johnconstantine Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bir aydan sonra şifremi tekrar geri alabildim bir cok yol denedim ama sonunda aldım sorunu olanlar pm atsın nasıl alabilecegi hakkında yardımcı olmaya calısıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 [spo1=Helal ][/spo][signature][hline]S: AresC: Ins0mnlaL: 65J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Georing Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 iğrençç sinnn[signature][hline]Nick:Georing LVL:6x Clan:TakeDown Nation: ElmoRaD RaCe:Warrior SRVR:ARES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 pisliksin harbi ha[signature][hline]Ares Mage Level 62 200k+ nps Owned_By Polifonik_Osuruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 hayırlı olsun bu arada :)[signature][hline]Ares Mage Level 62 200k+ nps Owned_By Polifonik_Osuruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 anammm bu ne bea ıyykk tamda yemek yiyodum emmiyi gorunce ohh yani saol pislik bıraktım gitti :D[signature][hline]Lvl54 şimdilik Novacı istiyorummm ama priestlikde guzel Turkish_Lokum_Priest ve Vince_of_Jersey (ilk charım tank yapmak istiyorum :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 hayirli olsun Baris abi[signature][hline]§ ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 [spo1=Sry Okadar igrencmiydi][/spo][signature][hline]S: AresC: Ins0mnlaL: 65J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Georing Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 fotojenik farklı birdeneyim[signature][hline]Nick:Georing LVL:6x Clan:TakeDown Nation: ElmoRaD RaCe:Warrior SRVR:ARES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 pislik bi kop git[signature][hline]Ares Mage Level 62 200k+ nps Owned_By Polifonik_Osuruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
johnconstantine Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Marl0_on, 30 Aralık 2005 11:51 tarihinde demiş ki: hayirli olsun Baris abi saol canim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Georing Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Git bi çay koy :D[signature][hline]Nick:Georing LVL:6x Clan:TakeDown Nation: ElmoRaD RaCe:Warrior SRVR:ARES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Polithe1st, 30 Aralık 2005 11:54 tarihinde demiş ki: pislik bi kop git [spo1=Tmm :(][/spo][signature][hline]S: AresC: Ins0mnlaL: 65J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warrior18 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 sevi,ndim kardeş aldığına şifreni sana pm attım bir ilgilenirsen sevinirim lvl 61 karakterime giremiyomrum 1 aydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
johnconstantine Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 secret ve last digit credit no yu bilmiyosanız ko forumdan bi üyelik acın ben de aynı durumdaydım ko forumdan bi ğüyelik aldım ve gold premiumlu arkadasınız varsa soyleyin o alsın hemen cevap veriyolar bir cok gm var forumlarda gunde hepsine durumumu şifremi resetleyin dedim ve aynı gun resetlediler gold premiumlu bir id nin web den kol admine gonderdigi msj larda 2 gunde cevaplanıyor durumunuzu ii anlatın cok yanlıs anlamalar oluyo ingilizce kotuyse not:arkadasınızın id siyle siteden gondericeginiz msj a benim dier id in resetlenmesini istiyorum diyin yoksa arkadasınızın kini resetleyebilir yanlıslıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 30 Aralık 2005 11:47 tarihinde demiş ki: [spo1=Helal ][/spo] :D[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Sevgili John şifre problemini halletmene çok sevindim.Bol ex.ler,bol npler sana yeni yılda:)[signature][hline] Thalia El Fayed / A R E Z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: johnconstantine, 30 Aralık 2005 12:09 tarihinde demiş ki: secret ve last digit credit no yu bilmiyosanız ko forumdan bi üyelik acın ben de aynı durumdaydım ko forumdan bi ğüyelik aldım ve gold premiumlu arkadasınız varsa soyleyin o alsın hemen cevap veriyolar bir cok gm var forumlarda gunde hepsine durumumu şifremi resetleyin dedim ve aynı gun resetlediler gold premiumlu bir id nin web den kol admine gonderdigi msj larda 2 gunde cevaplanıyor durumunuzu ii anlatın cok yanlıs anlamalar oluyo ingilizce kotuyse not:arkadasınızın id siyle siteden gondericeginiz msj a benim dier id in resetlenmesini istiyorum diyin yoksa arkadasınızın kini resetleyebilir yanlıslıkla Sağol açıklaman için , inşallah herkez kavuşur şifresine er yada geç.[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infi_p Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 harbıden pislik adamsın kımbupis:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 welcome back[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermac_tr Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 selling mage ermac_tr and +8 items Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claopatra Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Hayırlı olsun hosgeldin John [spo1=Ermac]http://forum.paticik.com/view.php?id=143476[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermac_tr Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 lol n00b :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Johnnn heryerde seni ariyorum :( Benimde sifrem yok ayrica senle baska bir isimde var bul beni plssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermac_tr Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 jadereal şifreni alamıyorsan sana nasıl alacagını ögretebilirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar