Phyx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Ekran kartım radeon 7000 karakter ve intance a girdiğimde hiç bi sorun yok sadece dışardeyken toprak çim falan saçma sapan.. Nedendir acep?[signature][hline]Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha tharla streea dal lil alust... Defias Brotherhood lvl 3* Night Elf Rogue Guild: Bregan D'ærthe
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 phyx, ilk defa mı oluor, yoksa paso böle mi? ekran kartın iyi, ram'de 1gb veya üstü ise, getir bütün ayaları sona, ben öle yapıom hiç bi sorun yok. bazen blizzden kaynaklanan bişiler oluo ya sanırım, böle yerlerde saçma sapan şekiller çıkıo, allakhazamda geöen hafta bi foto koymuşlardı zaten sw'deki yeni dance pist'i diye, sw bankta yerlerde abuk subuk renkli şekiller çıkmış onu gösteriolardı. ancak server problemi deil, 3 arkadaş tanarisdeydik, onlarınki düzgün dü benimki bozuktu. çıkıp girince düzeldi[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild) 60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY...
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 eger sorun zannettigim sorun ise, yani agac tepeleri ya da yer deki kaplamalar bir anda uzayip goge falan cikiyorsa, ya da arada yer kaplamalarindan bir ikisi kayboluyorsa, ya da ufka bakarken binek ustunde giderken birden kaplamalar uzuyorsa falan onun sebebi ati catalyst surucu versiyonun. en azindan bende sorun oydu. surucuyu update sorunu cozebilir, cozmezse anakartinin suruculerini de bir guncelle ureticiden, ozellikle nforce suruculeri-catalyst suruculeri birbirini sevmeyebiliyor, gene cozmezse kartin calistigi sicakliga bir dikkat et, kasanin yan kapagini bir ac gene yapiyormu bak.
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Aynı şey benim notebookda da var ss koymayı bulabilirsem göndericem bi iki tane :)[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Punkcu - Undead Rogue = Guild Hajnal http://www.guildhajnal.com
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 [signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Punkcu - Undead Rogue = Guild Hajnal http://www.guildhajnal.com
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: dEaThMooN, 28 Aralık 2005 13:25 tarihinde demiş ki: Bakin bu mesela dışarda çekilmiş bi foto. Bi de alttakine bakın bi sorun yokmuş gibi...[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Punkcu - Undead Rogue = Guild Hajnal http://www.guildhajnal.com
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ekran kartı sürücünü değiştir eski veya daha yeni bir sürücü yükle[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b]
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bende de şu yılbaşı nedeniyle eklenen (ne olduğunu bilmiorum çunku goremıorum) ufak ebidik şeyler mavi beyaz küp halinde gözüküyo allasen nedir onlar :D ? millet polymorph edio onlara galiba Not: P4 3ghz 512 ddr ekran kartı G force fx 5200 (kafama ediyim :( )
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: Lopeth, 28 Aralık 2005 13:27 tarihinde demiş ki: ekran kartı sürücünü değiştir eski veya daha yeni bir sürücü yükle valla 2003 diyo ya daha eskisi bilmiyorum da... [signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Punkcu - Undead Rogue = Guild Hajnal http://www.guildhajnal.com [Bu mesaj dEaThMooN tarafından 28 Aralık 2005 13:32 tarihinde değiştirilmiştir]
DasDa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Bendede böyle bi problem olmustu, nvidia denetatoru güncellemiştim düzelmişti. Seninde driverında updatee veya farklı bi versiona gitmen gerekiyor olabilir. iyi şanslar =)[signature][hline]Godon Onerous #Paladin www.GO-tr.org
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: dEaThMooN, 28 Aralık 2005 13:30 tarihinde demiş ki: said: Lopeth, 28 Aralık 2005 13:27 tarihinde demiş ki: ekran kartı sürücünü değiştir eski veya daha yeni bir sürücü yükle valla 2003 diyo ya daha eskisi bilmiyorum da... heh benimkide aynen seninki gibi... nası güncelleyebilirim sürücü mü ben şindi??..[signature][hline]Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha tharla streea dal lil alust... Defias Brotherhood lvl 3* Night Elf Rogue Guild: Bregan D'ærthe
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 up[signature][hline]Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha tharla streea dal lil alust... Defias Brotherhood lvl 3* Night Elf Rogue Guild: Bregan D'ærthe
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 biz de de bi ara gokyuzu sapitmisti ekran kartina yeni driver indirdik uptade edince duzeldi[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 benim ekran kartı "radeon 7000 family" nası güncelleyebilirm yardım plz[signature][hline]Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha tharla streea dal lil alust... Defias Brotherhood lvl 3* Night Elf Rogue Guild: Bregan D'ærthe
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ekran kartını değiştir bence. yetmemeye balamış olabilir. bide ilk defamı oluyor yoksa pasomu böleydi...[signature][hline]www.otostopcu.org
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 http://www.ati.com/ a gidiyorsun. ordan drivers and softwares menusunden isletim sistemine uygun olani seciyorsun. radeon u sec ardindan ve broadband olan paketi indir, 32 mb civari bir sey olacak. en son ati surucunu boylece almis olacaksin.
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ya büyük insanlarsınız.. yardımlarınız için çok teşekkür ederim sonunda düzeldi ve cidden wow oynadığımın farkına varmaya başladım...saolun.. :)[signature][hline]Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha tharla streea dal lil alust... Defias Brotherhood lvl 3* Night Elf Rogue Guild: Bregan D'ærthe
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Bendede eskiden oluyordu cogu oyunda suruculeri yukleyince sorun düzeldi :) cok sinir bozucu bi olay[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki: pardon sen nerenle karıştırıodun?
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Benim laptopta vardi ayni ekran kartiyla o olay. Bi driver yükledim overclock tarzi bisi ediyodu ama bilgisayarin icine ediyo direk hatalar matalar sürekli.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki: Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok
Öne çıkan mesajlar