elaidizm Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Hala aynı muhabbet mi ya enayiymiş de değilmiş.. bırakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 en guzel lafi ben ettim ve hepinizi ezdim, bu arada wildpervert sen fakesin[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 geffen arkadaş düşünceler ynalış olsun veya olmasın akıl yaşta değil baştadır lafını anlamamış. bırak. Kickass dışında düşüncelerim hakkında tartışmak isteyen varsa [email protected] ekleyebilir.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ben daha laf etmiycem demedim oku yazıdğımı. Kız arkadaşımın username ine senin fakin diyorsun bende değilmi diye cvp veriyorum mesaj atma dakikalarına bak ipleri kontrol ettir. elinde geleni yap sonrada özür dile.[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ben sana senin fake in demiyorum biri gelip seninine benzer bi adla fake açmış diorum (tabi orada düzgün anlatmaya kasmadım suçum var). neyse madem öyle sözünü tut ve sus.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: geffen, 26 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: kickass ego mu tatmin ediyorsun 14 yaşında diye dalga geçtiğin çocukla? hyr 14 yaşındaki bu arkadaşımızın düşünceğinin değişmeyceğini cok önce vurgulayıp bıraktık tartışmayı.[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Bleda, 26 Aralık 2005 00:20 tarihinde demiş ki: ben sana senin fake in demiyorum biri gelip seninine benzer bi adla fake açmış diorum (tabi orada düzgün anlatmaya kasmadım suçum var). neyse madem öyle sözünü tut ve sus. BENDE SANA O BENIM KIZ ARKADAŞIM DIYORUM ANLAMIYOR MUSUN???? edit: cevir kazı yanmasın [signature][hline]Unlimited Reseller [Bu mesaj kickass tarafından 26 Aralık 2005 00:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 o yüzdenmi -kaç kere aksini iddia etmene rağmen- konuşmaya devam ediosun?[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 kız arkadaşın gelip ilk mesajlarını seni savunmak hatta başkasını senin deyiminle ezmek için atarsa ben bunu fake'den daha düzeysiz bulurum.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 sen bizim mesajlarımızı oku ne yazdığımı oku öle bir şeyi savun. 3 saatir bizi msde çok eğlendirdi bleda kız arkadaşımda cvp vermek istediğini söledi bende account almasını söledim. [Bu mesaj kickass tarafından 26 Aralık 2005 00:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloaded Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Bleda, 26 Aralık 2005 00:20 tarihinde demiş ki: ben sana senin fake in demiyorum biri gelip seninine benzer bi adla fake açmış diorum (tabi orada düzgün anlatmaya kasmadım suçum var). neyse madem öyle sözünü tut ve sus. ya hakkaten git bi çay koy şimdide tek tek söylediğin lafları yiyosun editliyip bizde salaktık dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: geffen, 26 Aralık 2005 00:21 tarihinde demiş ki: kız arkadaşın gelip ilk mesajlarını seni savunmak hatta başkasını senin deyiminle ezmek için atarsa ben bunu fake'den daha düzeysiz bulurum. yorum yok. son laf budur[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 son yazım. tartışmayı bıraktığın falan yok. hala cevap veriyorsun hala laflarımla eziyorum seni bilmem ne diyorsun.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloaded Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bleda sen bir malsın öküzsün mandasın allah belanı versin yanlış anlaşılmsın lafım bledaya değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 geffen neyi savununduğunu sölersen cvp vericem iki lafın bir biri ile uyuşmuyor[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloaded Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: geffen, 26 Aralık 2005 00:21 tarihinde demiş ki: kız arkadaşın gelip ilk mesajlarını seni savunmak hatta başkasını senin deyiminle ezmek için atarsa ben bunu fake'den daha düzeysiz bulurum. niye kızlar düşünemeyen yaratıklar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidizm Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: geffen, 26 Aralık 2005 00:21 tarihinde demiş ki: kız arkadaşın gelip ilk mesajlarını seni savunmak hatta başkasını senin deyiminle ezmek için atarsa ben bunu fake'den daha düzeysiz bulurum. bu adamın ermeni konusundaki düşüncelerine katılmıyorum ama bu sefer katıldım lol -Sevgilim, ayar yiyorum. HELP!! piliz? gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 kız arkadaşıyım diye onla aynı düşünceyi savunamıyor muyum? illa farklı mı olcak? benim amacım ezmek falan değil, düşüncemi söylemek forumuna amacı da bu değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 fastereloaded, fastreload la aynı kişimisin yoksa farklımısın. onun daha düzeyli konuşan biri oldugunu zannediyordum çünkü.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 oha 11 sayfa yazmışsınız canlar :) (ben bunu gönderene kadar 19 olmuş) ama hala aynı kişiler aynı kafayla yaşıyor, duvara yazsanız daha iyiymiş.. örnek alınacak insanlara aptal falan demişler, siz iradenizi , onur ve haysiyetinizi kaybettiyseniz, sizin şerefiniz üç kuruş veya beş kuruşsa, siz mi aşağılıksınız yoksa o iradeli insan mı? saygı duyun saygı, siz de çalıp çırpma hırsı ve zekası varsa o insanlarda çalışıp kazanma hırsı ve zekası ve iradesi var, siz onun bunun malına göz dikecek kadar aşağılıkken o insanlar da onur ve haysiyet var, örnek alın örnek! [Bu mesaj ninjaturtles tarafından 26 Aralık 2005 00:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloaded Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 evet genelde düzeyli konuşurum ama böyle istisnai pürüzler çıkabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Dedimki biraz önce Bleda bizi msnde çok eğlendirdi 3 saatir kız arkadaşımda cvp vermek istediğini söledi bende account almasını söledim. ps: belki gören körlere yardımcı olur[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 sende duvara yazsan daha iyidi ninja....[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloaded Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 @ninja aslında bir nevi duvara yazıyoruz gelen okuyabilir lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidizm Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bi de, misis ne ya? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar