deathcore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 [spo1=mother fu***][/spo] [spo2=cok pis uçarım][/spo] [spo4=wadaaaaa][/spo] diğerlerini taradıkdan sonra koyarım daha 1 ton war 1de paticikden skateboard kullanan , yapan arkadaslarda resimlerini koyarlarsa sevinirim birde ne marka skateleriniz war bende foundationdan aldıgım yeni (alttaki)bu kaykay 1de yukardaki resimde gordugunuz war buda eskisi[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before![Bu mesaj deathcore tarafından 23 Aralık 2005 12:54 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj deathcore tarafından 23 Aralık 2005 12:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 pek atletik vucudun var maşallah:)[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 güzel fotolarda Bu boxeri pantolonun üstüne çıkartmak moda sanırım.[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bu resimler gecen seneye ait 4 sene once basladım kütahyadayken koca sehirde 2 kisi kaykay binerdik insanlar cins cins bakardı hatta yaslı dedenin biri bigün peze**ler diye yolda bağırmıştı . eheh bayagı bir yerim kırıldı zamanında ama simdi iyiyiz .[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 boxer sux kendilinden yukarı cıkıyor pantolon dusunce :P[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 yokmu baska kaykay binen ? ne kadar kötü birsey ya koca patide tek ben bi kullanıyom omg wtf [signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! [Bu mesaj deathcore tarafından 23 Aralık 2005 13:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ben tornete biniyorum gel binelim :)[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 donun guzelmis[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Aykan, 23 Aralık 2005 13:17 tarihinde demiş ki: ben tornete biniyorum gel binelim :) ehüheü lol Aykan valla ne günlerdi çocukken bizde binerdik çok zevkli olurdu böyle sürekli düşer kafamızı gözümüzü yarardık. Sanırım sırf o günlerden bizde bi davranış bozukluğu oldu :)[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 eskiden çok kaykaya binerdim ben,fotolarda var uçarken falan benimde bide madafaka kakasaka diye bağırırken.koyarım bi ara.markası mercedes benimkinin.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 oda iyi ya :D Akerfeldt 1de senin title ında punkstar 1. cis yazmıyormuydu bana oyle geldi lol[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 pardon ya o aktiftablet (punstar1.)[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 goremaster yazıyodu onceden,kılabır olunca geri aldılar =P[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ehehe ulan harbiden kaykay kullanan kimse yok ya la ben istanbulda olcam o ramplarda abooow binmemek elde degil[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ehehe senin yaşlarında bende binerdim ama benim okadar cix kaykayım olmadı :D Artık buyuduk kaykay tek ayağıma sığmaz nasıl binecemki :D Edit:Acaba İsteğe bağlı kaykay yapıyorlarmı :D [signature][hline]Tanrıdan Diledim Bu Kadır Bu Kadar Dilek Bana Kısmet Değil Dızınde Yatmak Aman Aman Dızınde Yatıpta Yuzune Bakmak Aman Aman Gel aman aman yanıma kıyma bu yazık canıma Bir kara kaşın bir kara gözün eriğiyor halına... Piskopatım Uleeee Tırşık Tırşık [Bu mesaj Korku tarafından 23 Aralık 2005 13:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Razu, 23 Aralık 2005 13:19 tarihinde demiş ki: donun guzelmis öldüm...[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki: OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hahaha :D büyük deyince aklıam babam geldiya babam da bir gün parka geldi boyle sporları felancekmıs gelmıs; - baba napıyon burda -ya korhan bir deniyeyim ben de -baba gid düsersin ya rezil olcam bak -la olm birsey olmaz biz kücükken kızaga binerdik biliyom ben -baba ne kızagıya wtf ? -*!baba kaykaya biner ve düşer * -demedimmi ben size max 3 sn[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 kaykaya binmek ne demek? Kayarsın benim bildiğim.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 BEN Bİ TONY HAWK I BİLİRİM,,GERİSİNİ TANIMAM -über skateborad magazine 1998[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 @Muhallebi binme modu da war ya 1 günbende tony hawk abi gibi olcam tamammı ![signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! [Bu mesaj deathcore tarafından 23 Aralık 2005 14:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ktnxbye[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 donunu topla once ne ole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 [spo1=benimki][/spo][signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love..Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem[Bu mesaj Mayhem tarafından 23 Aralık 2005 15:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 kullanıcam bende ehliyet yok kaykay için. tırsıom.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 zero'lar iyidir tekerleğini upgrade yapman lagzım cok dayanıksız tekerlekleri var bizim arkınki 3 gunde yarıldı bu arada seninki 2 yıllık felan :D boyle cizik mizik gorunce ilk kaykaylarım aklıma geldi :lol:[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar