Azure_Knight Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Dabbe 9 Aralık'ta sinemalarda kimsenin haberi yok gibi yazın bir röpörtajını görmüştüm ilgimi çekmişti güzel bir film olacak gibi ayrıntılı bilgi için linke tıklayın.[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 fragmanı yoktu da teaserı vardı bunun pek bısey anlamadım teaserdan ama güzel bi konusu var gibi. saçmalıkları sadece hollywood yapmıycak dimi ;)[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Arkadaşlar film 9 şubatta giriyor vizyona.. Yanlız filmde bir çok cinli sahne var açıkcası baya bi iz bırakabilir insan üzerinde.. sabırsızlıkla bekliyoruz..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 inanilmaz salak bi trailerini gosteriyolardi sinemalarda , bi kiz yuruyo masum masum filan sonra BOOOOOOOOOOOOO diye aptal bi korkutma sahnesi. sorada hasan karacadag's DABBE harbı cok basarısız[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bende aktülel de okumuştum yonetmenin görüşlerini farklı bir film[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 teaserı basitti yeni fragmanı cıktı sitesinden indirip izleyin,fragmandan tek hosuma gitmeyen oyunculuk biraz basit gibi ama efektler iyi görünüyordu bakalım gelsin gidip sinemada görmek lazım[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Rezalet bir fragman bence. Amatör kamerayla çekmiş sanki filmi. Efektler korkulacak değil gülünecek düzeyde. Beğenmedim, gitmem, evde de izlemem.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 adamın görüşlerini farklı buldum ama kaan girgin'in yapımcılığındaki bir filmle, hangi bütçe ve efektle başarılı olabilir bilmiyorum :) fragmanları vs de başarısızsa muhtemelen bu amatörlük yüzündendir.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar