Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün bana ne oldu?

c_a_p_t_a_i_n

Öne çıkan mesajlar

gerçekten bugün bana ne oldu?
bizim okulun bir kardeş okulu var.bir ilkokul.bugün bizim okulu ziyaret ettiler.bende onları karşılayacak olan öğrenci komitesinin başkanıydım.neyse geldiler.durumu kötü olan bir mahallenin okuluymuş.e çocuklarda haliyle biraz farklıydı.neyse çocuklara okulu gezdirdik,yemek yedik birlikte,bire bir ilgilendirk falan sonra iş hediye faslına geldi.konferans salonunda ufak bir törenle ben ve görevli arkadaşlar çocuklara teker teker hediyelerini vermeye başladık.verdiğim her hediyede,verirken öptüğüm her çocukta kalbimin ağrıdığını hissettim.
hep seçimlerimizi kendimizin yapmasından bahsederiz.ne kadarda saçma!o çocuklar mı istedi o hayatı?bunu düşünüyorum işte saatlerdir.cevap:?????
ne kadarda mutlu oldular o ufacık oyuncaklarla,kitaplarla.hala düşündükçe...
sonra eve geldim.yarın hediye vereceğim arkadaşlarımın hediyelerini aldım.eve dönerken kendi ilkokuluma uğramak geldi aklıma.gittim.bahçeden adımımı atar atmaz bitirmek için bir gece okulda kaldığımız o güzelim duvarın üstüne dümdüz bir boya sürüldüğünü gördüm.gözlerim doldu.ama ağlamadım.eski sınıfıma çıktım.sınıfa girdiğim anda kulaklarımda arkadaşlarımın sesleri teker teker kulağıma gelmeye başladı.ama o sınıfta artık tek tanıdık şey beynimde duyduğum arkadaş sesleriydi.onun dışında bizdenhiç bir iz kalmamıştı.halbuki kaç sene hiç sınıf değiştirmeden o sınıfta kalmıştık.herkes her sene sınıf değiştirirdi biz feryat figan gene eski sınıfımızı alırdık.biraz durdum sağına soluna baktım sınıfın.hiç bir şeye dokunmaya cesaret edemedim.bizim değildiki onlar...
sonra çıktım işte.olabildiğince ağır indim merdivenleri.
bir günde bu kadar duygusallık beni çok şaşırttı.kendimi tanıyamadım bir an.halada etkisinden kurtulmuş değilim.daha önce hiç böyle olmamıştım.aitlik hissi böyle bir şey olsa gerek....
Sosyal ağlarda paylaş

bizim mahallenin okuluna gidiyodum ben. bizim komşu müdürü oldu oranın. bende de eski ansiklopediler vardı onları okula veriyim boşa yer kaplıyo dedim gittim okula yazdı o zamanlar. bahçeye girince tüylerim diken diken oldu anlatamam. ansiklopedileri verdim sonra yüksel abiyle (bizim komşu-müdür) dolaşalım dedim. önce 1. sınıfımın olduğu yere gittim gözlerim dolduydu o zaman. ama sınıfa bi girdim depo yapmışlar. çok rutubet oluyomuş ders işlenmiyomuşmuş. eski lisemde o kadar duygusallaşmıyorum mesela. ama geçen ünideki hazırlık binama gittim o zaman bile garip olmuştum :) millet zil çalıyo çıkıyo falan acayip özenmiştim :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil
Sosyal ağlarda paylaş

bizim kardeş lisemiz vardı.
ıspartanın 2000 nüfuslu yenişarbademli lisesi diye bir yerdi. işte biz de idade i ziyaret yapmaya gittiydik... neysem okul fln gezildi pikniğe gidildi...
adamlar sapık çıktı yaf, daha gidip şaaptılar utanmadan yafff.. bizi gördüler -tabi biz o zaman daa 15 yaşında veletiz çaktırmadan izlioz- hiç utanmadan "çocuklar gidin başka yerde oynayın" dediler. dumur olduyduk...[signature][hline]böhüüü
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...