nocom Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 arkadaşlar itemim düpe wipeden geçti ve silinmedi (o meşhur düpe-wipe :P). aradan 15-20 sonra silindi dumur oldum. 3 sonra item geri geldi. şimdi bu item legal mi değil mi anlamadım. yardım ederseniz sevinirim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Legaldir. En son silinen itemlar geri geldi , cunku o database hatasi idi. Dupe wipe degildi.[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Kutudan Baban cıksa legal die kanmıcan :D[signature][hline]Bir Zamanlar Gururlu Bir Rogue Vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 içimi rahatlattın saol :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 falla bizim df den dusen opal ring her ne kadar degerli olmasada silindi.[signature][hline]§ ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 işte heran herşey olabiilir. ben cz de boss eventte df den diamond ring cıkmıstı. 1 ay kullandım sonra fullmooona sattım. arkadasla geçen konsutugumuzda ona sattıgım diamond ringin silindiğini söylediğinde oha falan oldum yane :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar