Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bide seviyeli atsam daha msn ine ekleme tenezzülü göstermeden böyle yalan yanlış yalanalr sölüosun bundan sonra istedigin kadar ez bu kadar alçalabiliosan bi konu için bu olay bitmiştir.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloaded Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 kickass in kız arkı olduğumu belli eden bi sözcük, ing den gelme mrs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidizm Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 11 sayfalık tartışmayı okumadım. ilk 2 sayfayı okuyup baydım. Direk msjı yazdım sonra da. Yine de tasvip etmedim. Sevmedim. Sevmiyorum sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bledaya yalan yanlış yalanlar sölemeyin. olay coktan bitti. edit: fake olduğunun düşünenler mesaj atma dakikalarına baksın.[signature][hline]Unlimited Reseller [Bu mesaj kickass tarafından 26 Aralık 2005 00:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ya bu ne :) lol.. ben 10 dan başladım okumaya ne olmuş diye, eklendikçe ekleniyo.. yarın sınavım var, bıraktım defreti kitabı bunu okuyorum.. yeter hüleeeaaannn beeh... amma gaz yapmışınız :D ne çene var yaraabbim.. kickass, ya allaşkına bıraksana 14 yaşında veletle bir oluosun ya, karşıan gelse maki kadar bıdıcık bişi, yüzüne bakmazsın, burda tartışmaya giriosun valla bak elleme kalsın.. anladı millet onu kasma artık.. bi de kız arkadaşına abuk sabuk konuşanları (bana kalırsa) git bul döv! ben sırf bu tür saygısızlıklar olur mutlaka diye kız arkadaşımın pati acc sini kapattım.. hadi artık durulun..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bleda, duvara değil bir idiota yazdığımı farkettim, gerçekten senin eğitimin için ciddi yatırım yapmak gerekiyor eminim birçok insan benimle aynı fikirde saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidizm Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Miss olmalıydı jnmss mrs evli insanlara denirDİ o da kalktı herkes miss artık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ciddi bi ilişki olduğu için miss kullanmak istemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloaded Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 teenage mutant ninja turtles.. çok severdim lan onu ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 olabilir ninja beni sadece ekndim ilgilendirir. ben kendim için yaşıorum sizin için deil. bu arada elaidi doru soluo.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidizm Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yine de mistress olcak o :/ misis değil. misisipi mi bu jnms yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 insanlık olarak helal olsun çok güzel bi davranış ama ben olsam vermezdim o ayrı mevzu :)[signature][hline]god hates us all Beşiktaş [Bu mesaj Lothrodel tarafından 26 Aralık 2005 00:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Dragonmax@: yok buradaki arkadaşlar burada kalır fikirlerine her zaman saygım warda hadi neyse. ben bi yanlışı düzeltmeye calışıyorum sadece herşeyin bi çözümü wardır bende işi gücü bıraktım bunla konuşuyorum işte kahretsin :) edit:dur yapıcam [Bu mesaj kickass tarafından 26 Aralık 2005 00:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:31 tarihinde demiş ki: ciddi bi ilişki olduğu için miss kullanmak istemedim... kıvırma.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 fake acc muhabbeti bitti şimdi de nickle ilgili muhabbet başlıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:31 tarihinde demiş ki: ciddi bi ilişki olduğu için miss kullanmak istemedim... kusura bakmayın ama; ahuahuahuahumuha öhöm, pardon.[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ben yanlış anlaşıldıgımda erkek arkadaşın bana kıvırma dedi bende şimdi sana diorum.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ula hakketen helal olsun diyorum. Ben olsam catur cutur yemiştim :D *Yılbaşında Gidebileciği yerleri Hesaplar*[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidizm Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 fake muhabbeti yapmadım ki ben. tartışmada bi msjı kaçırmışım. pısırık muhabbetini geçtim direk nickten gireyim olaya dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Bleda, 26 Aralık 2005 00:33 tarihinde demiş ki: said: Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:31 tarihinde demiş ki: ciddi bi ilişki olduğu için miss kullanmak istemedim... kıvırma. BEAAAAAAAAAHHH YETERRRRRR.. BAK ARKADAŞIM NE DİOSN DE, ADMIN KIZ ARKADAŞINA, İLİŞKİSİNE LAF SOKMA, ALLAHIM HİÇ GELEMEDİĞİM ŞEY.. TÖVBE TÖVBEE YA... HARBİ SOPA İSTİYO BU YA.. NE SAYGI KALMIŞ NE AR, NE ÖRF NE Bİ BOK..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yoo alakası yok misis diye yazma nedenimi söledim ama keşke miss yazsaymışım da sorun olmasaymış bu kadar kıvırcak bişiyi de yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ben hyr kıvırma demedim çevir kazı yanmasın dedim[signature][hline]Bleda, 26 Aralık 2005 00:27 tarihinde demiş ki: ...böyle yalan yanlış yalanalr sölüosun .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 20 sf dir okuyorum cidden son 3 sayfa tek kelimeyle muthis , cok ciddi iliskisel bi topik olmus emegi gecenlere saygilar,sevgiler.[signature][hline]Kulağı kıvrık köpek biti gibi huysuzlandın ? Kekiği bol buldundamı yıprandın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ondan önce kıvırmada yazdın. daha kendi ne yazdıgını bilmiosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar