delmonaco Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: delmonaco, 29 Kasım 2005 15:31 tarihinde demiş ki: selam ben yeniyim bi hatam olursa affola said: 2pacAmaruShakur, 29 Kasım 2005 14:37 tarihinde demiş ki: http://www.myheritage.com/ adresine girin önce "beta center" yazan yere tıklayın açlıan ekranda "Try it now" yazan yere tıklayın sonra upload foto yazan yere fotografınızın adresini yazın yada gözat butonuna basarak bilgisayarınızdan fotograf yükleyin sonra "run face recognition" butonuna basın ve resminizi yükleyip taramaya başlıyor tarama bitince altta benzerinizin resmi ve adı yazmakta bakalım kim kime benziyor hadi yazın bakalım . biras uzun sürüyor sabırla beklemeniz gerekiyor ben hiç bir ünlüye benzemiyormuşum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Başlattım bakalım kim çıkacak :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bozuk bu ya düzgün fotografta bulamadım ama 1 kere kımseye benzetmedi 3 kere ayrı ayrı yaptım o zamanda 3 farklı cıktı Dave Mustaine Miguel indurain Robert e. lee sallıyor sanırım =)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Yalnız çok uzun sürüyor ya tarama kısmı hala bitmedi[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 evet baya yavaş tarıyo ee malum büsürü ünlü var[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Benny Goodman Georges simenon Frederico Garcia Lorca Al Pacino Natalie Portman hehe MArlon Brando[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Liv Tyler wtf? erkeğim lan ben Edit: erkek olarakta warmış Alfred Rosenberg[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b] [Bu mesaj Todesengel tarafından 29 Kasım 2005 18:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Christopher Lee arnold a benzettı bıde ya orda ok varmıs ama bu resımden resıme cok farkettırıyor =)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 o bu seferde tom cruise , micheal douglas falan fılana benzettı oyuncak ettim programı =)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Albert Einstein :D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 tom hanks %72 daniel radcliffe (potter :)) %63 sevmedim bu işi[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Ucretsiz Blog Hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 oha diyorum zaten benzeten olmuştu da internet ortamında da tescillendi.. "jhonny depp karizması yapmışsın" derlerdi de "hasie!" diye cevap verirdim tamam bundan sonra benzetenlere bir şey demeyeceğim :) (ehe kırk yılın başı bi totom kalktı :-P)[signature][hline]Akıl defterim (blog)HeadShot StudiosS.D.N.Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mike oldfield mariah carey george clooney david beckham art garfunkel brigitte bardot johnny deep mikhail tal bela lugosi humphrey bogart[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the black:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 biraz gelişmeye ihtiyacı var sitenin bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 kendimi blackle kamufle ettm hic benzeen bulamadı niaha yaşasın kotlk [spo1=Nick Cave - Ben ][/spo][signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my assIts Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 George Westinghouse (October 6, 1846 – March 12, 1914) was an American entrepreneur and engineer now best known for the brand of electrical goods that bear his name. Friend to Nikola Tesla and one of Thomas Edison's main rivals in the early implementation of the American electricity system, he was also active in the railroad and telephone industries. In 1911, he received the AIEEs Edison Medal 'For meritorious achievement in connection with the development of the alternating current system for light and power hah elektrik elektronik müh okuyorum zaten benzedigim adam bizim tayfadan :) doğru seçim yapmışım bölümde.. :P gerçi pek benzedigimi söyleyemem :) hatun olsaymışım audrey tautou muş[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 5 alakasız kişi daha çıkarmış,araya bret pitide koymuş aragazı vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Kurt Cobain'e benziyomuşum :) Alakaya....[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 avril e benzetti ona yanarım[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Bu salak şey benzeyişe göre değil duruşa göre benzetiyor...[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 giremiyorum ben siteye lol[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 rocco sifredi oh yea[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Sensible, 29 Kasım 2005 22:09 tarihinde demiş ki: Bu salak şey benzeyişe göre değil duruşa göre benzetiyor... hadi len.. ole olsa biret pit cıkardı.. okadarda biret pit pozu vermiştim..[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: kingpin, 29 Kasım 2005 23:16 tarihinde demiş ki: giremiyorum ben siteye lol hrrr aynen...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Brad Pitt dedi =p Girmiyor siteye.[signature][hline]Rage Against The Machine ve Ben. Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar