Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

200k euro yu sahibine iade etti

forgiver

Öne çıkan mesajlar

said:
elaidizm, 26 Aralık 2005 00:35 tarihinde demiş ki:
fake muhabbeti yapmadım ki ben.
tartışmada bi msjı kaçırmışım. pısırık muhabbetini geçtim direk nickten gireyim olaya dedim

tamam problem değil. Arkadaş arkasına seni aldığını ittafak kurduğunu bir anda ordularını üstüme gönderdiğini fln sandıda.

işte cocuk yapıyor :))))[signature][hline]Bleda, 26 Aralık 2005 00:27 tarihinde demiş ki:
...böyle yalan yanlış yalanalr sölüosun ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dragonmax, 26 Aralık 2005 00:29 tarihinde demiş ki:
bi de kız arkadaşına abuk sabuk konuşanları (bana kalırsa) git bul döv! ben sırf bu tür saygısızlıklar olur mutlaka diye kız arkadaşımın pati acc sini kapattım.. hadi artık durulun..

said:
Dragonmax, 26 Aralık 2005 00:35 tarihinde demiş ki:
BEAAAAAAAAAHHH YETERRRRRR.. BAK ARKADAŞIM NE DİOSN DE, ADMIN KIZ ARKADAŞINA, İLİŞKİSİNE LAF SOKMA, ALLAHIM HİÇ GELEMEDİĞİM ŞEY.. TÖVBE TÖVBEE YA... HARBİ SOPA İSTİYO BU YA.. NE SAYGI KALMIŞ NE AR, NE ÖRF NE Bİ BOK..

Bağırma ergegim.. Kızma bey..
Ahahah Maçoya bak. Sen git kız arkadaşının başını bağla eve kapat.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi gözümde canlandırıyorum bu konuyu.

köşede birisi ders çalışmaya kasıyor ama kulağı bizde 3-5 eleman kavga ediyor. araya bişiler karışıyor konu ile alakasz şeyler sölüyip kaçıyor fln patinin en sağlam konusu oldubu. :)) ama burdan herkez sağlam cıkamıycak :)))[signature][hline]Bleda, 26 Aralık 2005 00:27 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
geffen, 26 Aralık 2005 00:38 tarihinde demiş ki:
Ahahah Maçoya bak. Sen git kız arkadaşının başını bağla eve kapat.
sen git aynı şeyi kendine yap.. :D lol[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni..
Tasarım Sayfası
Sosyal ağlarda paylaş

aha 1.tümen geldi tey tey :)faste bedne bilgelikle aynı şeyi soyledim neyi vurguluyorsun. geffe aileye karışan onalr ben deilim.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever,
Kim ki canın için cananın sever, canın sever."

[Bu mesaj Bleda tarafından 26 Aralık 2005 00:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet evet kesinlikle oraya eklenmeli bu çalışmandan dolayı seni kutluyorum Bleda.
Ayrıca "I FUCK ALL AREA MASTERS! YOU ARE SON OF A BITHC" konulu efsane topicte 14 yaşında bir yazar arkadaşımızın eseri idi.[signature][hline]Bleda, 26 Aralık 2005 00:27 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bleda, 26 Aralık 2005 00:40 tarihinde demiş ki:
sensible hiç okumadan yorumda bulunma bilgeliginde bulundu.

adam konu ile ilgili topice yorum yaptı. Siz de aynısını yapip sorunlarınızı kavgalarınızı msnden veya pm ile halletseniz de, boyle kirlenmese ortalik[signature][hline]you have no chance to survive make your time!
ha ha ha!
Sosyal ağlarda paylaş

o 16 yaşında idi ki şuanda 17 olmuş olması lazım hatta 18. ayrıca o fcuk olacak.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever,
Kim ki canın için cananın sever, canın sever."

[Bu mesaj Bleda tarafından 26 Aralık 2005 00:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dragonmax, 26 Aralık 2005 00:41 tarihinde demiş ki:
said:
geffen, 26 Aralık 2005 00:38 tarihinde demiş ki:
Ahahah Maçoya bak. Sen git kız arkadaşının başını bağla eve kapat.
sen git aynı şeyi kendine yap.. :D lol

senin gibi klavye delikanlısı değiliz biz.. gidip de kız arkadaşlarımızın da üyeliklerini kapatmıyoruz.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bleda, 26 Aralık 2005 00:43 tarihinde demiş ki:
o 16 yaşında idi ki şuanda 17 olmuş olması lazım hatta 18. ayrıca o fcuk olacak.

senin baktığın tarihte o yaşta olabilir o topic açıldığında o arkadaşımız 14 yaşındaydı.[signature][hline]Bleda, 26 Aralık 2005 00:27 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi koygitsin diyorum ama su yas muhabbeti baydi artik, iki lafi bi araya getirip ayar veremiyip takılınca su yas muhabbetini ileri suruyosunuz bumudur olay? Gorusler konusunda yorum yapmiyorum herkezin bilecegi is herkezin dogrusu kendine.[signature][hline]Kulağı kıvrık köpek biti gibi huysuzlandın ? Kekiği bol buldundamı yıprandın ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...