Misskickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 sağol geffen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 huzur ne güzel şey.. şimdi uyuyabilirim :d[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yanılmısım özür diliyorum sadece bu topickte 456435 msj atcak sanırım neyse herkese ii geceler harcamam gereken 200k euro para var :-P[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Beni üzen şu haber güzel olsada...O kadar parayı ben bulsam iade etmezdim...Eminim...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... Kar tatili muhabbeti yapılmaktadır.Sınıfın imamı için söylenen bir söz sınıfı yakar... -Bizim imamın duaları critical çakar... Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 o diilde adamın biri para bulmuş burda 24 sayfa muhabeti dönmüş ilginç :D[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Adam meşhur oldu 1... Hakikaten 24 sayfa konuşmuş pati ekibi 2... Nese zıbardım 4 saat sonra okulda olucam...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... Kar tatili muhabbeti yapılmaktadır.Sınıfın imamı için söylenen bir söz sınıfı yakar... -Bizim imamın duaları critical çakar... Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sen ne diosn :D okdukça yeni sayfa geliodu bi ara, oku oku bitmio, bi bitse biz de msj yazcaz ama nerdeee hehe[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 eet uyku şart gerçi benim 6 saatim varmış neyse :D[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 walla iade edermiydim bilmiyorum ne desem boş.ama vicdan azabı çekmemek içn geri vermek için elimden geleni yapardım..baktım bulamıyorum gerçekten sahibini kullanırdım[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 insanı hayvandan ayıran vicdandır. bi aslan insanı yemeden önce lan 3 çocuk babası memur aile vs. demez. sen gidip paşa paşa yersen o parayı hayvandan farkın kalmaz.[signature][hline]Celeres, the L20 Human Paladin @ Haumarush EU MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. a.k.a. Dextra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 memurda ne arar o kadar para _? :D[signature][hline]yaptığım birçok şeyin , hiç bir amacı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 n'alaka ya onu demek istemedim.[signature][hline]Celeres, the L20 Human Paladin @ Haumarush EU MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. a.k.a. Dextra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 aaaahhh salaklık bende kusura bakma ii okuyamamışım[signature][hline]yaptığım birçok şeyin , hiç bir amacı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ben parayı iade eden arkadaşatan çok, o parayı gözlemecide unutan kardeşimizi kutlamak, mümkünse dostane ilişkiler kurmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidizm Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Dost olmaya gerek yok kahveye çağırıcak kadar samimi ol yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 helal olsun adama yapması gerekeni yapmış[signature][hline]Maverick(NerfMe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 helal[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 39 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bir insan sürekli olarak tetikte olamaz,dalgın olduğu anlar olabilir. bir gün siz de unutabilirsiniz önemli bir şeyinizi. ve unuttuğunuzu anlayıp geri döndüğünüzde onu orada bulamazsanız sizi parmakla gösterip "enayi" diyen insanlar düşünün,sonra bir daha cevap verin.[signature][hline]valandil ownz j0o! arkadaşım bi dakka ya. WoW - Retired,getting a life now. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: elaidizm, 26 Aralık 2005 11:25 tarihinde demiş ki: Dost olmaya gerek yok kahveye çağırıcak kadar samimi ol yeter. lol iyiydi bu =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ben hala fakle oldugunu ve sırf bu arkadaşın kendi çapında "14 yaşındaki birini ezmek için bu adla yazı yazacagına inanıyorum" görüşlerim halada değişmedi . Değiştirebilecek tek şey ise Dünya da bole yaşla yargılayacagına, tartışmayı uzatacagına msn den ekleyip konuşacak medeni bi insan bulursam ki onun olacagınıda sanmıyorum. (geffen eklememişsin ama eklersen memnun olurum, daverc katılman önemli deil ben seviyeli buldugum her yaştan insanla kontakta bulunmak isterim ve sende beni eklersen sevinirim) head ben cevabımıdıda verdim öle bişi olursa enayi diyene haklı derim ve bu sözümdede son derece eminim. [Bu mesaj Bleda tarafından 26 Aralık 2005 17:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 vileda post kasmaya gelmiş o yüzden karşıt fikirli. :D[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 öküz herif[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Bleda, 25 Aralık 2005 22:57 tarihinde demiş ki: gelli isedigini diyebilir silebilri veya silmeyebilirsin. ayrıca benim yanlızlıga bir garezim yok. aynı anda yere türkümekle başını kaşımayı marifet sanan insanların arasında oldugu msürece boyle yapsamda yanlızım yapmasamda en azından boyle yaparak ekndime yararlı bişeylerde yapıorum. kickass piyangodan para kazanmak şanstır. böyle bi enayi para bıraktığında onu bulmakta şanstır. benim içi,n ikiside piyangodur. [Bu mesaj Bleda tarafından 25 Aralık 2005 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] bu olay bir şans değildir.Allah'ın Erdemir ailesine yaptığı bir sınavrdır.Yalan yanlış sacma sapan konuşupta milletin asabını bozdun.[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 abi adama 50 tane post kastırdınız yeminlen :) heüh[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bir yerlerde tartışılmış ama allah'ın varlığının konuyla ne alakası var acaba ? burada yapılan gayet ahlaklı güzel bir davranış. açgözlülük edince ya da ne biliyim başka insanların emeğine felan göz koyunca bu yapılan gayri insani ve ahlaki oluyor. ben bu tür bir mevzuda "parayı alırdım" diyen kişiye bir şey demem. ancak bence doğrusunu yapanı alkışlarım. eğer bunu enayilik olarak görüyor ve kişi öyle davranıyorsa bunu tanrısızlıkla felan ilişkilendiremez. çünkü tüm tanrı tanımazları v.s. bu kalıba koyamaz. oysa veren kişi bunu inancı dolayısıyla yaptığını söylüyor ve inancı da bunu makul buluyorsa ilişkilendirebilir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar