kalanınıda iade eder veya etmezdim. sonuçta bi tesadüf sonucu benim kapıma düşmüş bu para ve benimde ihtiyacım varsa kullanırım, ha zevk için harcamam o ayrı, benim vicdanımla ilgili ama elimde öle bi fırsat varken okul paramı kesinlikle kenara atarım.[signature][hline]Boo, are you happy now?
Sosyal ağlarda paylaş

Veledizm ortama akmış. Yo yo gençlik sakin. Bleda canısı bak seni ne bekliyor
[spo1=Kum ve Su][/spo]

Zaten şu devirde
Çalışkan/Çalışan = İnek+Enayi
Gururla/Alın Teri ile Kazanan = Enayi+Saf oluyor. Bleda yaşın daha az ve duygusal olgunluğa daha erişememişsin ilerde anlarsın.

[Bu mesaj Masteis tarafından 25 Aralık 2005 23:59 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Masteis tarafından 26 Aralık 2005 00:00 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Tamamda zaten dıyelımkı senın hesabına yanlışlıkla 1mılyon dolar yattı adam yanlı8s yatırmıs o para dırek senın olmuyor ole ısler okdr basit diil sana devlet bu paranın kaynagını soruyor o sırada sen atıp tutarsa karsıdakı adam sana davada acabılır yanı parayı yanlış gonderdı dıe hemen para senın olmuyor bu ısler bukdr basit diil
Sosyal ağlarda paylaş

ben o parayı alanların enayi oldugunu düşünürüm diorum. alırsan seni enayi olarka görürüm bu seni enayi yapmaz sen daha bu ayrımı yapamamışsın gelip tartışıosun.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever,
Kim ki canın için cananın sever, canın sever."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:07 tarihinde demiş ki:
sen dediğini bilmeyen, değer yargılarından haberş olmayan daha tam düşünemeyen bi çocuksun senne tartışmak için fake acc almak gerekmez... bu da fake acc değil bunu da bil...

iplerini kontrol edip banı vursunlar mı asıl accontuna?[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...