Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

200k euro yu sahibine iade etti

forgiver

Öne çıkan mesajlar

said:
Bleda, 25 Aralık 2005 21:07 tarihinde demiş ki:
Allah ın varlığını ispat edebilir misin?

Bleda burası mirc veya msn portalı degil, public bir forumdasın, söylediklerine dikkat et ve nasıl konusucagını bilmelisin, tekrar söylüyorum burası paticik..[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love..
Personel Web Page
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman olma. Tra-gs benim içim sızlamaz. hayatın kanunu budur. Güçlü zayıfı akıllı (yada en azından sinsi) unutkanı(aptalı) ezer.eger bu tartışmaya bile biri Allah ın varlıgını sokuosa bende onun varlıgını sorgularım mayhem benden önce bu konuyu dile getirenlere ne söyliceksen[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever,
Kim ki canın için cananın sever, canın sever."

[Bu mesaj Bleda tarafından 25 Aralık 2005 21:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

benim içim sızlamaz,sızlamadı,sızlamayacak. Siz insan oluym derken toplumun alt tabakası oluosunuz. Ben kimseye kendimi ezdirtmem ve ezdirtmemek içinde ne gerekiyorsa yaparım.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever,
Kim ki canın için cananın sever, canın sever."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bleda, 25 Aralık 2005 21:12 tarihinde demiş ki:
benim içim sızlamaz,sızlamadı,sızlamayacak. Siz insan oluym derken toplumun alt tabakası oluosunuz. Ben kimseye kendimi ezdirtmem ve ezdirtmemek içinde ne gerekiyorsa yaparım.

Saçma sapan bi laf söledin şimdi. 200K Euro bulup onu geri vermemekle kendini ezdirmemek arasında ne gibi bi bağlantı var merak ettim cidden.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bleda, 25 Aralık 2005 21:10 tarihinde demiş ki:
o zaman olma. Tra-gs benim içim sızlamaz. hayatın kanunu budur. Güçlü zayıfı akıllı (yada en azından sinsi) unutkanı(aptalı) ezer.eger bu tartışmaya bile biri Allah ın varlıgını sokuosa bende onun varlıgını sorgularım mayhem benden önce bu konuyu dile getirenlere ne söyliceksen

lan tövbe şimdi elim bozulacak yanlış bişeyler yazacam.Belki o paranın sahibinin kızı kanserdi.Babası kanseri tedavi etmek için bilmem kac sene yemedi içmedi calıştı o parayı biriktirdi.O parayla kızı kurtulabilir ya da o para kayıp olduğunda babası tekrar parayı bulana kadar kızı ölebilir.Şimdi diyorsunki sen ben o parayı yerdim.Al yedin kızın hayatına mani oldun.Bunu okuyarak inşallah ders alırsın.

Allah'ın varlığını ispat edebilirmisin.Önce ataistmisin derim.Evet ise aha böyle gülerim.MHUAHUAHAUHA.Ataistsen ne yazıkki şansa inanabilirsin.Kimseden yardım bekleyemezsin.Birşey daha hayatta şans var olmaz.Allah yaratır...[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kickass, 25 Aralık 2005 21:13 tarihinde demiş ki:
sen neyi savunduğunu bir açıklar mısın?
Allahın yok mu demeye getiriyorsun?
O parayı geri veren enayidir mi demeye calısıyorsun?
yada başka bişiyi mi?

kendimi ezdirmem bilmemne nedir? savunduğun şeyle alakası nedir?

şuna bir cevap istiyorum,

Ayrıca benim yazdığım yazıların hiç birisinde hakaret yoktur. Hareket olarak tamamlamak okuyanın elindedir.Sen bana hakaret ettin diyorsan kendine yakıştırdığını "..." yerinde okuyorsun demektir.[signature][hline]Unlimited Reseller
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 25 Aralık 2005 21:33 tarihinde demiş ki:
aferim adama .

birak 200k euro yu 2 katrilyon pound bulursam ; donup bakarsam serefsizim .

öhere.Ben bu sefer adam bu kadar zengin biraz alsam bişey olmaz derim şeytana uyarım affedin :( :([signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...