ovchinnikov Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 George Clooney e benziom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARaCHNoPHoBiA Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Benito Mussolini Bill Murray Ivan Pavlov Nikola Tesla Disi olaraktan Sandra Bullock Shania Twain (%64 ile ve oha erkegim be) Demi Moore gibi unlulere benzetildim vay be (Ilki biraz sakat gerci :D) [Bu mesaj ARaCHNoPHoBiA tarafından 03 Aralık 2005 10:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARaCHNoPHoBiA Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ha bu arada jonathan davis'in bi fotosunu koydum Liv Tyler, Paris Hilton ve Hillary Clinton'a benzetti :) Erkek olaraktan da Ozzy'e benzemesi sasirtti beni hehe.[signature][hline]Sometimes smartness is a weapon, sometimes a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 hyuuga [Bu mesaj kanix tarafından 03 Aralık 2005 10:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 benimki çok kasış oldu ya.. Jussi Bjorling %58 Colin Farrel %56 Sarah Michelle Gellar %50 Alyson Hannigan %49 bide bisürü tanımadığım kimse[signature][hline]harbi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 /flirt xarion[signature][hline]l am a nice shark, not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonfbonf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Johnny Depp vay yakışır :)[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bu site ark ı kimlere benzetmiş görünce 1 kere verirmisin dedim:D burdan[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Tony Blair ne alaka ulen!!![signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklore Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Vay canıına bi albüm resim denedim hiç kimseye benzetemedi yane sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Tamam karanlık insanız falan ama bu kadarıda fasla yahu [Bu mesaj Darklore tarafından 06 Aralık 2005 15:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 @darklore abi ne güzel işte dünyada teksin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ballack jeff buckley bono ve ho chi-minh hahaha[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 tipini tahmn edebiliorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bizide benzetemedi bu ya üstüne haberlere konu oldu :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 vallada babam yane helal olsun karizma adam sert insan =)[/spo][Bu mesaj N-c tarafından 06 Aralık 2005 19:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ben haloyu koydum bkaalım kim cıkcak :D[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 abi ayıp yaaa haloyu kimseye benztemedi[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 %47 jennifer lopeze benziyomuşum dönesim geldi bian :D[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ahuahau meg ryan çıktı ulan ne alaka bari cinsiyet tutsaydı içim yanmicaktı :D[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away edit beni benzettiği okadar insanın içinde bi erkek var oda roman abromovich :horace: ne yalan bi programlan bu [Bu mesaj Gerab tarafından 06 Aralık 2005 20:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Beni de %71le %65 arası benzerlik oranlarıyla sırasıyla şunlara benzetti: Kevin Spacey Ramsay MacDonald Max Euwe Bruce Dickinson Till Lindemann Nicolas Cage Shakira Celine Dion Roberto Rosselini Alec Baldwin Federico Garcia Lorca Brandon Lee Alanis Morrissette Uri Geller Renee Zellweger Sandra Bullock Diana Ross Liv Tyler Kirsten Dunst Hans Frank biraz fazla, değil mi? :P[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 %92 Alexander Graham Bell[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 site çok yvş[signature][hline]Pluton a.k.a Trible Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Bi de John Cusack'a benzetti :) Ulan hadi ben bunlardan birine benziyorum diyelim, bunlar birbirine benzemiyo ki bea!!! Gerçi en yüksek oranın %51 olduğunu düşünürsek, benim tipim ünlü olmaya müsait değil sanırsam :)[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Bi de Steven Tyler'ın fotosunu koydum, ata benzeticekmi diye, No Match dedi :)[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Valla &70 Le 24 Dizisinde Oynayan Adam..Tamam Bu Normal...Şimdi Sıradaki İkili.. 2-Charlie Chaplin 3-Pavorotti.. Nasıl Ya. !?!?![signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır... ---Uluç Sergün--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar