Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

200k euro yu sahibine iade etti

forgiver

Öne çıkan mesajlar

bana göre siz ikiniz 01 ve birlerden oluşan sanal karakterleriniz kadar bile değerinzi yok. "türklük için ölürüm ama türkiye için ölmem" bu vatan için ölenelr türklük için ölmüşlerdir benlikelrini kaybetmemek için bir kara parçası içi ndeil. siz gidin asıl bunu anlayın.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever,
Kim ki canın için cananın sever, canın sever."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bleda, 25 Aralık 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
bana göre siz ikiniz 01 ve birlerden oluşan sanal karakterleriniz kadar bile değerinzi yok. "türklük için ölürüm ama türkiye için ölmem" bu vatan için ölenelr türklük için ölmüşlerdir benlikelrini kaybetmemek için bir kara parçası içi ndeil. siz gidin asıl bunu anlayın.

kıvırma! editleyipde ekledin koyu bölümleri! hizaya gel, adam ol![signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin.

Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam
Sosyal ağlarda paylaş

kardeşim ne kadar konuşursanız konuşun bir çocugun kafasını hiç bir zaman ceviremezsiniz . cız deseniz bile o deycek. Takmayın ki anlasın ne kadar salakca bi düşüncede oldugunu...

Haram mal baldan tatlı der olur biter bunlar böyle. yerken düşünmez.[signature][hline]Imposible Is Nothing...

Palantis Mod
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kickass, 25 Aralık 2005 23:43 tarihinde demiş ki:
ulan işte senini gibiler o %50de bunu anlıyamadın mı ?

zannetmiorum. üstelik diyecegimi dedim tartışcaksanız mailim ortada ekleyin tartışalım.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever,
Kim ki canın için cananın sever, canın sever."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bleda, 25 Aralık 2005 23:42 tarihinde demiş ki:
bu millet adam gibi millet olmadıça başımızda Teokratik yönetim isteyenler oldukça ve milletin %50 si bu kadar safken vatn hainiyim. itirazım yok.

namussuzlardan bahsediyorsun. Senin yapmak istediğinde namussuzluk. Bizde sana yapmaman gerektiğini sölüyoruz sende biliyorsun neyin ne olduğunu. Iyi yada kötü ol ne olursan ol AMA ADAM OL ADAM[signature][hline]Unlimited Reseller
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...