Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bana göre siz ikiniz 01 ve birlerden oluşan sanal karakterleriniz kadar bile değerinzi yok. "türklük için ölürüm ama türkiye için ölmem" bu vatan için ölenelr türklük için ölmüşlerdir benlikelrini kaybetmemek için bir kara parçası içi ndeil. siz gidin asıl bunu anlayın.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Alman ailenin parasını bulup/alman/vermemen/iade etmemen/ türklüğe leke sürer ve sen türklük için öleceğini sölüyorsun?[signature][hline]Unlimited Reseller edit: e harfi yanlış yazım diye cümleyi cözemiyen arkadaş. [Bu mesaj kickass tarafından 25 Aralık 2005 23:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 kickass düzgün ve anlaşılabilir bi cümle yazarsan (editlersen) cevaplıycam...[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Bleda, 25 Aralık 2005 23:29 tarihinde demiş ki: bana göre siz ikiniz 01 ve birlerden oluşan sanal karakterleriniz kadar bile değerinzi yok. "türklük için ölürüm ama türkiye için ölmem" bu vatan için ölenelr türklük için ölmüşlerdir benlikelrini kaybetmemek için bir kara parçası içi ndeil. siz gidin asıl bunu anlayın. kıvırma! editleyipde ekledin koyu bölümleri! hizaya gel, adam ol![signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 analtmak istedigi mbuydu siz anlamamakta direttiniz bende daha açık biçimde yazdım. öeh artık bu bile sıçsa asın beni.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bence sen yaptığın hatayı anladın. anladım de ve sus bence. gereksiz diretiyorsun.[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 cleglaw hata yaptıgımı düşünmüorum. oyle düşnsemde direticem boşuna zelzeve yapma eger tartımaya devam etmek isterseniz msn im [email protected] oradan eklersiniz tartışırız. İi geceler[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 hatasını anlamaz o kurtlar vadisi fln izliyorsan geçen bölümde taksim meydanında bir mevzu gelişti dikkatini çektimi? senin için aynı şeyi düşünüyorum şuanda[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 kardeşim ne kadar konuşursanız konuşun bir çocugun kafasını hiç bir zaman ceviremezsiniz . cız deseniz bile o deycek. Takmayın ki anlasın ne kadar salakca bi düşüncede oldugunu... Haram mal baldan tatlı der olur biter bunlar böyle. yerken düşünmez.[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 boş boş tartışmayın burda.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 kickass kurtlar vadisi1 sezondan beri yani yılan hikayesine cevirip azına sıçtıklarından beri izlemiorum anlatmak istedigin bişi varsa msn im yazılı ekle.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 taksim meydanı diyorum taksim meydanı. üzerinde vatan haini yazan bi karton parçası diyorum :)))[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bu millet adam gibi millet olmadıça başımızda Teokratik yönetim isteyenler oldukça ve milletin %50 si bu kadar safken vatn hainiyim. itirazım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ehüe, yemek yiyip geldim hala tartışılıo =][signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ulan işte senini gibiler o %50de bunu anlıyamadın mı ?[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 helal olsun almanlara.[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 valla ben de geri verirdim diycem şimdi. kimse inanmıycak ama :) harbi verirdim.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: kickass, 25 Aralık 2005 23:43 tarihinde demiş ki: ulan işte senini gibiler o %50de bunu anlıyamadın mı ? zannetmiorum. üstelik diyecegimi dedim tartışcaksanız mailim ortada ekleyin tartışalım.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Bleda, 25 Aralık 2005 23:42 tarihinde demiş ki: bu millet adam gibi millet olmadıça başımızda Teokratik yönetim isteyenler oldukça ve milletin %50 si bu kadar safken vatn hainiyim. itirazım yok. namussuzlardan bahsediyorsun. Senin yapmak istediğinde namussuzluk. Bizde sana yapmaman gerektiğini sölüyoruz sende biliyorsun neyin ne olduğunu. Iyi yada kötü ol ne olursan ol AMA ADAM OL ADAM[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 hala farkı anlamadın dimi? benim adam olmak tanımım bu seninki o.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 abi matama öldürdün beni ama helal olsun kardeşim :))))[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yaş gerçekten 14 mü ?[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 evet yaş 14 bu bir. ikincisi matama anne babaya laf yok ana baba onurdur laf edilmez.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bunca saatir 14 yaşında birisi ile tartıştığımı anlamadığım için salaklığıma yanıyorum. Dewam et kardeşim yol verdim tamamdır bütün yollar senin hatta yolların fatihi ol hayde eyw.[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 sanada eyw . bu arada chemi i kutluyorum. senle tartışmıcam diyip tartışmayarak gidip sözünde duran te kişi oldugu için.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar