Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

guest pass key

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar benım wow cd min icinde auth key olmadıgından guest pass key ıle gırıcem bı 10 gun auth. gelesıe kadar.sımdı sorunum su lanet olasıca guest pass key de calısmıo :( bana guest pass key verebılecek bırısı varmı cok rica etsem bugun acil lazım yoksa ölücem
Mesaj tarihi:
oyunu nerden aldın ki kutunun içinden cdkey çıkmadı? 3.cd nin arkasında yazdığı söyleniyor o cdkeyin iyice bir bak kutudan çıkmaması gibi birşey söz konusu değil.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Mesaj tarihi:
Eğer bir varsa bir guest pass keyde bana gönderebilirmisiniz oyunu almak istiyorum fakat eve onlineda hayalkırıklığına uğradım bundada olmasını istemiyorum. Şimdiden Teşekkurler![signature][hline]Her zaman dogruyu soyleyin, ne dediginizi hatirlamak zorunda kalmazsiniz!
Mark Twain
Söylediklerimin iki anlamı varsa ve biri sizi kızdırıyorsa mutlaka diğerini söylemeye çalışıyorumdur!
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
sendit den siparişim gelene kadar oynayabilmem için bana guest acc vermek isteyen var mı ?

bir tanede arkadaşım için verebilirseniz daha bir mutlu olurum.
Ayrıca eğer isterseniz kendim paketim gelince içindeki guest acc i geri verebilirim =)[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki:
Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar...

Haydi kafalar Telekoma[/b]

• Yeni Oluştur...