THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 wintermaul cok basit bir td turevidir. Herkes cok kolayca orenebilir bir iki oyun atmaniz yeterli olur. bu oyunda cok eglenceli oldugundan bununda turnuvasini yapalim. 4 ila 6 takim yeterli oalcaktir. server:waxxi host: farkmaz cok unlu bir oyun oldugundan (4 yildir var) mapi netten kolayca bulabilirsiniz. wintermaul wars winta maul wars olarak aratin. versiyonu onemli degil oyunun lakin fazla bir degisiklik yok. waxxi den bile 20 saniyede dl edebilirsiniz o yuzden herhangi bir mapi cekip calismaya baslayabilirsiniz. oyun 2-3-4-5-6 kisilik oynanabilir. ancak biz 3v3 olarak kapisacaz.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ilk takim benim ekip tabiki clan as dan quendi tharkas unforgiven[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Sırf bunun için Waxxi'ye girebilirim biliomusunuz =)[signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim Hamish, 26 Ekim 2005 22:31 tarihinde demiş ki: Her gece cikartiyorum kupeyi icinde 1 sivi oluyo sabah tekrar kupe takarken biraz acirya cok seviorum o aciyi :)
LethE Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 patiden adam arıyan varsa ben gelebilirim..[signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla. Dark Throne Londivinm
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bende varım[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Arloth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Benide ekleyebilirsiniz[signature][hline]Arloth "You shall burn in flames"... Waiting for Dark & Light and Dungeons & Dragons Online -What is done , can not be undone- -I come from the depths-
kaan87 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bende gelirim zaten ben bunu bi kere oynadım zevkli kapısmalı bi td yani pc ye karsı deil playera karsı oynamak ayrı bi güzel su anki en önemli derdim se battlenete bağlanamamak acaba ver.120 c yi yüklemem lazım
Öne çıkan mesajlar