Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

200k euro yu sahibine iade etti

forgiver

Öne çıkan mesajlar

bide seviyeli atsam daha msn ine ekleme tenezzülü göstermeden böyle yalan yanlış yalanalr sölüosun bundan sonra istedigin kadar ez bu kadar alçalabiliosan bi konu için bu olay bitmiştir.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever,
Kim ki canın için cananın sever, canın sever."
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu ne :) lol.. ben 10 dan başladım okumaya ne olmuş diye, eklendikçe ekleniyo.. yarın sınavım var, bıraktım defreti kitabı bunu okuyorum.. yeter hüleeeaaannn beeh... amma gaz yapmışınız :D ne çene var yaraabbim.. kickass, ya allaşkına bıraksana 14 yaşında veletle bir oluosun ya, karşıan gelse maki kadar bıdıcık bişi, yüzüne bakmazsın, burda tartışmaya giriosun valla bak elleme kalsın.. anladı millet onu kasma artık.. bi de kız arkadaşına abuk sabuk konuşanları (bana kalırsa) git bul döv! ben sırf bu tür saygısızlıklar olur mutlaka diye kız arkadaşımın pati acc sini kapattım.. hadi artık durulun..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni..
Tasarım Sayfası
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonmax@: yok buradaki arkadaşlar burada kalır fikirlerine her zaman saygım warda hadi neyse.

ben bi yanlışı düzeltmeye calışıyorum sadece herşeyin bi çözümü wardır bende işi gücü bıraktım bunla konuşuyorum işte kahretsin :)

edit:dur yapıcam

[Bu mesaj kickass tarafından 26 Aralık 2005 00:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bleda, 26 Aralık 2005 00:33 tarihinde demiş ki:
said:
Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:31 tarihinde demiş ki:
ciddi bi ilişki olduğu için miss kullanmak istemedim...

kıvırma.
BEAAAAAAAAAHHH YETERRRRRR.. BAK ARKADAŞIM NE DİOSN DE, ADMIN KIZ ARKADAŞINA, İLİŞKİSİNE LAF SOKMA, ALLAHIM HİÇ GELEMEDİĞİM ŞEY.. TÖVBE TÖVBEE YA... HARBİ SOPA İSTİYO BU YA.. NE SAYGI KALMIŞ NE AR, NE ÖRF NE Bİ BOK..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni..
Tasarım Sayfası
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...