Asgard Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 arkadaslar hangi kitapları onerirsiniz(öss hafta iciyim).Cok kolay olmasın ama zorda olmasın:) tesekkürler[signature][hline]Sabrina-Todesengel-Asgard rp yaparken Zergling demişki: Ne giriyon lan charımla...
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Uğur'dan matematik için kolay ama gerçekten konu kavratıcı Uğurder den Şimşek Daşkafa nın Matematik kitabı derim.. Geometri için Birey yayınları...
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 himm fem iyi ama zordur diyolar sasırdım bende[signature][hline]Sabrina-Todesengel-Asgard rp yaparken Zergling demişki: Ne giriyon lan charımla... [Bu mesaj Asgard tarafından 26 Aralık 2005 19:40 tarihinde değiştirilmiştir]
turambarturin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 fem zor değil... uğurun kitaplarını da pek sevmiom ben, zaten uğur dersanesindeki rehberlikçimiz bile sallayın o kitapları dediydi[signature][hline]böhüüü
tellos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 aa birey güzel hakkaten[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ]
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 saolun arkadaslar birey alayım:)[signature][hline]Sabrina-Todesengel-Asgard rp yaparken Zergling demişki: Ne giriyon lan charımla...
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Bence Fem ile Guvender aynı sayılır amacın farklı soru tıplerını gormek ıse Fem ve Birey ya da Fen Bilimleri'nin kıtaplarını bulabılıyorsan al[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Fin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Birey alma ben geçen sene aldım hayata küstüm :P
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Matematik -> Birey, FEM, Güvender Türkçe -> FDD, Uğur. Türkçe Edb -> FDD, Uğur :)[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT
Zeytin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Bireymi ? Haha[signature][hline]retard1: pwned originated with quake retard2:no it started with warcraft nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'. otherguy:you faggots just got pwned!
Öne çıkan mesajlar