Misskickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 et bakalım ip leri kontrol ama sonra özürünü de dile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:07 tarihinde demiş ki: sen dediğini bilmeyen, değer yargılarından haberş olmayan daha tam düşünemeyen bi çocuksun senne tartışmak için fake acc almak gerekmez... bu da fake acc değil bunu da bil... kız arkadaşım, 3 saatir bizi çok eğlendirdin tşk ederiz. Sana cvp vermek için account aldı. Sana buradanda cevap verebiliyorum. Fake account almak istesem kendi adımda niye alıyım? Abilerinle saygılı konuş.[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 zaten gökten tam kickass die bi admala kapıştıkran sonra böle bi acc cıkıp gelio dimi. bi yürü be adsl gelip dinamik ipgeldiginden beri millet saçmalamaya başladı.(burda yanlış anlaşılmasın lafım kickass e deil)[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." [Bu mesaj Bleda tarafından 26 Aralık 2005 00:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloaded Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 sınav haftası canım her gün böle 2 tane kocaman sınav oluyosun sanada olcak büyüyünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloaded Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Bleda, 26 Aralık 2005 00:11 tarihinde demiş ki: zaten gökten tam kickass die bi admala kapıştıkran sonra böle bi acc cıkıp gelio dimi. bi yürü be adsl gelip dinamik ipgeldiginden beri millet saçmalamaya başladı.(burda yanlış anlaşılmasın lafım kickass e deil) dinamik ipde bi önceki ipni de alabiliyosun dimi süt hanimiş süt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 pardon acaba fake acc almak istese misis die mi alır bi aklını çalıştırır mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 fastreloed inşallah. o zmn uygun i gününde istersen tartışıtrız. miskickass sana diyecek tek lafım ben 14 yaşımda velet hlaimle fake acmiorum abuk sbauk suçlamalarda bulunmuyorum. senin yaşın başın geçmiş(!) hala bunlarda kalmış aklın. yazık sana ya.(ben fake in kiem ait oldugu konusunda bilaf etmedim) fastreloed dedigin olay modemin ayarlı diilse o iş için biraz zor ihtimal olarak .[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." [Bu mesaj Bleda tarafından 26 Aralık 2005 00:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Kayıt al ipleri kontrol ettir kucuk kardeşim. 3 Saattir bizi çok eğlendirdin. Sana cevap vermek istedi kendini ve account aldı ben sana buradanda cvp veririm niye gidip bir tane daha kendi adımda account alıyım mantık dışı ?[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bi tartısmanın bu kadar mı vıcıgı cıkarılır? ya bi sakin olun.[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bak kız arkadaşıyım kickass in... 2 saattir okumaktan ve saçmalamandan sıkıldım ve acc açtım anladın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yeter abi muhabbetiniz.. msn'den tavladığın bir kıza konudan bahsedip onu da buraya üye yapmışsındır.. gratz bab.. asl aşkları bitmez. hadi uzatmayın kilitlenmesin konu.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! [Bu mesaj geffen tarafından 26 Aralık 2005 00:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 anlamadı :)[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 :))))))))))) sende bi çay koyar mısın?[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 kickass kızarkadaşısna acıdım sana. senin aksine fikirlerini medenice söylemekten aciz bi insan .[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 fake olup olmadığını zamanla anlar özür dilersiniz ben nicklerinizi not alıyım.[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ilk sıraya benim adımı yaz.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 senin adın buradan yakında silinecek gerek yok.[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: kickass, 26 Aralık 2005 00:15 tarihinde demiş ki: :))))))))))) sende bi çay koyar mısın? koyucam çayı biraz daha ısrar edersen..[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bleda neyi medenice söyleyememişim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 kickass neye dayanarak silinecek? sizin aksinize küfür veya hakarette bulunmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 neden fake account acıyım bu accountla her türlü ezerken bunu izah et ?[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 topic patladı patlicak..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 küfür ve hakaret nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 kickass hala ezdiğini sanıosun sen, üstelik daha laf etmicem diyip hala laf ediosun. bence kimin ezip ezmedigine bi daha bak.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 kickass ego mu tatmin ediyorsun 14 yaşında diye dalga geçtiğin çocukla?[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar