duende Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bugün babanemin tvsinde kanal ayarliyordum s1k s1k kral tvye rastladim ne güzeldirki ne zaman rastlasam gitarli mitarli adamlar cikiyolar hizla gectigim için kimdir nedir bakamiyorum ama her seferinde bi rock grubu görüyodum hatta bir ara demir demirkanin yeni klibi bile çaldi(zaferlerim) iyi biseymi kötü biseymi kisiye göre degisir ama cok satip para kazanmak isteyen rock gruplari için iyidir tabi...[signature][hline]bunun kadar güzel imzalar istiyorsaniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bu aralar rock gruplar prim vermeye basladı ve produkturlern ilgisini cekti yani su anda turk rock muzigi populer turkyede ve para nerdeyse oraya hesabı daha cok rock grubu cıkcak bu furya ise 1-2 içnde biter die tahmin ediorm[signature][hline]köpekbalığına "kışt" diyen alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 rock dedigin blues etkileşimlidir o olayı yapamıyorlar bir türlü saçma sapan kırma müziklere de rock deniyor sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bu arada demir demirkan a laf yok çok iyi bir müzisyendir. o klip yeni fln da deil. sonra demirdemirkan taviz vermez ayrıca o albümün pek tutulduğunu sanmıyorum ama kaliteli bi albüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Bırak para kazanan rock gurupları olsun ya..Sonuçta popüler olan tarz götürecek parayı..[signature][hline]D'akmor so 80's Haklıyım tabi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 O değil de Kral TV gibi bi kanala klip veren grup Rock grubu olabilir mi ya??? :hmm:[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum. "Senin baban Superman oldu" In Rock We Trust K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 neden olmasın ki? türkçe populer müzik çalıyor kral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 İyi de yani en azından bi program yapsınlar rock için. Yani o sanatçı olduğunu sanan şebekler ve türkücüler arasında bi anda bişeyler yapmaya çalışan taze bi rock grubu görünce içim acıyo. Ver Dream TV'ye dönsün. NR1 de kurtarır mesela.. Neyse işallah daha da güzel rock grupları çıkar. Ve evet blues rock grubu çıkmalı. Çıkmazsa ben çıkartırım 6 sene sonra Led Zeppelin tarzında bi albüm. Ama satmaz o ayrı :)[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum. "Senin baban Superman oldu" In Rock We Trust K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: Slider, 28 Aralık 2005 23:54 tarihinde demiş ki: neden olmasın ki? türkçe populer müzik çalıyor kral. rock ile populer müziğin ne alakası var yaw.[signature][hline]Yerde Cenx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 gerçek rock değil onlar. o bakımdan..[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 rock in ismi populer oldu ama bunun dezavantajlari da var dandik dundik gruplarda bu furyada album yapmaya basladilar gozu donen plak yapimcilari yuzunden bu da seviyeyi asagiya cekiyor elinde gitar olan her grup rock yapiyor demek degildir arkadaslar kral tv nin zamaninda en iyi rock grubu odulunu ayna ya verdigini unutmamak lazim[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAMLA Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 SEBNEM FERAH BIR NUMARA:-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: nileppezdel, 28 Aralık 2005 23:56 tarihinde demiş ki: Neyse işallah daha da güzel rock grupları çıkar. Ve evet blues rock grubu çıkmalı. Çıkmazsa ben çıkartırım 6 sene sonra Led Zeppelin tarzında bi albüm. Ama satmaz o ayrı :) o 1-2 seneye kadar cikicak hatta gitaristleri hellspenin bateristleride benim bateristimin hocasi...[signature][hline]bunun kadar güzel imzalar istiyorsaniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: BulletRide, 28 Aralık 2005 23:48 tarihinde demiş ki: Bırak para kazanan rock gurupları olsun ya..Sonuçta popüler olan tarz götürecek parayı.. rock ın felsefesi burda bitio işte:dparayı kazanınca bozuluolar inan bana.bırak kazanmasınlar:D[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 zor yanlız bir rolling stones bir led zeppelin gibi ayarlayabilmek tam o rock n roll havasını. ruh ister ciddi bi biçimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: duende, 29 Aralık 2005 18:51 tarihinde demiş ki: said: nileppezdel, 28 Aralık 2005 23:56 tarihinde demiş ki: Neyse işallah daha da güzel rock grupları çıkar. Ve evet blues rock grubu çıkmalı. Çıkmazsa ben çıkartırım 6 sene sonra Led Zeppelin tarzında bi albüm. Ama satmaz o ayrı :) o 1-2 seneye kadar cikicak hatta gitaristleri hellspenin bateristleride benim bateristimin hocasi... Çıkarsa dinleriz artık :)[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum. "Senin baban Superman oldu" In Rock We Trust K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 karbon kopya bişey yapmasınlar da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agrian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 hem iyi hem kötü...böle rock gruplarının çoğalması güzel,ama çoğalan grupların çoğu müzik şirketlerinin rock müziğin yülselmede gördükleri için şirketlerin yarattığı gruplar...bu yönden kötü..[signature][hline]We are screaming for vengeance The world is a manacled place Screaming, screaming for vengeance The world is defiled in disgrace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 yeni yeni görülmeye başlayan türk rock grupları da fena değiller. rock için herşey yolunda gidiyor bana göre keşke kurban da dağılmamış olsaydı.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar