Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

seksendört-ölürüm hasretinle

_gkc_

Öne çıkan mesajlar

seksendört'ü çok fazla sağdan soldan duyduğum için netten buldum, indirdim ve dinledim. "bu grup kime benzer?" derseniz "duman" diyebilirim. rock pek diyemeyiz. çünkü her overdrive gitarlarla,dum tak dum tak davullar olduğunda üzgünüz ki rock olmuyor. arada bir tür olarak kabul edebiliriz.

gruba müzikal açıdan vasatın üstü buluyorum kendi şahsi görüşüme göre.. türk insanın özünde olan arabesk kültürünüde müziklerine katarak güzel bir popülerite kazandılar. bu kötü birşey mi peki? kişiye göre değişir diye düşünüyorum.

"peki sevdin mi?" diye sorarsanız. "teşekkür ederim benim tarzım değil, dinleyeni çok, daha daha çok para kazansınlar -amaç oysa ona hizmet etmek gerekir-" derim.[signature][hline]Arian Elwing
!?Papyrus!*

[Bu mesaj arian tarafından 27 Aralık 2005 11:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arian, 27 Aralık 2005 11:09 tarihinde demiş ki:
seksendört'ü çok fazla sağdan soldan duyduğum için netten buldum, indirdim ve dinledim. "bu grup kime benzer?" derseniz "duman" diyebilirim. rock pek diyemeyiz. çünkü her overdrive gitarlarla,dum tak dum tak davullar olduğunda üzgünüz ki rock olmuyor. arada bir tür olarak kabul edebiliriz.

Hele şükür biri soruma cevap verdi, sağolasın.[signature][hline]Tomoe
Sosyal ağlarda paylaş

Bu şarkıya nasıl Rock şarkısı derler. Düpedüz Aranesk, sadece elektro ve bateri kullanılmış hali. Rock müziğe hakaret yahu.

Şarkı çok kötü değil ayrıca Mor ve Ötesi gibi iyi ve önceden de 3-4 tane albümü olan güzide bir grubumuz gibi değil. Yanına bile yaklaşamaz.[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum.
"Senin baban Superman oldu"
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Sosyal ağlarda paylaş

abi topic'in ilk sayfasını okudum da iğrendim ya.irc chat gibi.
"süper"
"ewt ya süper"
"bence iğrenç"
"nası beğenmessiniz yaa"
.....
....
.
.
.
.
.

gibi saçma salak bi "zevk ve renk" tartışması.tamam sana güzel bana değil.açma "şu şarkı güzel" diye başlık.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D
Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hakiki_Portnoy, 29 Aralık 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
abi topic'in ilk sayfasını okudum da iğrendim ya.irc chat gibi.
"süper"
"ewt ya süper"
"bence iğrenç"
"nası beğenmessiniz yaa"
.....
....
.
.
.
.
.

gibi saçma salak bi "zevk ve renk" tartışması.tamam sana güzel bana değil.açma "şu şarkı güzel" diye başlık.

pşş bana bulaşma..[signature][hline]gkc
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...