YuXXeL Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Bu sabah MEDMAN arkadaşımız cafeye geldi ve abi char gitti dedi,bir kez daha soğuk sular aktı başımdan o charı GM den başka hiç bir kimse alması mümkün değil,siteye girdik baktık char THE_ANT_HİLL_MOB clanında eh elbette dedik nasılsa hazır char lvl 62 163 k nps de kasılmış üzeri full shell +8 shardlar filan Türklere yedirecek değiller ya aslan gibi charı.o clandan da bu işi yapabilecek 2-iki kişi var morax ve Camaz0tZ diye birisi.Diyeceğim şu ki boşuna millet lvl kasmasın ve en önemlisi de premium alarak onları zengin ederek kendilerini daha fazla harcamasınlar.Herkes biliyor ki Knight te oynayanların %90 ı Türk bizlerin sayesinde para kazanıyolar ama hiç bir zaman için de bizim haklarımıza saygı göstermiyolar onun içindir ki KİMSE PREMİUM ÜYE OLMASIN Boykot edelim ki bazı şeyleri anlasınlar.Umarım ki herkes bu konuda sağ duyulu davranır.[signature][hline]Acımam Taqarof um :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 benim de aklıma yattı şu premium protesto işi. Resmen dayatma ya..[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Oooofffff off ooooffffffffff[signature][hline]Come let me love you, let me give my life to you, come love me again... You fill up my senses...... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Camazotz arkadaşımdır istersen sorabilirim ama insanları tanımadan suçlama yapmanı hoş karşılamadım. Camazotz bunu yapmaz ayrıca yapıcak kadar gmlerle yakında deildir.[signature][hline]Bu kadar para düktüğüm bu oyunun bana attığı kazıklar için tüm k2 networke yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bazı dolaplar dönmüyo değil houndusaf diye bi abimiz vardı lvl 63 de charı çalındı wearehistery klanında gördüm,bir daha kastı houndusaf2 jinglingden ban yedi lvl 61 de(anlamı neyse)şu an houndusaf_el nickiyle oynadığını duydum inş. bu charına bişi olmaz[signature][hline]diez lvl 61 mage lvl 62 rogue vazgeçtim satmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YuXXeL Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: _catastrope_, 28 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Camazotz arkadaşımdır istersen sorabilirim ama insanları tanımadan suçlama yapmanı hoş karşılamadım. Camazotz bunu yapmaz ayrıca yapıcak kadar gmlerle yakında deildir. Sen arkadaşını fazla tanımıyosun o zaman biz kimlerle bağlantı kuyrduğunu biliyorus.Ama illa ki de o yaptı demiyorus fakat şu bi gerçek ki MEDMAN charını gm den başkasının alması mümkün değil,arkadaşının bulunduğu clan'da bir gm acc var belli oldu orası da morax ın bıraktığını düşünüyoduk o da olabilir,fakat bi şerefsizlik dönüyor oyunda çocuk o kadar kastı o chara olacak iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 yüksel olay sadece premiumla değil scroll satın almak için çok fazla knight cash alan kişiler var onuda unutmamak lazım[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YuXXeL Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Informer, 29 Aralık 2005 09:45 tarihinde demiş ki: yüksel olay sadece premiumla değil scroll satın almak için çok fazla knight cash alan kişiler var onuda unutmamak lazım Keşke almasalar bazı arkadaşlar kendilerini fazla kaptırıyo oyuna.Lütfen sağ duyulu olun bu serverin de sonu geliyo çok fazla sürmez bunların saltanatı, zamanında Malezya serveri de bu şekilde davrandı playerlerine şimdi ise player toplamaya çalışıyorlar ,merak eden girsin baksın party kuracak player bulamazsınız valla.Kimse ne olacak 5/6 dolardan demesin onlara giden parayı hesap ederseniz baya bi sarsarız onlar ve Türklere adil davranmayı öğrenirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 yanlıs hatırlamıyosam 2 yada 3 gün öncemi ne arkadasım moradona gidip fiyatlara bakmak istemis :D sorna bi bakmıski insanlarla orclar === şöyle bi sıraya geçmişler önde de trol warior kılıgında biri :D herkes boykot yapıyodu bana anlattı öldüm gülmekten. :D[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx CLan : __DarKRoaD__ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark_mask_53 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Öncelikle geçmiş olsun premium almıcaz protesto edioz (zati hiç almadım ama :D)ı .... gm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ogun_Abi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 YuXXeL i sonuna kadar destekliyorum ![signature][hline]Ben NoFearS 62 mage 145.xxxn p Lost_pich 62 assasin 175.xxx n p Ogun_abi 62 orc warior 96.000 npServer Diez Clan:WinnesrS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Char'i giden kişi benim arkadaşlar hiç bir şekilde GM'le yada yetkili kişilerle ileti$im kurmaya çalişmadim çalişmayacağimda verecek olsalar almazlardi. Benden bir tavsiyedir bu oyuna asla para vermeyin Premium ve Knight Cash almayin derim. Tabiiki bu sizin kişisel tercihiniz insanin başina gelmeden anlamiyor.Umarim benim yaşadiğimi siz yaşamazsiniz. Herkeze iyi oyunlar.Oyundan tad çıkarmaya bakin bol bol PK yapin :)[signature][hline]Server / Diez MEDMAN 6X Shadow Vain Karus Clan : WinnerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grayback Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Benimde arkadasimin basina geldi Gm kondu charina.İnvalid password hatasi veriyor herhalde bu islerde saglam para donuyor.Bence bu turk gmlerin isidir,elin amerikalisi senin para verdigin chara el koymazlar,satan turktur gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 egemenlik kayıtsız şartsız milletindir... :-P[signature][hline]-Haaaapşuuuuu! Sorry i'm alergic to bullshit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Morax, bunu yapabilicek kadar gmlerle yakındır her türlü yetkiye sahip insanlarla yakındır çünkü bir süre gmlik yapmıştır. Aslında gmlik deil başka bişey yapmıştı ama adını unuttum :-) Şimdi konuya gelince moraxı o kadar iyi tanımıyoruma ama eğer gmle ilgiliyse aklıma moraxdan başka bir isim gelmiyor. Olay camazotzu neden ilgilendiriyor orasını hala çözemedim. Bu arada arkadaşım diye bi insanın emeklerini çalmasını hoşgörücem sanıyosanız yanılıyorsunuz. Eğer böyle birşeye camazotz gerçekten karışmışsa arkasından laf sayıcak olanların başında ben gelirim. Olayı camazotz ile konuşucam kendisi morax ile iyi arkadaştır moraxada sormasını rica edebilrim.[signature][hline]Bu kadar para düktüğüm bu oyunun bana attığı kazıklar için tüm k2 networke yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Kimseye birşey sorulmasina gerek yok Bak sen herşeyi burada açıklamişsin ... ( Bu kadar para düktüğüm bu oyunun bana attığı kazıklar için tüm k2 networke yazıklar olsun )[signature][hline]Server / Diez MEDMAN 6X Shadow Vain Karus Clan : WinnerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
In_SuN Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 premium aldığın zaman charın ban yemeyecek yada charın çalınmayacak diye bi garantiye mi alıyoruz ben mi bilmiyorum bunu??premium olmazsa bi düşünün her önüne gelen oyuna girecek bi şekilde yine senin emeğine hakaret edecek el uzatacak vs....ama premium alan ve hayatından memnun olan Türk oyuncu mu yok??abartmayınnn[signature][hline]Nick: ::MaHoNi:: Class: Shadow Knight Server : Xig. Clan:ELT LvL:6x Np:1xx k Nick: Mrs_Frenzy Class: Elemental Lord Server : Cyper Clan: KnightClub LvL:6x Np:2x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hackersin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 adamlar siz geyik yapasınız diye 20.000$ knight lisans bedeli ödemiyolar 100.000$ lık server açmıyolar 50.000lık hat almıyolar işletme bu tabi para vercen adamlar alıştırdı sizi şimdi parasını alcaklar o kadar oynadınız bakın en iyi protesto ne biliyomusunuz bırakın oyunu sizde kurtulun bizde onlarda premiyum almamayınmış gidip markete alışveriş yap sonra parasını ver me olurmu öle şey ne kadar ekmek o kadar köfte abicim saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 aferim lan ersin arada 1 mantikli cümleler kurdugunu biliyordum da o mantikli cümlelerden paragraf olusturacagini sanmiyodum =)[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wota Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 kardesım ares ın en ıyı adamı ınfomer olabılır ama ben dıez ın en ıyı adamıyım hehehehheheh....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wota Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bana ersın demeyın cunku çok gıcıktır::::::;:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: hackersin, 30 Aralık 2005 09:47 tarihinde demiş ki: adamlar siz geyik yapasınız diye 20.000$ knight lisans bedeli ödemiyolar 100.000$ lık server açmıyolar 50.000lık hat almıyolar işletme bu tabi para vercen adamlar alıştırdı sizi şimdi parasını alcaklar o kadar oynadınız bakın en iyi protesto ne biliyomusunuz bırakın oyunu sizde kurtulun bizde onlarda premiyum almamayınmış gidip markete alışveriş yap sonra parasını ver me olurmu öle şey ne kadar ekmek o kadar köfte abicim saygılar... gözlerim yaşardı ersin vallahi :Daferin ilk defa dogru bişiler yazdın :D[signature][hline]Ares Mage Level 62 200k+ nps Owned_By Polifonik_Osuruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hackersin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 :D can sen hala atlamadın mı çarşıdaki dereye hadi anam:D kır buzları hoop dereye :D patron var msn açamıyom xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hackersin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 kimin kardeşiyiz :D abim benim xD (gerçekten kardeş sanar bunlar şimdi kıskançlar :P ) said: NightHunter666, 30 Aralık 2005 10:30 tarihinde demiş ki: aferim lan ersin arada 1 mantikli cümleler kurdugunu biliyordum da o mantikli cümlelerden paragraf olusturacagini sanmiyodum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 <3[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar