Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dabbe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fragmanı yoktu da teaserı vardı bunun pek bısey anlamadım teaserdan ama güzel bi konusu var gibi.
saçmalıkları sadece hollywood yapmıycak dimi ;)[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx
(gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak )

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar film 9 şubatta giriyor vizyona..

Yanlız filmde bir çok cinli sahne var açıkcası baya bi iz bırakabilir insan üzerinde.. sabırsızlıkla bekliyoruz..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Mesaj tarihi:
inanilmaz salak bi trailerini gosteriyolardi sinemalarda , bi kiz yuruyo masum masum filan sonra BOOOOOOOOOOOOO diye aptal bi korkutma sahnesi.

sorada hasan karacadag's DABBE

harbı cok basarısız[signature][hline]4 8 15 16 23 42
Mesaj tarihi:
bende aktülel de okumuştum yonetmenin görüşlerini farklı bir film[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ]
Mesaj tarihi:
teaserı basitti yeni fragmanı cıktı sitesinden indirip izleyin,fragmandan tek hosuma gitmeyen oyunculuk biraz basit gibi ama efektler iyi görünüyordu bakalım gelsin gidip sinemada görmek lazım[signature][hline]Bla bla bla...
Mesaj tarihi:
Rezalet bir fragman bence. Amatör kamerayla çekmiş sanki filmi. Efektler korkulacak değil gülünecek düzeyde. Beğenmedim, gitmem, evde de izlemem.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Mesaj tarihi:
adamın görüşlerini farklı buldum ama kaan girgin'in yapımcılığındaki bir filmle, hangi bütçe ve efektle başarılı olabilir bilmiyorum :)

fragmanları vs de başarısızsa muhtemelen bu amatörlük yüzündendir.[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
  • Yeni Oluştur...