Korku Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 YETERRRRRRRRRRR Ayıp Ayıp bee yakışıyormu size tamam olayı bitirin artık Need MODDD MODDD :@[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 benim de canımı sıkan o. neyin enrde başladığı belli değil. ikisinin de fikrini bilmiyorum. bir ara vatan için ölmezsin gibi geyikler dönüyordu sonra. sen sus 14 yaşında bebe gibi desteksiz sataşmalar başladı.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ben kimsenin yaşı ile dalga geçmedim bende 14 yaşında oldum. Benimkisi sadece hatırlatma. Sen 14 yaşında mısınki koydu ? öğer öle isen kıymetini bil 14 yaşımda olmak isterdim ben tekrar.[signature][hline]Bleda, 26 Aralık 2005 00:27 tarihinde demiş ki: ...böyle yalan yanlış yalanalr sölüosun .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidizm Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Dur ya, herkes savunduğu fikri özetlesin. sonra kavga edelim yoğurtçu parkında falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Yuh! Ben de gitmişim 14 yaşındaki insana cevap veriyiroum gibi şeyler yazan kimdi uğraştırma beni yaş geyiği çok döndü.. 22 yaşındayım ayrıca. Benim için sizin fikirleriniz ne kadar değerliyse bleda'nın fikirleri de o kadar değerli. Zeka yaşı önemli 14 yaşında bir çocuk da doğruları söyleyebilir.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Bana koyan yokki burda bogurup durmuyorum saga sola , lakin 12 yasinda piyano koncertosu yapan adamalar warken 20 yasinda dogru duzgun cumle kuramayan adamlarda mevcut.[signature][hline]Kulağı kıvrık köpek biti gibi huysuzlandın ? Kekiği bol buldundamı yıprandın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ben dedimki, 14 yaşındaki arkadaşın fikrini değiştirmeye çalışıyorum. ne salağım aynen bu yazıyor bak geri.[signature][hline]Bleda, 26 Aralık 2005 00:27 tarihinde demiş ki: ...böyle yalan yanlış yalanalr sölüosun .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 benn yatıroum ve son kex söylorum tartışmak isteyen [email protected] u ekleyebilir. herkeze ii geceler (geffen sen ayrıca eklersen cok sevinirm) ve ne akdar o kadar gönülden olmasda herkeze saygılar.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 şuraya bak herkez ayrı telden calıyor :) ahahahah[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidizm Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Bitti demeyin boşluğa düşerim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 kick çok uazdı daha da gerilere bak.. hatta ctrl+f ayp sayfalarda 14 yazan yerleri bul oku.Abilerinle saygılı konuş. Ne kadar aptalım 14 aşındaki biriyle tartışıyorum gibi şeyler. sen ve çoğu arkadaşının yazdıklarından çıkan sonuc. 14 yaşındaki bir kişinin fikri önemsizdir. Ne anlar çocuklar gibi şeyler. Lütfen saygılı olun biraz daha.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ben olsam harcardım şahsen.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Bleda senin dusunceni savunmuyorum ama keske yasini soylemeseydin burda lakin kisinin yasina gore kaale alindigi bir yerde karsindakilere buyuk koz vermissin :)[signature][hline]Kulağı kıvrık köpek biti gibi huysuzlandın ? Kekiği bol buldundamı yıprandın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 paranoyak olsam dicemki, millet konu dışında post kastı vaşşş :D neyse mevzu kapandı galiba ohh çok şükür.. daha önce demiştim bi daa diim bari, valla ben de bulsam ben de harcardım kesim ama sonra da bi toon olay olrudu eminim.. en azından helal olmayan paradan hayır gelmez bu da bi gerçek cnm..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ben bleda'nın fikrinin ne olduğunu bile bilmiyorum. eğer yanlışsa lan senin yaşın kaç gibi şeyler yazıcağına fikrinin yanlış olduğunu mantıklı şekilde belirtin.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 sanırım bitmiş :-P neyse mskickass 3 ay içinde 50 mesjı geçmez diye 1-10 veriorum ne diyosunuz[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yaş muhabbeti gereksiz yerden açılmış ve uzatılmış ve hakkaten de gereksiz olduğuna bende katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 hala fake olduğu inancıda mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ayrica konu ile ilgili olarak ; mantigim harca derdi, vicdanim gotur ver kaybedene derdi, kisisel yapi olarak vicdanim agir basacagi icin gider geri verirdim, enayimiyim ? sanki O_o[signature][hline]Kulağı kıvrık köpek biti gibi huysuzlandın ? Kekiği bol buldundamı yıprandın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 geri vermessen sence o vicdan azabıyla rahat rahat o parayı harcayabilcek misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ben çok süper yaşardım. ahah[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bir daha belirteyim içim rahat etmezdi sanırım ama en azından paranın bir kısmını araklardım.. 100bini amcama verir.. dayı soru sorma cayarım derdim.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 acikca belirtmisim zaten bidaha neden sordun ki ?[signature][hline]Kulağı kıvrık köpek biti gibi huysuzlandın ? Kekiği bol buldundamı yıprandın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 eğer gerçekten ihtiyacım varsa ihtiyacım olduğu kadarını alırdım gerisini verirdim açıklamasını yapardım ama keyif için alıp harcamak saçma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bozma kızı ya.. zaten ilk karşılanması pek iyi olmadı.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar