MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 piyasa sux[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 sux[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 televizyon makinesinde çıktı bunlar, fena değildi fakat bu şarkıları baydı biraz.[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 pi-ya-sa is-te-mez !!!1111birbir bitti ..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 piki :([signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 yane ben istemem sen istersen sana neden karisaim ? beyin yikayiciyami benziorum =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 seksendört'ü çok fazla sağdan soldan duyduğum için netten buldum, indirdim ve dinledim. "bu grup kime benzer?" derseniz "duman" diyebilirim. rock pek diyemeyiz. çünkü her overdrive gitarlarla,dum tak dum tak davullar olduğunda üzgünüz ki rock olmuyor. arada bir tür olarak kabul edebiliriz. gruba müzikal açıdan vasatın üstü buluyorum kendi şahsi görüşüme göre.. türk insanın özünde olan arabesk kültürünüde müziklerine katarak güzel bir popülerite kazandılar. bu kötü birşey mi peki? kişiye göre değişir diye düşünüyorum. "peki sevdin mi?" diye sorarsanız. "teşekkür ederim benim tarzım değil, dinleyeni çok, daha daha çok para kazansınlar -amaç oysa ona hizmet etmek gerekir-" derim.[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* [Bu mesaj arian tarafından 27 Aralık 2005 11:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Krusty, 27 Aralık 2005 08:50 tarihinde demiş ki: televizyon makinesinde çıktı bunlar, fena değildi fakat bu şarkıları baydı biraz. o da piyasa.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Albümleri piyasaya çıkmamışken hoşuma gidiyordu, arada bir dinliyordum. Ama sonra işin cıvığı çıktı.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: arian, 27 Aralık 2005 11:09 tarihinde demiş ki: seksendört'ü çok fazla sağdan soldan duyduğum için netten buldum, indirdim ve dinledim. "bu grup kime benzer?" derseniz "duman" diyebilirim. rock pek diyemeyiz. çünkü her overdrive gitarlarla,dum tak dum tak davullar olduğunda üzgünüz ki rock olmuyor. arada bir tür olarak kabul edebiliriz. Hele şükür biri soruma cevap verdi, sağolasın.[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 mor ve otesi 2 gzl deil[signature][hline]köpekbalığına "kışt" diyen alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 kotu değil sarkı,grup hakkında bi bilgim yok[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: hellspe, 27 Aralık 2005 14:05 tarihinde demiş ki: mor ve otesi 2 gzl deil alakası yok.[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Bu şarkıya nasıl Rock şarkısı derler. Düpedüz Aranesk, sadece elektro ve bateri kullanılmış hali. Rock müziğe hakaret yahu. Şarkı çok kötü değil ayrıca Mor ve Ötesi gibi iyi ve önceden de 3-4 tane albümü olan güzide bir grubumuz gibi değil. Yanına bile yaklaşamaz.[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum. "Senin baban Superman oldu" In Rock We Trust K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Spidee, 27 Aralık 2005 13:37 tarihinde demiş ki: Hele şükür biri soruma cevap verdi, sağolasın. rica ederim ;)[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 baydı artık ilk çıktığında bir gizemi vardı hemde tek bir şarkıyla ama şimdi herkes tarafından bilinio ıyyyyyyy oldum artık[signature][hline]önce halk,sonra taht... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 abi topic'in ilk sayfasını okudum da iğrendim ya.irc chat gibi. "süper" "ewt ya süper" "bence iğrenç" "nası beğenmessiniz yaa" ..... .... . . . . . gibi saçma salak bi "zevk ve renk" tartışması.tamam sana güzel bana değil.açma "şu şarkı güzel" diye başlık.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 yeter artık ya yalama oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_gkc_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Hakiki_Portnoy, 29 Aralık 2005 21:02 tarihinde demiş ki: abi topic'in ilk sayfasını okudum da iğrendim ya.irc chat gibi. "süper" "ewt ya süper" "bence iğrenç" "nası beğenmessiniz yaa" ..... .... . . . . . gibi saçma salak bi "zevk ve renk" tartışması.tamam sana güzel bana değil.açma "şu şarkı güzel" diye başlık. pşş bana bulaşma..[signature][hline]gkc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 püüüffff[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metaL_baby Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 sarkı güüseL ama affet die bi parcaa war o daa güseL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAMLA Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 gusel sarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 aman bre güzelse güzel kötüyse kötü tartışma niye?[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caucasus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 kim ne derse desin çok kral şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_gkc_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: caucasus, 30 Aralık 2005 14:42 tarihinde demiş ki: kim ne derse desin çok kral şarkı [signature][hline]gkc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar