Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

200k euro yu sahibine iade etti

forgiver

Öne çıkan mesajlar

Beni üzen şu haber güzel olsada...O kadar parayı ben bulsam iade etmezdim...Eminim...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
Kar tatili muhabbeti yapılmaktadır.Sınıfın imamı için söylenen bir söz sınıfı yakar...
-Bizim imamın duaları critical çakar...
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

Adam meşhur oldu 1...
Hakikaten 24 sayfa konuşmuş pati ekibi 2...
Nese zıbardım 4 saat sonra okulda olucam...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
Kar tatili muhabbeti yapılmaktadır.Sınıfın imamı için söylenen bir söz sınıfı yakar...
-Bizim imamın duaları critical çakar...
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

bir insan sürekli olarak tetikte olamaz,dalgın olduğu anlar olabilir. bir gün siz de unutabilirsiniz önemli bir şeyinizi.

ve unuttuğunuzu anlayıp geri döndüğünüzde onu orada bulamazsanız sizi parmakla gösterip "enayi" diyen insanlar düşünün,sonra bir daha cevap verin.[signature][hline]valandil ownz j0o!
arkadaşım bi dakka ya.
WoW - Retired,getting a life now.
Sosyal ağlarda paylaş

ben hala fakle oldugunu ve sırf bu arkadaşın kendi çapında "14 yaşındaki birini ezmek için bu adla yazı yazacagına inanıyorum" görüşlerim halada değişmedi . Değiştirebilecek tek şey ise Dünya da bole yaşla yargılayacagına, tartışmayı uzatacagına msn den ekleyip konuşacak medeni bi insan bulursam ki onun olacagınıda sanmıyorum. (geffen eklememişsin ama eklersen memnun olurum, daverc katılman önemli deil ben seviyeli buldugum her yaştan insanla kontakta bulunmak isterim ve sende beni eklersen sevinirim) head ben cevabımıdıda verdim öle bişi olursa enayi diyene haklı derim ve bu sözümdede son derece eminim.

[Bu mesaj Bleda tarafından 26 Aralık 2005 17:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bleda, 25 Aralık 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
gelli isedigini diyebilir silebilri veya silmeyebilirsin. ayrıca benim yanlızlıga bir garezim yok. aynı anda yere türkümekle başını kaşımayı marifet sanan insanların arasında oldugu msürece boyle yapsamda yanlızım yapmasamda en azından boyle yaparak ekndime yararlı bişeylerde yapıorum. kickass piyangodan para kazanmak şanstır. böyle bi enayi para bıraktığında onu bulmakta şanstır. benim içi,n ikiside piyangodur.

[Bu mesaj Bleda tarafından 25 Aralık 2005 22:59 tarihinde değiştirilmiştir]

bu olay bir şans değildir.Allah'ın Erdemir ailesine yaptığı bir sınavrdır.Yalan yanlış sacma sapan konuşupta milletin asabını bozdun.[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
Sosyal ağlarda paylaş

bir yerlerde tartışılmış ama allah'ın varlığının konuyla ne alakası var acaba ?

burada yapılan gayet ahlaklı güzel bir davranış. açgözlülük edince ya da ne biliyim başka insanların emeğine felan göz koyunca bu yapılan gayri insani ve ahlaki oluyor.

ben bu tür bir mevzuda "parayı alırdım" diyen kişiye bir şey demem. ancak bence doğrusunu yapanı alkışlarım.

eğer bunu enayilik olarak görüyor ve kişi öyle davranıyorsa bunu tanrısızlıkla felan ilişkilendiremez. çünkü tüm tanrı tanımazları v.s. bu kalıba koyamaz. oysa veren kişi bunu inancı dolayısıyla yaptığını söylüyor ve inancı da bunu makul buluyorsa ilişkilendirebilir.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...