Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türk rocl müzigi iyice yayiliyor

duende

Öne çıkan mesajlar

bugün babanemin tvsinde kanal ayarliyordum s1k s1k kral tvye rastladim ne güzeldirki ne zaman rastlasam gitarli mitarli adamlar cikiyolar hizla gectigim için kimdir nedir bakamiyorum ama her seferinde bi rock grubu görüyodum hatta bir ara demir demirkanin yeni klibi bile çaldi(zaferlerim) iyi biseymi
kötü biseymi kisiye göre degisir ama cok satip para kazanmak isteyen rock gruplari için iyidir tabi...[signature][hline]bunun kadar güzel imzalar istiyorsaniz...
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de yani en azından bi program yapsınlar rock için. Yani o sanatçı olduğunu sanan şebekler ve türkücüler arasında bi anda bişeyler yapmaya çalışan taze bi rock grubu görünce içim acıyo. Ver Dream TV'ye dönsün. NR1 de kurtarır mesela..

Neyse işallah daha da güzel rock grupları çıkar. Ve evet blues rock grubu çıkmalı. Çıkmazsa ben çıkartırım 6 sene sonra Led Zeppelin tarzında bi albüm. Ama satmaz o ayrı :)[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum.
"Senin baban Superman oldu"
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Sosyal ağlarda paylaş

rock in ismi populer oldu
ama bunun dezavantajlari da var
dandik dundik gruplarda bu furyada album yapmaya basladilar gozu donen plak yapimcilari yuzunden
bu da seviyeyi asagiya cekiyor

elinde gitar olan her grup rock yapiyor demek degildir arkadaslar
kral tv nin zamaninda en iyi rock grubu odulunu ayna ya verdigini unutmamak lazim[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nileppezdel, 28 Aralık 2005 23:56 tarihinde demiş ki:
Neyse işallah daha da güzel rock grupları çıkar. Ve evet blues rock grubu çıkmalı. Çıkmazsa ben çıkartırım 6 sene sonra Led Zeppelin tarzında bi albüm. Ama satmaz o ayrı :)

o 1-2 seneye kadar cikicak hatta gitaristleri hellspenin bateristleride benim bateristimin hocasi...[signature][hline]bunun kadar güzel imzalar istiyorsaniz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BulletRide, 28 Aralık 2005 23:48 tarihinde demiş ki:
Bırak para kazanan rock gurupları olsun ya..Sonuçta popüler olan tarz götürecek parayı..

rock ın felsefesi burda bitio işte:dparayı kazanınca bozuluolar inan bana.bırak kazanmasınlar:D[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
duende, 29 Aralık 2005 18:51 tarihinde demiş ki:
said:
nileppezdel, 28 Aralık 2005 23:56 tarihinde demiş ki:
Neyse işallah daha da güzel rock grupları çıkar. Ve evet blues rock grubu çıkmalı. Çıkmazsa ben çıkartırım 6 sene sonra Led Zeppelin tarzında bi albüm. Ama satmaz o ayrı :)

o 1-2 seneye kadar cikicak hatta gitaristleri hellspenin bateristleride benim bateristimin hocasi...

Çıkarsa dinleriz artık :)[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum.
"Senin baban Superman oldu"
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Sosyal ağlarda paylaş

hem iyi hem kötü...böle rock gruplarının çoğalması güzel,ama çoğalan grupların çoğu müzik şirketlerinin rock müziğin yülselmede gördükleri için şirketlerin yarattığı gruplar...bu yönden kötü..[signature][hline]We are screaming for vengeance
The world is a manacled place
Screaming, screaming for vengeance
The world is defiled in disgrace

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...