Masteis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Silver pre card alacaktım ama şöyle birşey çıktı. birşey anlamadım ne yapmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Bişi iÇin Çok Riskli dior ama gerisini bilmiorum... paypal ile denemedin mi ?[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : ... Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 paypala kafam girsin ona güvenmem $5'ımı yedi bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 oha paypal en sağlam yoldur. ben şikayet eden nerdeyse hiç duymadım. senin kart da bir problem olabilir. limit le falan ilgili.[signature][hline]Ağzimı yormadan,oynatmadan konuşabildiğim yer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 evt. paypalı öneririm ben üyelikleri öLe aLıorum şimdiye kadar sorun oLmadı ...[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : ... Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 k.bakmayın paypal olayını bırısı acıklayabılırmı bana ? teşekkürler.[signature][hline]Server :Cypher Name :n0th1ng Job :Shadow Vain Nation :ORC(tabiki.) LVL :61 Clan : We Are Back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=165626[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 OHA !! direk paypal sectim ve tamam derdemez silver card işleme girdi yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Masteis, 30 Aralık 2005 17:10 tarihinde demiş ki: OHA !! direk paypal sectim ve tamam derdemez silver card işleme girdi yuh Bende onu anLatmaya Çalıordum... Yapabildiğine sevindim[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : ... Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Hayda??? HP scrollar ve Trina artık satılamıyorm mu? ne güzen önceden satıyordum simdi koyamıyorum merchanta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Masteis, 30 Aralık 2005 17:15 tarihinde demiş ki: Hayda??? HP scrollar ve Trina artık satılamıyorm mu? ne güzen önceden satıyordum simdi koyamıyorum merchanta? sen kac zamandir oynamiyordun bu oyunu ya? :) 24 saat beklemen lazim. sonra koyabilirsin.[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ne yalan söyliyim :D 5-6 ay oluyor valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 paypaldan sorun yasamadım anında pre gelio[signature][hline]Yerin kulağı wardır derler, benimde kulağım war ben şimdi yermiyim? Yememmmm. Yaşın çift haneli olunca gel konuşalım :P i loav yu muckiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar