kickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 iyide biz kimseyi rençide etmiyoruz burada.Sadece sana doruyu göstermeye calısıyoruz. Senin savunduğun şey düpe düz hırsızlık arkadaşım[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Siz bardagın ayrsısnın dolu ben boş oldugunu sölüorum sonuçta hepimiz bi derece haklıyız-haksısız der ve giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bence doğru olanı yapmış... 200.000 euroyu kaybeden adam sonuçta euro milyoneri bir insan değil bankadan ev almak için kredi almış.. Düşeceği zorluğu düşünsenize.. Hani parayı götüren adamın insaniyeti bir yana birde Türkiye için sağladığı yararı düşünün.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ya git ve lütfende geri gelmede sölediğin kavramla bunu uzaktan yakından alakası yok sen bi türde hırsızlık yaparım diyorsun bizde yapma iyi değildir diyoruz.[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Estel türkiye için yararı ayrı bi konu. suan burda daha dogrusu artık bunu normalkoşulalrda verip vermemenin enayilik olup olmadıgını tartışıoruz.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 dogruyu gostermek diye birsey yok burda . herkes ne yapacagini soyluyor ; ne kadar samimidir degildir bilinmez . bleda da bence kendi capinda hakli . kimseyi hor gormemek lazim . bana gore o boslukte ona gore ben kerizim . olabilir . mantikli yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ya peki parayı kaybeden mafya babası olsaydı, o zaman napardınız?[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yerdim adam da beni vururdu[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: huun, 25 Aralık 2005 23:20 tarihinde demiş ki: dogruyu gostermek diye birsey yok burda . herkes ne yapacagini soyluyor ; ne kadar samimidir degildir bilinmez . bleda da bence kendi capinda hakli . kimseyi hor gormemek lazim . bana gore o boslukte ona gore ben kerizim . olabilir . mantikli yani . butun konusmayı oku bence sen böle bişi yok[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 o zaman wildpervert parayı versek mafya işine az-çok bulaşır e bir şekile ölürdük, vermesek zaten "motor" olurduk. o yüzden mafya babasının parası olunca iki ucu boklu değnek oluo.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 paranın en fazla 1000 dolarlık bi kısmını hayatımın o devresinde çok ihtiyacım olan bi şey varsa ona harcardım, gerisini verirdim. ha acil bi ihtiyacım yoksa hepsini geri veririm. ve ATEİSTİM. ateistseniz ateistisiniz parayı vermeyenler, sizin kötülüğünüz inancınızdaki farklılıktan değil, karakterinizin bozukluğundan ve empati duyamamanızdan kaynaklanıyodur. demekki fedakârlık yapamayacak kadar bencilsiniz, sizin gibiler bu topluma zarar verir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bledayı babası hiç dovmemiş anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 dövmedi nolacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 parayı vermenin müslümanlıkla ateistlikle şamanistlikle falan alakası yok kişinin kendi vicdanıyla alakası var.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 peki bleda sana bi soru baban sana 200 milyar veriyor bankaya yatır diye. Gider yatırır mısın yoksa yurtdışına fln mı cıkarsın o para ile? geniş düşünme sadece bu soruyu cvplandır[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Gider yatırım.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 eminim bu bencil insanlar yarın öbür gün vatan için savaşarak ölmeyide reddederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Cleglaw evet reddederim hatta bunu çok daha öncede yazmıştım.şu lafımı hatırlatayım Türk olmaktan egil ama Türkiyeli olmaktan utanıyorum demiştim. Türklük için ölürüm Türkiye için ölmem.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." [Bu mesaj Bleda tarafından 25 Aralık 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 işte yatırırsın cunku baba korkusu war orada. Buradaki korkudan haberdar değilsinki 200 euroyu cebe indirmeye yerteniyorsun.[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 sinir oldum ben açıkcası. [Bu mesaj Chemical tarafından 25 Aralık 2005 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 o 200k eu yu cebe indirsen o vicdan azabından kendini yer bitirirsin haberin var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: kickass, 25 Aralık 2005 23:25 tarihinde demiş ki: işte yatırırsın cunku baba korkusu war orada. Buradaki korkudan haberdar değilsinki 200 euroyu cebe indirmeye yerteniyorsun. hyr yatırırm çünkü benim yararıma er yada geç kullanılacaktır. zaten baba korkusu olacak bi durumda olsam yurtdışıan kaçarım.chem hava atmak isteseydim bu görüşlerimi oanylayacak bir yerde söylerdimki bu sözleri millet beni alkışlasın pohpohlasın.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." [Bu mesaj Bleda tarafından 25 Aralık 2005 23:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 o zaman senin yaşaman bile gereksiz! faydası olmadığı gibi zararı olan insanların yaşamaya hakkı olmamalı. şu koca dünyada kapladığın ufacık bir kara parçasına bile layık değilsin bleda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 sen bu vatan için ölmeyi göze almıyorsan defol git bu vatandan. Bu vatanın toprakları şehit kanları ile sulanmıştır. Bizim gibi düşünenlerin kanları ile. Senin gibi duyarsızlar ve namussuz düşünce içinde olanlarla bu topraklarda barınsın diye onca şehit ölmemiştir. Git denizlerde yaşa deniz suyu fln iç[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 parayı cukkalamak doğru değil.. ben cukkalardım.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar