Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

200k euro yu sahibine iade etti

forgiver

Öne çıkan mesajlar

ben kimsenin yaşı ile dalga geçmedim bende 14 yaşında oldum. Benimkisi sadece hatırlatma. Sen 14 yaşında mısınki koydu ?

öğer öle isen kıymetini bil 14 yaşımda olmak isterdim ben tekrar.[signature][hline]Bleda, 26 Aralık 2005 00:27 tarihinde demiş ki:
...böyle yalan yanlış yalanalr sölüosun ..
Sosyal ağlarda paylaş

Yuh! Ben de gitmişim 14 yaşındaki insana cevap veriyiroum gibi şeyler yazan kimdi uğraştırma beni yaş geyiği çok döndü.. 22 yaşındayım ayrıca. Benim için sizin fikirleriniz ne kadar değerliyse bleda'nın fikirleri de o kadar değerli. Zeka yaşı önemli 14 yaşında bir çocuk da doğruları söyleyebilir.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Sosyal ağlarda paylaş

kick çok uazdı daha da gerilere bak.. hatta ctrl+f ayp sayfalarda 14 yazan yerleri bul oku.Abilerinle saygılı konuş. Ne kadar aptalım 14 aşındaki biriyle tartışıyorum gibi şeyler. sen ve çoğu arkadaşının yazdıklarından çıkan sonuc.
14 yaşındaki bir kişinin fikri önemsizdir. Ne anlar çocuklar gibi şeyler. Lütfen saygılı olun biraz daha.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Sosyal ağlarda paylaş

ben olsam harcardım şahsen.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

paranoyak olsam dicemki, millet konu dışında post kastı vaşşş :D
neyse mevzu kapandı galiba ohh çok şükür..
daha önce demiştim bi daa diim bari, valla ben de bulsam ben de harcardım kesim ama sonra da bi toon olay olrudu eminim.. en azından helal olmayan paradan hayır gelmez bu da bi gerçek cnm..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni..
Tasarım Sayfası
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrica konu ile ilgili olarak ; mantigim harca derdi, vicdanim gotur ver kaybedene derdi, kisisel yapi olarak vicdanim agir basacagi icin gider geri verirdim, enayimiyim ? sanki O_o[signature][hline]Kulağı kıvrık köpek biti gibi huysuzlandın ? Kekiği bol buldundamı yıprandın ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...