Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Bleda, 25 Aralık 2005 21:07 tarihinde demiş ki: Allah ın varlığını ispat edebilir misin? Bleda burası mirc veya msn portalı degil, public bir forumdasın, söylediklerine dikkat et ve nasıl konusucagını bilmelisin, tekrar söylüyorum burası paticik..[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 o zaman olma. Tra-gs benim içim sızlamaz. hayatın kanunu budur. Güçlü zayıfı akıllı (yada en azından sinsi) unutkanı(aptalı) ezer.eger bu tartışmaya bile biri Allah ın varlıgını sokuosa bende onun varlıgını sorgularım mayhem benden önce bu konuyu dile getirenlere ne söyliceksen[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." [Bu mesaj Bleda tarafından 25 Aralık 2005 21:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 200 bin euro ile adam olunmaz olucağını inanırsın sadece gecici şeyler alırsın sonra çok pişman olursun ölümüne yakın allah korkurn gelir birden. 200bin euroyu 1 haftadada yersen. Ama orda bir ailenin cocuklarına alıcağı evin parası var.[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bn de olsam bn de iade ederdim...[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 benim içim sızlamaz,sızlamadı,sızlamayacak. Siz insan oluym derken toplumun alt tabakası oluosunuz. Ben kimseye kendimi ezdirtmem ve ezdirtmemek içinde ne gerekiyorsa yaparım.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 sen neyi savunduğunu bir açıklar mısın? Allahın yok mu demeye getiriyorsun? O parayı geri veren enayidir mi demeye calısıyorsun? yada başka bişiyi mi? kendimi ezdirmem bilmemne nedir? savunduğun şeyle alakası nedir?[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zirtan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Bleda gibi insanların bu forumdan uzaklaştırılması lazım, pati'de böyle insanlar olduğuna inanamıyorum. Pati hiç bu kadar düşmemişti...[signature][hline]wS . Zirtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bende geçen gün 1milyon buldum sonra arkadaşlara sakız ısmarladım, hepsi memnun kaldı, gülüştük sinemaya gittik[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zirtan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Toplumun alt tabakası sen oluyordun Bleda, üst kesimdeki hiç bir insan 200k euro'yu almazdı. Ayrıca böyle bir sınıflandırma yapamazsın, herkes insandır, altı üstü olmaz. Ama illaki sınıf oluşturup alt sınıf olcam diyorsan, bilemem...[signature][hline]wS . Zirtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ben olsam ben de geri verirdim parayi. eger vermemis olsaydim , o sizlayan vicdan ile yasayamazdim. insanlik yapmislar , takdir ettim.[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 zirtan hani sen benle muhattap olmuodun?[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
djibril Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 işte bizede bu yakısır :D[signature][hline]HAYAT BİR GÜNDÜR O DA BUGÜNDÜR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zirtan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 İnsan dışı varlıklara insanlıktan bahsetmek gerekir.[signature][hline]wS . Zirtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Bleda, 25 Aralık 2005 21:12 tarihinde demiş ki: benim içim sızlamaz,sızlamadı,sızlamayacak. Siz insan oluym derken toplumun alt tabakası oluosunuz. Ben kimseye kendimi ezdirtmem ve ezdirtmemek içinde ne gerekiyorsa yaparım. Saçma sapan bi laf söledin şimdi. 200K Euro bulup onu geri vermemekle kendini ezdirmemek arasında ne gibi bi bağlantı var merak ettim cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Bleda, 25 Aralık 2005 21:10 tarihinde demiş ki: o zaman olma. Tra-gs benim içim sızlamaz. hayatın kanunu budur. Güçlü zayıfı akıllı (yada en azından sinsi) unutkanı(aptalı) ezer.eger bu tartışmaya bile biri Allah ın varlıgını sokuosa bende onun varlıgını sorgularım mayhem benden önce bu konuyu dile getirenlere ne söyliceksen lan tövbe şimdi elim bozulacak yanlış bişeyler yazacam.Belki o paranın sahibinin kızı kanserdi.Babası kanseri tedavi etmek için bilmem kac sene yemedi içmedi calıştı o parayı biriktirdi.O parayla kızı kurtulabilir ya da o para kayıp olduğunda babası tekrar parayı bulana kadar kızı ölebilir.Şimdi diyorsunki sen ben o parayı yerdim.Al yedin kızın hayatına mani oldun.Bunu okuyarak inşallah ders alırsın. Allah'ın varlığını ispat edebilirmisin.Önce ataistmisin derim.Evet ise aha böyle gülerim.MHUAHUAHAUHA.Ataistsen ne yazıkki şansa inanabilirsin.Kimseden yardım bekleyemezsin.Birşey daha hayatta şans var olmaz.Allah yaratır...[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 büyük insanlar[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 adam fikrini sölemiş amma uzattınız ya, madem karşıt fikir olmıcaktı niye açıldı bu konu? herkes AAA NE KADAR İYİ YAPMIŞ, ALLAH KAHRETSİN BENDE OLSAM BENDE YAPARDIM demeniz için mi açıldı, herkes yazsın bişeyler ama birbirinize hakaret etmeyin ya iki dakka[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: kickass, 25 Aralık 2005 21:13 tarihinde demiş ki: sen neyi savunduğunu bir açıklar mısın? Allahın yok mu demeye getiriyorsun? O parayı geri veren enayidir mi demeye calısıyorsun? yada başka bişiyi mi? kendimi ezdirmem bilmemne nedir? savunduğun şeyle alakası nedir? şuna bir cevap istiyorum, Ayrıca benim yazdığım yazıların hiç birisinde hakaret yoktur. Hareket olarak tamamlamak okuyanın elindedir.Sen bana hakaret ettin diyorsan kendine yakıştırdığını "..." yerinde okuyorsun demektir.[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Killer, 25 Aralık 2005 21:21 tarihinde demiş ki: Birşey daha hayatta şans var olmaz.Allah yaratır... /secde[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 *!tapar*[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 aferim adama . birak 200k euro yu 2 katrilyon pound bulursam ; donup bakarsam serefsizim .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 vermekle iyi yapmışlar tabi.zaten kendileri kullansalardı vicdanları pek rahat bırakmazdı onları.en azından benimkisi beni bırakmazdı=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 helal olsun valla gerçi 200k euroyu gözlemecide unutan herifte para boktur ama :)[signature][hline] ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: huun, 25 Aralık 2005 21:33 tarihinde demiş ki: aferim adama . birak 200k euro yu 2 katrilyon pound bulursam ; donup bakarsam serefsizim . öhere.Ben bu sefer adam bu kadar zengin biraz alsam bişey olmaz derim şeytana uyarım affedin :( :([signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: huun, 25 Aralık 2005 21:33 tarihinde demiş ki: aferim adama . birak 200k euro yu 2 katrilyon pound bulursam ; donup bakarsam serefsizim . sen o kadar parayı görssen noluyo lan diye kalpten gidersin rahat ol[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar