aris Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 yazdıklarınızı okuduktan sonra biz doktorlara haksızlık ettiğinizi düşünüyorum,kimse kalkıpta böyle bir seye gönüllü değil zaten;yok yol abi valla biz yapalım şu dövmeleride köşe olalııım :) ,yok öyle bir şey,olsa ben duyarıııııım :) bunlar tepeden inme olur mu olmaz mı denmeden hatta üzerinde bir iki defa bile düşünülmeden uygulamaya konulan şeyler.tamam konu sağlıkla ilgili ve şunda haklılar;bu adamlar dövmeleri çok sağlıksız ortamlarda da yapıyor_takıyor ve hepetitte aidse kadar pek çok hastalığın gizli yayıcısı durumundalar, çözümse bunu ortadan kaldırmak.laf aramızda benim lisede kara kalemim bayaaa iyiydi,bekleriiimm :))) umarım buna gerek kalmaz ama;çok dikkat edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 hönk?[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 hakkaten de hönk :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 adam doktor yane ehe bende tekb unu anladım[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 sanırım bi konun devamı acaba hangi konu esrarengiz doktor (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 doktor ama nubi :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 said: MrMedia, 23 August 2003 12:24 tarihinde demiş ki: sanırım bi konun devamı acaba hangi konu esrarengiz doktor (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti topic warya dovmeleri artık doktorlar yapacak diye o konu onuda anladım ehe[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 yavaş yavaş çözülüyor konu (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar