THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 evet arkadaslar takiminiz yoksa eger buraya adinizi yaziniz elbet bir takim cikacak kadar insan olur biraz antreman yaparsiniz ve katilirsiniz. yalniz hangi turnuva icin oldugunuda yazin lutfen.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 18 Kasım 2005 19:51 tarihinde değiştirilmiştir]
LethE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 wintermaul ve dota.. agresif olamyan eylencek bi takım arıyorum..[signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla. Dark Throne http://www.londinivm.com]
Erawe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Katılmak İsterim Waxxideki Nick aynı Erawe tanıyan tanır... Normal'de Clan CooL'dayımda bizimkilerin haberi yok herhalde... Wanted Clan :)
dioX Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: THARKAS, 18 Kasım 2005 19:49 tarihinde demiş ki: evet arkadaslar takiminiz yoksa eger buraya adinizi yaziniz elbet bir takim cikacak kadar insan olur biraz antreman yaparsiniz ve katilirsiniz. yalniz hangi turnuva icin oldugunuda yazin lutfen. Benim waxxi de nick Reksa Maul ve Dota için bi clan arıyorum[signature][hline]®Lancelion'un arkadaşıyım fake diil
geffen Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 paticik'in official clanı g3nk var mesela.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 hmm yalnis anlasilma olmasin burda bir clan kurmayacaz burda turnuvaya katilmak isteyen ama katilacak takimi olmayan 4-5 kisiyi bir araya getirip turnuvaya alacaz. iki kisi daha cikarsa bir takim tamam oluyor.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Syn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Beni kimse almıo Tharkas abi :([signature][hline][b]Fellichita 182[b]
Private Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Takım aramadım ve g3nk'in manevi üyesi olsamda :P eğer böyle birşey varsa katılabilirim.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 nee zaman benimde takımım yok :)[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Arloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Dota[signature][hline]Arloth "You shall burn in flames"... Waiting for Dark & Light and Dungeons & Dragons Online -What is done , can not be undone- -I come from the depths-
Arloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: THARKAS, 22 Kasım 2005 17:44 tarihinde demiş ki: hmm yalnis anlasilma olmasin burda bir clan kurmayacaz burda turnuvaya katilmak isteyen ama katilacak takimi olmayan 4-5 kisiyi bir araya getirip turnuvaya alacaz. iki kisi daha cikarsa bir takim tamam oluyor. Beni o takıma eklersen sevinirim :), birde bu arkadaşların nickleri vs.. takımın adı nedir?daha ayrıntılı bilgi lütfen...[signature][hline]Arloth "You shall burn in flames"... Waiting for Dark & Light and Dungeons & Dragons Online -What is done , can not be undone- -I come from the depths-
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 burdan bir takim daha cikiyor su an genkler takim cikarmadikca turnuvaya baslayamiyoruz onlar cikarinca burdaaki takimina ekleyecem listeye sende o takimdasin iste arloth[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ben nerdeyim yaa yerim yok benim bu arada g3nkimde ama 5.84 se boswerin beni[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Arloth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: THARKAS, 29 Aralık 2005 20:13 tarihinde demiş ki: burdan bir takim daha cikiyor su an genkler takim cikarmadikca turnuvaya baslayamiyoruz onlar cikarinca burdaaki takimina ekleyecem listeye sende o takimdasin iste arloth Bilgi için teşekkürler...[signature][hline]Arloth "You shall burn in flames"... Waiting for Dark & Light and Dungeons & Dragons Online -What is done , can not be undone- -I come from the depths-
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 dota vb,vs..ne oyun olsa oynarım abi :p,varsa oluşturulacak bir grup..[signature][hline]Önce bi acıdı,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-
Hareign Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 bende katılabılrım waxxi de nickim selamless
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 bende katılabilirim waxxi nikim aynı
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 katılabilirim waxxi nick aradhell ö.m
Sawer Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Bende bir takımla turnuvaya girmek isterim nick:Sawer ii oynarım ,daha cok takım oynunu severım benı takımına almak ısteyen varsa waxxiden p.m atın.
cenx Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ben battle nette oynuyorum ama waxxiyede gelirim turnuva olucaksa. sorun deil. benide listeye eklerseniz sevinirim.
Öne çıkan mesajlar