Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

200k euro yu sahibine iade etti

forgiver

Öne çıkan mesajlar

said:
Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:07 tarihinde demiş ki:
sen dediğini bilmeyen, değer yargılarından haberş olmayan daha tam düşünemeyen bi çocuksun senne tartışmak için fake acc almak gerekmez... bu da fake acc değil bunu da bil...

kız arkadaşım, 3 saatir bizi çok eğlendirdin tşk ederiz. Sana cvp vermek için account aldı. Sana buradanda cevap verebiliyorum. Fake account almak istesem kendi adımda niye alıyım?

Abilerinle saygılı konuş.[signature][hline]Unlimited Reseller
Sosyal ağlarda paylaş

zaten gökten tam kickass die bi admala kapıştıkran sonra böle bi acc cıkıp gelio dimi. bi yürü be adsl gelip dinamik ipgeldiginden beri millet saçmalamaya başladı.(burda yanlış anlaşılmasın lafım kickass e deil)[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever,
Kim ki canın için cananın sever, canın sever."

[Bu mesaj Bleda tarafından 26 Aralık 2005 00:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bleda, 26 Aralık 2005 00:11 tarihinde demiş ki:
zaten gökten tam kickass die bi admala kapıştıkran sonra böle bi acc cıkıp gelio dimi. bi yürü be adsl gelip dinamik ipgeldiginden beri millet saçmalamaya başladı.(burda yanlış anlaşılmasın lafım kickass e deil)
dinamik ipde bi önceki ipni de alabiliyosun dimi
süt hanimiş süt
Sosyal ağlarda paylaş

fastreloed inşallah. o zmn uygun i gününde istersen tartışıtrız. miskickass sana diyecek tek lafım ben 14 yaşımda velet hlaimle fake acmiorum abuk sbauk suçlamalarda bulunmuyorum. senin yaşın başın geçmiş(!) hala bunlarda kalmış aklın. yazık sana ya.(ben fake in kiem ait oldugu konusunda bilaf etmedim) fastreloed dedigin olay modemin ayarlı diilse o iş için biraz zor ihtimal olarak .[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever,
Kim ki canın için cananın sever, canın sever."

[Bu mesaj Bleda tarafından 26 Aralık 2005 00:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yeter abi muhabbetiniz.. msn'den tavladığın bir kıza konudan bahsedip onu da buraya üye yapmışsındır.. gratz bab.. asl aşkları bitmez. hadi uzatmayın kilitlenmesin konu.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!

[Bu mesaj geffen tarafından 26 Aralık 2005 00:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...