CythraulAkhera Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 arkadaslar benım wow cd min icinde auth key olmadıgından guest pass key ıle gırıcem bı 10 gun auth. gelesıe kadar.sımdı sorunum su lanet olasıca guest pass key de calısmıo :( bana guest pass key verebılecek bırısı varmı cok rica etsem bugun acil lazım yoksa ölücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EMRRAVRAVRAV Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 walla benim de kullandigim yok al senin olsun :D sana pm atiorm keyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 saol tesekkurler gerek kalmadı kıtlenebılır[signature][hline]Anarchy In The School ♦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 oyunu nerden aldın ki kutunun içinden cdkey çıkmadı? 3.cd nin arkasında yazdığı söyleniyor o cdkeyin iyice bir bak kutudan çıkmaması gibi birşey söz konusu değil.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Eğer bir varsa bir guest pass keyde bana gönderebilirmisiniz oyunu almak istiyorum fakat eve onlineda hayalkırıklığına uğradım bundada olmasını istemiyorum. Şimdiden Teşekkurler![signature][hline]Her zaman dogruyu soyleyin, ne dediginizi hatirlamak zorunda kalmazsiniz! Mark Twain Söylediklerimin iki anlamı varsa ve biri sizi kızdırıyorsa mutlaka diğerini söylemeye çalışıyorumdur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 sendit den siparişim gelene kadar oynayabilmem için bana guest acc vermek isteyen var mı ? bir tanede arkadaşım için verebilirseniz daha bir mutlu olurum. Ayrıca eğer isterseniz kendim paketim gelince içindeki guest acc i geri verebilirim =)[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar